...πικαπ μετα το 2020, σοβαρα?

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.807
Πάντως αν πραγματικά πρόκειται για μία νότα έστω για 25 δεύτερα (και 160 να ήταν.. :rolleyes:) εγώ δίνω μέχρι 7 ευρώ και τέλος.. :biggrin:
Αν κοστολογείται παραπάνω το όλο ''κόλπο'' για να την ακούω.. πάσο :frown: (πικράθηκα)

Ας την ''ακούσει'' κανένας άλλος.. :tongue:

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
84.931
Πάντως αν πραγματικά πρόκειται για μία νότα έστω για 25 δεύτερα (και 160 να ήταν.. :rolleyes:) εγώ δίνω μέχρι 7 ευρώ και τέλος.. :biggrin:
Αν κοστολογείται παραπάνω το όλο ''κόλπο'' για να την ακούω.. πάσο :frown: (πικράθηκα)

Δεν είναι μόνο μία. Φυσικά.
Είναι όμως από τις πιο γνωστές, λόγω της ταινίας του Κιούμπρικ 2001 Οδύσσεια του Διαστήματος.

Υπάρχουν άπειρα παραδείγματα, και από εκκλησιαστικό όργανο, αλλά και από πιο σύγχρονες συνθέσεις.

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.807
Δεν είναι μόνο μία. Φυσικά.
Είναι όμως από τις πιο γνωστές, λόγω της ταινίας του Κιούμπρικ 2001 Οδύσσεια του Διαστήματος.

Υπάρχουν άπειρα παραδείγματα, και από εκκλησιαστικό όργανο, αλλά και από πιο σύγχρονες συνθέσεις.
7 ευρώ..
Άσε το ψηστήρι.. :tongue:

:lolsign:

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.232
...ενα που φενεται διαστημικο, αλλα δεν ειναι τιποτα αξιο λογου :)

Reaction score
19.386
μου θυμίζει ηχογραφήσεις που η κιθάρα βγαίνει πάνω από τη φωνή και αντί να κόψουν λίγο, αυτοί δίνουν …..:biggrin:
Όλα τα Ελληνικά (λαικά κλπ και πολλά ρόκ) η φωνή είναι πιο δυνατή απο όλα τα όργανα μαζί. Μεγάλη σαν η μισή σκηνή. 😀

Εντάξει οι Έλληνες δίνουμε σημασία περισσότερο στο θέμα τραγούδι (φωνή).

Όταν στο τραγούδιστικό μέρος γίνει καμιά παύση, μπορεί να ανέβει και το DR στα υπόλοιπα και ακούσεις κάτι. 😀
Η Θεσσαλονίκη πρωτοπορεί όπως πάντα. 😀

Reaction score
19.386

Εγώ να δείς που πολύ καιρό νόμιζα ότι αατειευόντουσαν. Μετά από καιρό κατάλαβα ότι σοβαρολογούσαν (ακόμη και αυτοί που φαινόταν να αστειεύονται). Τρέλα παιδί μου οι οντιοφίλ, μεγάλη τρέλα. Certified and modified. 😀

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.807
Εγώ να δείς που πολύ καιρό νόμιζα ότι αατειευόντουσαν. Μετά από καιρό κατάλαβα ότι σοβαρολογούσαν (ακόμη και αυτοί που φαινόταν να αστειεύονται). Τρέλα παιδί μου οι οντιοφίλ, μεγάλη τρέλα. Certified and modified.
Τα sub κάνουν σπουδαία δουλειά, σου δίνουν το αίσθημα της έντασης όλ' αυτά που λέει ο γκαζάκιας είναι ωραία..(αν και δεν έχω νιώσει ούτε το 1/3).
Εγώ τρολάρω λίγο την υπερβολή (απ' όπου κι αν προέρχεται), είμαι σαν μασκώτ.. 😜
(μην μου δίνεις σημασία..;))

Last edited:

Reaction score
19.386
Τα sub κάνουν σπουδαία δουλειά, σου δίνουν το αίσθημα της έντασης όλ' αυτά που λέει ο γκαζάκιας είναι ωραία..(αν και δεν έχω νιώσει ούτε το 1/3).
Εγώ τρολάρω λίγο την υπερβολή (απ' όπου κι αν προέρχεται), είμαι σαν μασκώτ.. 😜
(μην μου δίνεις σημασία..;))
Ναι βρέ το (σε ) έχω καταλάβει. Εγώ τρολάρω εσένα που τρολάρεις. No joke χα χα.

Αλλά κοίτα τώρα σοβαρά ... να δώσεις τόσα πολλά χρήματα σε πολλά subs και άρα μια και πάς αυτόν το δρόμο και dsp για εξομάλυνση (μιας και το κάνεις) και διάβασμα και όλα τα άλλα που συνοδεύουν την όλη "μάθηση" και αποτέλεσμα μετά απο δέκα χρόνια που και αυτό έχει όρια στην επίτευξή του .... έγω δεν το κάνω. 😀 Και σίγουρα όχι με επιχείρημα να ακούω μετάξυ 20 και 35 Hz που μου λείπουν. Για άλλα επιχείρήματα που έχει αναφέρει π.χ. ο Bhutia ... ΟΚ τότε ναι. (και πάλι όχι στην δική μου περίπτωση). 😀 Το χαμηλό στοιχίζει τα πιο πολλά λεφτά.

Reaction score
19.386
Εμένα κανά δυο συνταγές που μου έβγαλε ο Ear είναι όλες για να με τρομάξει. Μια εγκεφαλικό με το εμβόλιο και μια με επιγονατιδικούς θύλακες υπέρ και υπό στο γόνατο και κάτι Baker. Πάει να με βάλει να χαλάσω χρήματα σε γιατρούς και audio αλλά που ; ... έπεσε και σε τσιγγούνη. 😀

Δεν βλέπει εκεί που χωρίς καν να ασχολούμαι και να γνωρίζω απο μικροπολιτικά πέτυχα το ποσοστό διαφοράς των δυο κομμάτων καλύτερα απο όλους και απο τις εταιρίες στατιστικής, για να μαθαίνει τι εστί εμπειρία και γνώση μαζί ... μου βγάζει και γλώσσα ο μικρός. 😀

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.807
Το χαμηλό στοιχίζει τα πιο πολλά λεφτά.
Στοιχίζει, αλήθεια είναι (και ο πρώτος που το λέει συνέχεια είναι ο.. γκαζάκιας :rolleyes: ).
Δίνει πολύ περισσότερα όμως συνολικά στον ήχο πέρα από τα πολύ χαμηλά hz, γι' αυτό συμφωνώ πως αξίζει να το έχεις..
Τώρα το να κυνηγάς σε απόλυτο ή υπερβατικό βαθμό δεν αξίζει τίποτα σε αυτή τη ζωή μάλλον..

(εκτός ίσως απ' τον Love 😜)

Το βασικό ερώτημα για σήμερα είναι.. φορέσατε κοστούμι για να ψηφίσετε σαν άνθρωποι ή πήγατε σαν τους γιούφτους? :biggrin:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.839
Members
38.247
Νεότερο μέλος
NSR