Vakis2000
Κλιψ κλαψ
- Reaction score
- 8.909
Από 20,99 ευρώ το ένα μόνο 3,99 τα δύο 1 + 1 δώρο......
Από 20,99 ευρώ το ένα μόνο 3,99 τα δύο 1 + 1 δώρο......
άιντα κ εσύ σιγά σιγά...ξεκίνα τα Μόλλερς
Όχι, αυτά είναι ψεύτικα, για πέταμα λέμε.άιντα κ εσύ σιγά σιγά...ξεκίνα τα Μόλλερς
Μια νότα που κρατάει 25 δευτερόλεπτα, απο τα 2 συνολικά λεπτά του πρώτου μέρους. Πίκρα.για μια νότα μιλάμε τόση ώρα?
Δεν είναι μόνο μία. Φυσικά.Πάντως αν πραγματικά πρόκειται για μία νότα έστω για 25 δεύτερα (και 160 να ήταν.. ) εγώ δίνω μέχρι 7 ευρώ και τέλος..
Αν κοστολογείται παραπάνω το όλο ''κόλπο'' για να την ακούω.. πάσο (πικράθηκα)
Ας την ''ακούσει'' κανένας άλλος..
σε studio είσαι?...μη το δοκιμασετε, στο σεκσουαλικο σας βιο παντως..δεν αποτελω παράδειγμα προς απομιμηση.. View attachment 292415
7 ευρώ..Δεν είναι μόνο μία. Φυσικά.
Είναι όμως από τις πιο γνωστές, λόγω της ταινίας του Κιούμπρικ 2001 Οδύσσεια του Διαστήματος.
Υπάρχουν άπειρα παραδείγματα, και από εκκλησιαστικό όργανο, αλλά και από πιο σύγχρονες συνθέσεις.
Όλα τα Ελληνικά (λαικά κλπ και πολλά ρόκ) η φωνή είναι πιο δυνατή απο όλα τα όργανα μαζί. Μεγάλη σαν η μισή σκηνή.μου θυμίζει ηχογραφήσεις που η κιθάρα βγαίνει πάνω από τη φωνή και αντί να κόψουν λίγο, αυτοί δίνουν …..
Η Θεσσαλονίκη πρωτοπορεί όπως πάντα.
Εγώ να δείς που πολύ καιρό νόμιζα ότι αατειευόντουσαν. Μετά από καιρό κατάλαβα ότι σοβαρολογούσαν (ακόμη και αυτοί που φαινόταν να αστειεύονται). Τρέλα παιδί μου οι οντιοφίλ, μεγάλη τρέλα. Certified and modified.Πάντως αν πραγματικά πρόκειται για μία νότα έστω για 25 δεύτερα (και 160 να ήταν.. ) εγώ δίνω μέχρι 7 ευρώ και τέλος..
Αν κοστολογείται παραπάνω το όλο ''κόλπο'' για να την ακούω.. πάσο (πικράθηκα)
Ας την ''ακούσει'' κανένας άλλος..
Τα sub κάνουν σπουδαία δουλειά, σου δίνουν το αίσθημα της έντασης όλ' αυτά που λέει ο γκαζάκιας είναι ωραία..(αν και δεν έχω νιώσει ούτε το 1/3).Εγώ να δείς που πολύ καιρό νόμιζα ότι αατειευόντουσαν. Μετά από καιρό κατάλαβα ότι σοβαρολογούσαν (ακόμη και αυτοί που φαινόταν να αστειεύονται). Τρέλα παιδί μου οι οντιοφίλ, μεγάλη τρέλα. Certified and modified.
Ναι βρέ το (σε ) έχω καταλάβει. Εγώ τρολάρω εσένα που τρολάρεις. No joke χα χα.Τα sub κάνουν σπουδαία δουλειά, σου δίνουν το αίσθημα της έντασης όλ' αυτά που λέει ο γκαζάκιας είναι ωραία..(αν και δεν έχω νιώσει ούτε το 1/3).
Εγώ τρολάρω λίγο την υπερβολή (απ' όπου κι αν προέρχεται), είμαι σαν μασκώτ..
(μην μου δίνεις σημασία..)
Ισχύει. Οι γιατροί (μεταξύ άλλων) έχουν γράψει κάμποσες σελίδες γι'αυτό. Σε λίγο θα αρχίσουν να γράφουν και συνταγές!Το χαμηλό στοιχίζει τα πιο πολλά λεφτά.
Στοιχίζει, αλήθεια είναι (και ο πρώτος που το λέει συνέχεια είναι ο.. γκαζάκιας ).Το χαμηλό στοιχίζει τα πιο πολλά λεφτά.