προβλημα xiaomi tv box

Reaction score
0
καλημερα παιδια, ερωτηση εχω το xiomi tv box, βαζω φλασακι να δω ταινια και παιζει κανονικα, το αφηνω συνδεδεμανο, παω την επομενη να ξαξα ανοιξω το αρχειο και δεν παιζει, το εχει καταστρεψει, ξερει κανεις τι συμβαινει? σας ευχαριστω!!

Reaction score
6.483
Tι εννοεις το εχει καταστρεψει;
το ιδιο δοκιμασες σε pc η αλλο πλειερ;(αλλη συσκευη)
Δοκιμασε και αλλο πλειερ (στην ιδια συσκευη)

Reaction score
0
καλσηπερα, σ ευχαριστω πολυ, θα δοκιμασω αλλη εφαρμογη, ναι μετα ουτε ο υπολογιστης τα παιζει μετα

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
90.424
Πιθανό να είναι το φλασάκι στα τελευταία του.

ika

News
Reaction score
14.777
Δηλαδή μετά το πρώτο παίξιμο, το αρχείο video παραμένει στο στικάκι με το ίδιο μέγεθος που είχε στην αρχή?
Το έκανε από την αρχή ή τώρα άρχισε?

Αν βάλεις ένα αρχείο ήχου, κάνει το ίδιο?

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
10.644
καλημερα παιδια, ερωτηση εχω το xiomi tv box, βαζω φλασακι να δω ταινια και παιζει κανονικα, το αφηνω συνδεδεμανο, παω την επομενη να ξαξα ανοιξω το αρχειο και δεν παιζει, το εχει καταστρεψει, ξερει κανεις τι συμβαινει? σας ευχαριστω!!
Κάνε επανεκκίνηση όποτε "ξυπνάει" το Mi Box από αναμονή και μετά ξεκίνα ξανά την αναπαραγωγή.
Κάνε αποσύνδεση του USB stick κάθε φορά, πριν το αφαιρέσεις.

Reaction score
0
Κάνε επανεκκίνηση όποτε "ξυπνάει" το Mi Box από αναμονή και μετά ξεκίνα ξανά την αναπαραγωγή.
Κάνε αποσύνδεση του USB stick κάθε φορά, πριν το αφαιρέσεις.
σ ευχαριστω πολυ, πως κανω αποσυνδεση απο το mi box??

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
10.644
Όποτε έχεις συνδεδεμένο κάποιο στικ, εμφανίζεται ο αριθμός "1" μέσα σε κύκλο, πάνω δεξιά στην οθόνη (ακριβώς αριστερά από το "γρανάζι" των ρυθμίσεων). Το επιλέγεις, πατάς Μονάδα USB, Εξαγωγή.

Δοκίμασε και αυτό που σου γράφω για κανονική επανεκκίνηση. Ίσως διορθώσει το πρόβλημα αναπαραγωγής βίντεο μετά από κατάσταση αναμονής.

Last edited:

Reaction score
0
Όποτε έχεις συνδεδεμένο κάποιο στικ, εμφανίζεται ο αριθμός "1" μέσα σε κύκλο, πάνω δεξιά στην οθόνη (ακριβώς αριστερά από το "γρανάζι" των ρυθμίσεων). Το επιλέγεις, πατάς Μονάδα USB, Εξαγωγή.

Δοκίμασε και αυτό που σου γράφω για κανονική επανεκκίνηση. Ίσως διορθώσει το πρόβλημα αναπαραγωγής βίντεο μετά από κατάσταση αναμονής.
φιλε μου συγνωμη αλλα το εχβ λιγο καιρο πως κανω επανεκινηση? σ ευχαριστω και παλι

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
10.644
φιλε μου συγνωμη αλλα το εχβ λιγο καιρο πως κανω επανεκινηση? σ ευχαριστω και παλι
Κρατάς παρατεταμένα το On/Off και επιλέγεις Επανεκκίνηση.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.409
Members
38.181
Νεότερο μέλος
ritchie1908