Ποδήλατο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
47.941
Θέλω να δω πόσο ρεαλιστικά προσομοιώνει τις κλίσεις του δρόμου, αν και μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτή τη πλατφόρμα, εδώ θα φανεί ακριβώς πως τα πάει.
Μέχρι στιγμής είμαι ο μοναδικός από Ελλάδα ως συμμετοχή, θα προσπαθήσω να τιμήσω τη χώρα μου με μία πρωτιά :biggrin:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
47.941
Εξαιρετική δουλειά από το Rouvy, η προσομοίωση της διαδρομής αγγίζει τη τελειότητα θα έλεγα, το βίντεο είναι πρόσφατο, πρόσεξα έργα στο δρόμο που έχουν γίνει τελευταία.
Όσο για τις επιδόσεις μου, απογοήτευση... Από τη μανία μου να βγω πρώτος, έκανα sprint να τους φύγω στις ανηφόρες του άνω Σουνίου, αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να χωρίσω το γκρουπ και να μείνουμε 4 άτομα στο πρώτο γκρουπ, έπειτα στο κάτω Σούνιο με πάτησαν στο κεφάλι οι 2 πρώτοι και έχασα το draft, τερμάτισα τρίτος . Πάντως εκπληκτική δλειά από τη πλατφόρμα, μπράβο στο rouvy!!
1000002078.jpg
1000002080.jpg
1000002083.jpg

Ναι είναι απογοητευτικό...
Γενικά οι άνθρωποι που ασχολούμαστε με το αθλητισμό είμαστε κομπλεξάρες, άμα ειδικά είσαι και καλός σε αυτό, το κόμπλεξ παίρνει διαστάσεις αρρώστιας...
Γιαυτό μόνος χόρευε και όσο θέλεις πήδα!! :biggrin:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
47.941
Μλκ ο karel ήταν θεριό, το κατάλαβα από τη παλαιά φώκια, έκανε ένα τρελό μπράφ και είδα και έπαθα να τον ξανά φτάσω, εν ολιγης μύρισε τσούνα από νωρίς :biggrin:
Χρειάζομαι rocker plate, με έχει σκοτώσει η σταθερότητα πάνω στο ποδήλατο

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.412
Members
38.181
Νεότερο μέλος
ritchie1908