Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Κάνε επανεκκίνηση όποτε "ξυπνάει" το Mi Box από αναμονή και μετά ξεκίνα ξανά την αναπαραγωγή.καλημερα παιδια, ερωτηση εχω το xiomi tv box, βαζω φλασακι να δω ταινια και παιζει κανονικα, το αφηνω συνδεδεμανο, παω την επομενη να ξαξα ανοιξω το αρχειο και δεν παιζει, το εχει καταστρεψει, ξερει κανεις τι συμβαινει? σας ευχαριστω!!
σ ευχαριστω πολυ, πως κανω αποσυνδεση απο το mi box??Κάνε επανεκκίνηση όποτε "ξυπνάει" το Mi Box από αναμονή και μετά ξεκίνα ξανά την αναπαραγωγή.
Κάνε αποσύνδεση του USB stick κάθε φορά, πριν το αφαιρέσεις.
φιλε μου συγνωμη αλλα το εχβ λιγο καιρο πως κανω επανεκινηση? σ ευχαριστω και παλιΌποτε έχεις συνδεδεμένο κάποιο στικ, εμφανίζεται ο αριθμός "1" μέσα σε κύκλο, πάνω δεξιά στην οθόνη (ακριβώς αριστερά από το "γρανάζι" των ρυθμίσεων). Το επιλέγεις, πατάς Μονάδα USB, Εξαγωγή.
Δοκίμασε και αυτό που σου γράφω για κανονική επανεκκίνηση. Ίσως διορθώσει το πρόβλημα αναπαραγωγής βίντεο μετά από κατάσταση αναμονής.
Κρατάς παρατεταμένα το On/Off και επιλέγεις Επανεκκίνηση.φιλε μου συγνωμη αλλα το εχβ λιγο καιρο πως κανω επανεκινηση? σ ευχαριστω και παλι