πυκνωτης για ηχεια ?

Reaction score
0
:118: μου ειπαν οτι για μεσαια , πρεπει να βαλω πυκνωτη 10 μf (μικροfarad), για τα tweeter τι βαζουμε ? οπως , τι βαζουμε για τα low

για τα μεσαια εχω κανει επιλογη το ηχειο hertz EM 100 , με 150w , και 90db/spl , της σειρα energy και εκει μου ειπαν να βαλω πυκνωτη 10 μF

για βοηθηστε :105:

Reaction score
24.781
Απάντηση: πυκνωτης για ηχεια ?

μονο πυκνωτη να βαλεις ειναι ψιλοαχρηστο ειδικα σε mid.
χοντρα χοντρα σε tweeter οι καρστερεαδες οταν βαζανε πυκνωτη για φιλτρο διαλεγανε μεταξυ 4,7 και 2,2 και οποιος κατσει
δεν εχει η hertz ετοιμο κροσσοβερ για το μιντ?
τα υπολοιπα τι ειναι?

Reaction score
0
Re: Απάντηση: πυκνωτης για ηχεια ?

μονο πυκνωτη να βαλεις ειναι ψιλοαχρηστο ειδικα σε mid.
χοντρα χοντρα σε tweeter οι καρστερεαδες οταν βαζανε πυκνωτη για φιλτρο διαλεγανε μεταξυ 4,7 και 2,2 και οποιος κατσει
δεν εχει η hertz ετοιμο κροσσοβερ για το μιντ?
τα υπολοιπα τι ειναι?

δυστιχως οχι , μου τα χαρησε ενα παιδι που πουλησε το car του , λες προτιμωτερο να παω να βρω κροσοβερ '' woofer mid tweeter '' ?

Reaction score
41

Να αγοράσεις όμως το crossover που είναι φτιαγμένο για το συγκεκριμένο σετ και όχι ό,τι να 'ναι.....

Reaction score
24.781

πες μας τι αλλο εχεις απο ηχεια ενισχυτες πηγες κλπ σε τι αυτοκινητο και που μπας και βγαλουμε μια καλυτερη ακρη

Reaction score
0

Να αγοράσεις όμως το crossover που είναι φτιαγμένο για το συγκεκριμένο σετ και όχι ό,τι να 'ναι.....

δυστυχως δεν γινεται , διοτι εχω το ηχειο hertz EM 100 , με 150w , και 90db/spl , της σειρα energy , για να παιξει τα mid , και τα woofer θα παιξουν με τα piooner που εχω ειδη στο αμαξι ( pionner ts-a172c , 17cm , 220w )

τι λες , θα κανω δουλεια , ή θα τα κανω χειροτερα ?

Reaction score
24.781

χαλαρα χειροτερα
ειδικα αν τα χωριζεις με πυκνωτες μονο (για high pass φιλτρο γιατι θελεις και low pass για mid και woofer)
αφου τα εχεις κρατα τα μεχρι να παρεις καποια στιγμη ολο το πακετο.

Reaction score
0

πες μας τι αλλο εχεις απο ηχεια ενισχυτες πηγες κλπ σε τι αυτοκινητο και που μπας και βγαλουμε μια καλυτερη ακρη

εχεις δικιο συγνωμη , Forester το αυτοκινιτο , εχω μπροστα τα .pionner ts-a172c , 17cm , 220w , μαζι με twetter , και πισω ενα 12 sub , στιν εσωτερικη θηκη του car , ενισχυτη sony 250 w δυο καναλια + ενα rockford gogate ( παλιο) που τρεχει το subwoofer , με πηγη sony cdx-gt630ui , αυτα τα λιγα :105:

Reaction score
0

χαλαρα χειροτερα
ειδικα αν τα χωριζεις με πυκνωτες μονο (για high pass φιλτρο γιατι θελεις και low pass για mid και woofer)
αφου τα εχεις κρατα τα μεχρι να παρεις καποια στιγμη ολο το πακετο.
εαν αγορασω ενα croossover 3 way , λες να μην καταφερω κατι :117:

Reaction score
24.781

κατι θα κανεις αλλα αντικειμενικα δεν μπορεις να πετυχεις κατι να ταιριαζει και στα 3 μεγαφωνα διαλεγοντας στην τυχη
μονο οι ευαισθησιες που δε θα σου κατσουν θα σου εξαφανισουν πραγματα (η μπασσο η μεσαια η θα εχει εξαρσεις η τρυπες)
εδω σετακι των 1000 ευρω το δοκιμασα με ενα οτι ναναι κρος (απο εξισου ακριβο σετακι ) και επαιζε εμετικα.
οταν επαιξε με το διμο του ηρθε στα ισα του.
φυσικα εχεις το δικαιωμα να πειραματιστεις!!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.110
Members
38.412
Νεότερο μέλος
sitherion