- Reaction score
- 21.563
Προσπάθησα να δώσω μια οπτική συνολική .... για να μην ανακλύπτεις σιγά σιγά το επιθυμητό και ιδανικό αποτέλεσμα για εσένα, όπως λέει ο Bhutia .... να το ξέρεις απο πρίν έστω conceptually ως επιλογές ... για να μην σε γδύσουν μέχρι να το ανακλύψεις + να ασχολείσαι με τους audio people επι δεκαετίες on end + να πάρεις αργότερα σύνταξη με τα χρήματα που θα σου έχουν φύγει + οτι θα το καταφερεις πιθανόν κανά δυο χρόνια πριν σε πάνε τα παιδιά σου σε κανένα γηροκομείο.Προς το παρον δεν μπορω να κανω καποια ουσιαστικη κινηση αναβαθμισης για να κοιταξω τετοιες επιλογες. Αλλα εγω ειμαι χαλιεντας στερεας οποτε...α και μινιμαλιστης.
Και απο το να κυνηγάς πράγματα που θα ανακάλυπτες ότι για εσένα δεν είναι σημαντικά ενώ ήταν άλλα.
Αυτά και ανάλογα με το buget σου ... θα κρίνει την επιλογή σου. Όχι ο χρόνος που ασχολείσαι, ας είναι και 10 χρόνια εκτός εάν βγούν νέες τεχνολογίες (άλλο αυτό)/
Για εμένα όλη αυτή η "συγχρονη" φασαρία έχει να κάνει μόνο με αυτη την 3D παρουσίαση μιας αίθουσας κλασικής μουσικής και μόνο. Και μόνο για κλασική μουσική κια μόνο για "καλες" ηχογραφήσεις που αναδεικνύουν αυτό, δεν είναι όλες με αυτό το σκεπτικό στο μυαλό τους.... τα άλλα όλα που ακούει ο κόσμος ροκ κλπ ούτε καν συζητάμε ότι έπρεπε να ασχολείται ως αποδοση και return τόσο πολύ but that's just me.
Αλλιώς ένα πολυ καλό δικάναλο είναι αρκετό. (εάν δεν θέλεις αυτό). Μπορείς να πετύχεις σε συνδυασμό όμως με καλή (μάλλον κατάλληλη) ακουστική φροντίδα και καλύτερα .... όλα τα άλλα όμως. Όχι αυτό (τόσο πολύ αλλά και θα είναι άλλο "3D"). Αυτό ... μόνο Ear μέχρι σήμερα τεχνολογικά διαθέσιμα.
Ναι ΟΚ για το turning point (και όλα τα μετά εννοείται) λέω.2 σημαντικά OTA έχουν υπάρξει από τότε που λες, συνεχώς βελτιώνεται το αποτέλεσμα.
Αισθητά.
Καλά, το waveforming το έχουν ξεσκίσει στις βελτιώσεις, αν και δε βλέπω λόγο..
Μπορεί κάποιος να το έκανε αργότερα το όποιο update. Μπορεί και να διαλέξεις να μην το κάνει αυτόματα ή όχι ; Όλο το core εννοώ (όχι απλά updates)
Last edited: