Δώcε κι άλλο άφοβα...

Reaction score
21.563
Προς το παρον δεν μπορω να κανω καποια ουσιαστικη κινηση αναβαθμισης για να κοιταξω τετοιες επιλογες. Αλλα εγω ειμαι χαλιεντας στερεας οποτε...α και μινιμαλιστης.
Προσπάθησα να δώσω μια οπτική συνολική .... για να μην ανακλύπτεις σιγά σιγά το επιθυμητό και ιδανικό αποτέλεσμα για εσένα, όπως λέει ο Bhutia .... να το ξέρεις απο πρίν έστω conceptually ως επιλογές ... για να μην σε γδύσουν μέχρι να το ανακλύψεις + να ασχολείσαι με τους audio people επι δεκαετίες on end + να πάρεις αργότερα σύνταξη με τα χρήματα που θα σου έχουν φύγει + οτι θα το καταφερεις πιθανόν κανά δυο χρόνια πριν σε πάνε τα παιδιά σου σε κανένα γηροκομείο. :D :D

Και απο το να κυνηγάς πράγματα που θα ανακάλυπτες ότι για εσένα δεν είναι σημαντικά ενώ ήταν άλλα.

Αυτά και ανάλογα με το buget σου ... θα κρίνει την επιλογή σου. Όχι ο χρόνος που ασχολείσαι, ας είναι και 10 χρόνια εκτός εάν βγούν νέες τεχνολογίες (άλλο αυτό)/

Για εμένα όλη αυτή η "συγχρονη" φασαρία έχει να κάνει μόνο με αυτη την 3D παρουσίαση μιας αίθουσας κλασικής μουσικής και μόνο. Και μόνο για κλασική μουσική κια μόνο για "καλες" ηχογραφήσεις που αναδεικνύουν αυτό, δεν είναι όλες με αυτό το σκεπτικό στο μυαλό τους.... τα άλλα όλα που ακούει ο κόσμος ροκ κλπ ούτε καν συζητάμε ότι έπρεπε να ασχολείται ως αποδοση και return τόσο πολύ but that's just me.

Αλλιώς ένα πολυ καλό δικάναλο είναι αρκετό. (εάν δεν θέλεις αυτό). Μπορείς να πετύχεις σε συνδυασμό όμως με καλή (μάλλον κατάλληλη) ακουστική φροντίδα και καλύτερα .... όλα τα άλλα όμως. Όχι αυτό (τόσο πολύ αλλά και θα είναι άλλο "3D"). Αυτό ... μόνο Ear μέχρι σήμερα τεχνολογικά διαθέσιμα.
2 σημαντικά OTA έχουν υπάρξει από τότε που λες, συνεχώς βελτιώνεται το αποτέλεσμα.

Αισθητά.

Καλά, το waveforming το έχουν ξεσκίσει στις βελτιώσεις, αν και δε βλέπω λόγο..
Ναι ΟΚ για το turning point (και όλα τα μετά εννοείται) λέω.

Μπορεί κάποιος να το έκανε αργότερα το όποιο update. Μπορεί και να διαλέξεις να μην το κάνει αυτόματα ή όχι ; Όλο το core εννοώ (όχι απλά updates)

Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
141.987
Μπορεί κάποιος να το έκανε αργότερα το όποιο update. Μπορεί και να διαλέξεις να μην το κάνει αυτόματα ή όχι ; Όλο το core εννοώ (όχι απλά updates)
Ναι, όπως θες.

Άμα θες αναβαθμίζεις, άμα θες αφήνεις ότι έχει.

Μια έκδοση είχε θεματάκια, έκανε κολλήματα. Πάει αυτή, τα διόρθωσαν.

Βασικά στο δικό μου μπήκε ο Γάλλος και το πέρασε από την αρχή το φρέσκο, έκανε νέα εγκατάσταση όλο το σοφτγουερ. Έχουν υποστήριξη είπαμε.

Τώρα περιμένω το οκ να το στείλω Γαλλία για να μπουν τα νέα DAC, και το νέο hdmi board.

Και τα DAC λένε πως είναι αισθητά καλύτερα τα φρέσκα. Θα δείξει.

Reaction score
21.563
Ναι, όπως θες.

Άμα θες αναβαθμίζεις, άμα θες αφήνεις ότι έχει.

Μια έκδοση είχε θεματάκια, έκανε κολλήματα. Πάει αυτή, τα διόρθωσαν.

Βασικά στο δικό μου μπήκε ο Γάλλος και το πέρασε από την αρχή το φρέσκο, έκανε νέα εγκατάσταση όλο το σοφτγουερ. Έχουν υποστήριξη είπαμε.

Τώρα περιμένω το οκ να το στείλω Γαλλία για να μπουν τα νέα DAC, και το νέο hdmi board.

Και τα DAC λένε πως είναι αισθητά καλύτερα τα φρέσκα. Θα δείξει.
Το πάνε πολύ καλά αυτοι οι τύποι. Σίγουρα παιζουν ρόλο και τα dac. Θα σου καλυτερέψει και το streaming συγκριτικά με sacd λογικά (μειωθεί η διαφορά). Αξίζει κάργα. Εάν δεν ήμουν γέρος και ήθελα να διαθέσω λεφτά ή τα ήξερα νωρίτερα (αλλά τότε δεν θα είχα χρήματα χα χα ή δεν θα τα ξόδευα εκεί χα χα)... αυτό θα έκανα.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.001
Προσπάθησα να δώσω μια οπτική συνολική .... για να μην ανακλύπτεις σιγά σιγά το επιθυμητό και ιδανικό αποτέλεσμα για εσένα, όπως λέει ο Bhutia .... να το ξέρεις απο πρίν έστω conceptually ως επιλογές ... για να μην σε γδύσουν μέχρι να το ανακλύψεις + να ασχολείσαι με τους audio people επι δεκαετίες on end + να πάρεις αργότερα σύνταξη με τα χρήματα που θα σου έχουν φύγει + οτι θα το καταφερεις πιθανόν κανά δυο χρόνια πριν σε πάνε τα παιδιά σου σε κανένα γηροκομείο. :D :D

Και απο το να κυνηγάς πράγματα που θα ανακάλυπτες ότι για εσένα δεν είναι σημαντικά ενώ ήταν άλλα.

Αυτά και ανάλογα με το buget σου ... θα κρίνει την επιλογή σου. Όχι ο χρόνος που ασχολείσαι, ας είναι και 10 χρόνια εκτός εάν βγούν νέες τεχνολογίες (άλλο αυτό)/

Για εμένα όλη αυτή η "συγχρονη" φασαρία έχει να κάνει μόνο με αυτη την 3D παρουσίαση μιας αίθουσας κλασικής μουσικής και μόνο. Και μόνο για κλασική μουσική κια μόνο για "καλες" ηχογραφήσεις που αναδεικνύουν αυτό, δεν είναι όλες με αυτό το σκεπτικό στο μυαλό τους.... τα άλλα όλα που ακούει ο κόσμος ροκ κλπ ούτε καν συζητάμε ότι έπρεπε να ασχολείται ως αποδοση και return τόσο πολύ but that's just me.

Αλλιώς ένα πολυ καλό δικάναλο είναι αρκετό. (εάν δεν θέλεις αυτά). Μπορείς να πετύχεις σε συνδυασμό όμως με καλή (μάλλον κατάλληλη) ακουστική φροντίδα και καλύτερα .... όλα τα άλλα όμως. Όχι αυτό. Αυτό ... μόνο Ear μέχρι σήμερα τεχνολογικά διαθέσιμα.

Ναι ΟΚ για το turning point (και όλα τα μετά εννοείται) λέω.

Οι φυσιολογικοί ακροατές κανονικά θα ταπεινώνονται απ'όσα έργα τους αρέσουν από το πρώτο στάδιο, δηλαδή τα βασικά. Οποιοδήποτε περαιτέρω ψάξιμο θ'αφορά στην ακροαματική τους ιδιοσυγκρασία.
thva said:
... Εάν δεν ήμουν γέρος και ήθελα να διαθέσω λεφτά ή τα ήξερα νωρίτερα (αλλά τότε δεν θα είχα χρήματα χα χα ή δεν θα τα ξόδευα εκεί χα χα)... αυτό θα έκανα.
My point exactly...

Reaction score
21.563
Οι φυσιολογικοί ακροατές κανονικά θα ταπεινώνονται απ'όσα έργα τους αρέσουν από το πρώτο στάδιο, δηλαδή τα βασικά. Οποιοδήποτε περαιτέρω ψάξιμο θ'αφορά στην ακροαματική τους ιδιοσυγκρασία.

My point exactly...
Όχι ακριβώς exactly ... δεν λέω ακριβώς αυτά ... λέω ότι άλλο η δκιά σου ικανότητα να γνωρίζεις και να ξέρεις τι μετράει ως σημαντικό για εσένα ( τον καθένα) ... και άλλο το πρακτικό μέρος που είναι εύκολο να το έχεις σαν εμπειρία πηγαίνοντας να ακούσεις απο πριν ... είναι άλλες διαδικασίες. Το δεύτερο είναι σχετικά εύκολο ... πας στον Ear :D ή κάπου ανάλογα και ακούς.

Εξάλλου εσυ δεν ακολουθεις τον δρόμο του Ear ή έχω μείνει πίσω ; :D Επίσης αυτά που λέω ισχύουν μόνο για τον δρόμο του Ear (τοπολογικά μιλώντας) και μόνο με τρινόφ.

Υπάρxει και ένα second best δικιάς μου γνώσης και ήδη επιτευξης που την κρατάω λίγο κρυφή χα χα για δικαναλο "3D" και ένα ανώτερο του Ear first best (όλα ίδια όπως τα έχει αλλά με άλλα main και ας λένε οι μπουσουλες ότι θέλουν). :D

Last edited:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.001
...
Εξάλλου εσυ δεν ακολουθεις τον δρόμο του Ear ή έχω μείνει πίσω ; :D Επίσης αυτά που λέω ισχύουν μόνο για τον δρόμο του Ear (τοπολογικά μιλώντας) και μόνο με τρινόφ.
Δεν παύω όμως να επιδοκιμάζω το στάδιο όπου οδηγήθηκε... Το Trinnov δεν ανήκει στα προαπαιτούμενα που ο ίδιος επικαλούμαι.

Reaction score
21.563
Οι φυσιολογικοί ακροατές κανονικά θα ταπεινώνονται απ'όσα έργα τους αρέσουν από το πρώτο στάδιο,
Δεν πρέπει να είναι μόνο ταπείνωση κανονικά .... πρέπει να είναι δέος και μεταφορά σε άλλο σύμπαν και χάσιμο της αίσθησης του χρόνου. Αλλιώς είναι απλώς κάτι ... λίγο καλύτερο ή παράλληλο ή διαφορετικό.

Last edited:

Reaction score
21.563
Δεν παύω όμως να επιδοκιμάζω το στάδιο όπου οδηγήθηκε... Το Trinnov δεν ανήκει στα προαπαιτούμενα που ο ίδιος επικαλούμαι.
Δεν ξέρω τόσα πολλά ή μάλλον σχεδόν τίποτε. Εγώ έχω δικό μου "δρόμο" να καταλήγω σε λογικά συμπεράσματα και συνθεση όλων των πληροφοριών συνδυαζόμενης εμπειρικής, υποκειμενικής και αντικειμενικής γνώσης και λίγο ρίσκο στις υποθέσεις μου ώστε να τις περιορίζω και να τις κυνηγάω.

Μην ξεχνάς ότι έχω κάνει μόνο μια αλλαγή στην ουσία και απο ένα απλώς mid (low) Fi και χωρίς audio γνώση απο πουθενά. Εκτός απο πολύ μουσική απο πολύ νέα ηλικία και lives. Συγκριτικά με αυτά που βλέπω τα πηγα πολυ καλά και είμαι υπερ ευχαριστημένος και χαρούμενος. (συγκριτικά από όσα συστήματα μετά άκουσα και διαβάζω).

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.122
Members
38.412
Νεότερο μέλος
sitherion