Δώcε κι άλλο άφοβα...

Reaction score
21.462
Η ιστορία διδάσκει ανάλογα με το πρότυπο.Το πρότυπο μου είναι ο δρ.Γιοζεφ Μένγκελε που χρησιμοποιησε αναρίθμητους εθελοντές.
Και να φανταστείς δηλαδή οτι ο Bhutia φαντάστηκε ότι θα άφηνα ποτέ εγώ τέτοιον αντικαταστάτη .... και επιπρόσθετα γιατρό κιόλας. :D Αυτό είναι συκοφαντία μεταμφιεσμένη σε φαντασία. Προφανώς θα έπεσε πάλι θύμα καμιάς περσόνας μου.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.970
Βρε συ Bhutia εντάξει τα παραμύθια, εντάξει και τα ριάλιτυ σόου αλλά όχι και επιστημονική φαντασία.

Δεν την ξέρω αυτήν.

Δεν είπα συμμετέχεις, είπα (ενδεχομένως) επηρρεάζεσαι ασυνείδητα και νσ σου βγαίνει σε επιστημονική φαντασία. Δεν λες καλά που είπα και αυτό λόγω ευγένειας ; Αλλιώς μπορεί να είναι και απλώς δικά σου συμπεράσματα και τότε είναι χειρότερη η κατάστασις.
Βοήθησέ μας να καταλάβουμε, δηλαδή η σάτιρα μπορεί κατά την άποψή σου να είναι ενοχλητική όποτε θα εμπλουτιζόταν με στοιχεία επιστημονικής φαντασίας ...

Πέρα από σάτιρα και φαντασία , στη ζωή είναι θεμιτό να ρυθμίζουμε σκέψεις και πράξεις λογαριάζοντας το ενδεχόμενο οι καταστάσεις να ήταν σταθερά χειρότερες απ'όσο θα γνωρίζαμε ή... νομίζαμε σε δεδομένη στιγμή.
Photos speak louder than words . Τα θυμάμαι τα φιδοσουπρα καλώδια στις υποδοχές iec των Yamaha hs8 ενεργών σου …
Μπορεί να διαθέτω και πιο φιδάτα στη συλλογή αλλά σιγά που θα καθόμουν ν'ασχολούμαι ενδελεχώς με αυτά...

Last edited:

Reaction score
21.462
Βοήθησέ μας να καταλάβουμε, δηλαδή η σάτιρα μπορεί κατά την άποψή σου να είναι ενοχλητική όποτε θα εμπλουτιζόταν με στοιχεία επιστημονικής φαντασίας ...

Πέρα από σάτιρα και φαντασία , στη ζωή είναι θεμιτό να ρυθμίζουμε σκέψεις και πράξεις λογαριάζοντας το ενδεχόμενο οι καταστάσεις να ήταν σταθερά χειρότερες απ'όσο θα γνωρίζαμε ή... νομίζαμε σε δεδομένη στιγμή.

Μπορεί να διαθέτω και πιο φιδάτα στη συλλογή αλλά σιγά που θα καθόμουν ν'ασχολούμαι ενδελεχώς με αυτά...
Ναι η σάτιρα με την επιστημονική φαντασία δεν μου ταιριάζει αισθητικά ως ορθά συνδυαζόμενες.

Η καλή σάτιρα έχει πάντα τις ρίζες της στην πραγματικότητα και μάλιστα σε δραματικά και σοβαρά γεγονότα αυτής μεταρέποντας τα σε διδακτικά. Μάλιστα οι πιο σοβαρές προσωπικότητες έχουν ανάγκη να επιδίδονται σε αυτήν. Τώρα οι Αμερικανικές ταινίες ( ή η θεώρηση του audio ως κάτι σοβαρό ως έμπνευση, ακόμη χειρότερα) και όσοι τις βλέπουν και τις θεωρούν αστείες ... αποτελούν περίπτωση. Παραμύθια δε, συνδυαζόμενα με την σάτιρα είναι επίσης σπάνιο φαινόμενο, απαιτεί τρομερά λεπτή ισορροπία που πρέπει να τηρηθεί και είναι μόνο αποδεκτή στην παιδική λογοτεχνία για λόγους προστασίς της εύθραυστης ψυχολογίας των παιδιών. Η ίδια ανάγκη σε μεγαλύτερες ηλικίες δείχνει άτομα που χρήζουν ανάλογης προσέγγισης. Τα παραμύθια εξάλλου δεν ειναι επιστημονική φαντασία. Είναι άλλο πράγμα και άλλου είδους φαντασία.

Last edited:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.075
Members
38.407