- Reaction score
- 22.484
... επομένως, εκτός της τηλεπαθείας, παίζει και αξονική τομογραφία, αλλά έχω μια απορία. Αν το μαγιόξυλο είναι εμποτισμένο με μόλυβδο, τί γίνεται;
Ξέχασες το "αιρετικός" :137:... διότι ναι μεν είμαι ξερόλας και ισχυρογνώμωνας (πώς λέμε Ξενοφώντας, Ποκαχόντας...
Γελοίοι είναι εκείνοι που υποθάλπτονται από το παρόν forum αυτοχριζόμενοι reviewers (μιας και είναι τσάμπα...έτσι ακριβώς όπως και εγώ έχω αυτοχρισθεί εδώ επανηλειμμένα 'αστροναύτης'...) και μάλιστα στικάρονται 'reviews' των που αφορούν πολύ μικρού όγκου ακριβά Εγγλέζικα ηχεία ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ Ο ΧΩΡΟΣ που έλαβε χώρα η λουλού...το φιάσκο...το θέατρο...εεε το review ντε...Αν το 6moons είναι σοβαρό ρηβιουεροσάιτ, τότε να πάμε να πνιγούμε όλοι μας. Τουλάχιστον, ο John Atkinson είναι σοβαρός επαγγελματίας και δημοσιεύει μετρήσεις ακόμη κι αν το δοκίμιο τιμάται 600$, αλλά είναι κι αυτός αναγκασμένος να ανέχεται γελοίους αρθρογράφους, (να μην πω τίποτα χειρότερο).
Είναι πολλά τα λεφτά Άρη...
(Τα link παραπέμπουν ενδεικτικά σε μια γελοία περίπτωση)...
Πράγματι μου ανέφερε κάποιον Κώστα Κόυγια που συμπαθεί πάρα πολύ. Θα σου στείλει λέει κι ένα καλώδιο ρεύματος για δώρο...Αν το 6moons είναι σοβαρό ρηβιουεροσάιτ, τότε να πάμε να πνιγούμε όλοι μας. Τουλάχιστον, ο John Atkinson είναι σοβαρός επαγγελματίας και δημοσιεύει μετρήσεις ακόμη κι αν το δοκίμιο τιμάται 600$, αλλά είναι κι αυτός αναγκασμένος να ανέχεται γελοίους αρθρογράφους, (να μην πω τίποτα χειρότερο).
Είναι πολλά τα λεφτά Άρη...
(Τα link παραπέμπουν ενδεικτικά σε μια γελοία περίπτωση)...
Παρντον???Μόλις έμαθε ο Bob ότι έφαγε ποινή από τον Καφάτο και το AVSite τα έβαψε μαύρα!!!
http://aca.gr/forum/viewtopic.php?t=2692
Ναταν η ζήλεια ψώρα... Βρε ΟΥΣΤ κομπλεξικοί!!!!!!
E, δεν τον έμαθες τον πρόεδρα;Παρντον???
κε καφατε ειστε πολυ ζηλιαρης . ποτε δεν θα καταφερετε αυτο που εκανε ο προεδρος.καλεσε 25 αντιπροσωπους και πηγαν 2.Μόλις έμαθε ο Bob ότι έφαγε ποινή από τον Καφάτο και το AVSite τα έβαψε μαύρα!!!
http://aca.gr/forum/viewtopic.php?t=2692
Ναταν η ζήλεια ψώρα... Βρε ΟΥΣΤ κομπλεξικοί!!!!!!
Jimmy Hughes.Αυτό σε χάλασε εσένα? Παλαιότερα που αγόραζα Αγγλικό <<ειδικό>> τύπο υπήρχε δοκιμαστής, ίσως να αρθογραφεί ακόμα, που στο χώρο του είχε τα ηχεία να κοιτούν προς το τοίχο και άκουγε από ανακλάσεις. Δυστυχώς το περιοδικό θα είναι κουτάκι για τσίκλες τώρα και δε μπορώ να θυμηθώ ποιος ήταν.
Ορίστε ρε, τί κατάλαβες; Ο αίρων τα καπώ και το μίσος και την μισαλλοδοξία του ACA. Ευχαριστήθηκες τώρα; :116:Ξέχασες το "αιρετικός" :137:
Μέχρι και κατσαβίδι βάζεις...είναι πράγματα αυτά για ριβιούερ ?
Coyias. Δεν θα σου συγχωρήσω το λάθος δεύτερη φορά.Πράγματι μου ανέφερε κάποιον Κώστα Κόυγια που συμπαθεί πάρα πολύ. (...)
Ήταν που ήταν τα impulse για καυσόξυλα, τα έβαλε και πλάγια, να μην πω τι άκουγε...Jimmy Hughes.
Χρησιμοποιούσε τα ηχεία του - Impulse - τελείως ανορθόδοξα.
Τα ηχεία "κοιτούσαν" τους πλαϊνούς τοίχους, αλλά με την πλάτη στο ακροατή !
Ο Jimmy Hughes θεωρούσε ότι αυτή η ανορθόδοξη τοποθέτηση ήταν η πλέον αποτελεσματική.
Για φέτος.., πλήρωσες ?Κσι συνεχίζοντας επισημαίνω τη φοβερή και απαράδεκτη κατάσταση που συμβαίνει εδώ...
Μόλις σταματήσουν να γράφουν κάποια άτομα είτε γιατί μπαναρίστηκαν είτε γιατί δεν αντέχουν την κατάσταση με αποτελεσμα να ΝΕΚΡΩΝΕΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ η κατηγορία για δυο ολόκληρες μέρες......τότε....
Πετάγονται οι 'πητήδιοι' πανικόβλητοι και ανοίγουν θέμα που 'τραβάει' για να ξαναμαζέψουν τον κόσμο...Μηδενίζοντας κάθε έννοια της λογικής, της γνώσης, της δεοντολογίας, της επικοινωνίας...
Κατηγορώντας περιοδικά με παγκόσμια ισχύ που ίσως ποτέ τους δεν αξιώθηκαν να πιάσουν στα χέρια τους και ανθρώπους που έχουν ακούσει μια ολόκληρη ζωή ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΕΣ ΗΧΟΜΗΧΑΝΕΣ αυτές που ούτε στα πιο βαθιά τους όνειρα ΔΕΝ ΘΑ ΑΞΙΩΘΟΥΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ...
Είναι ΠΡΩΤΑΚΟΥΣΤΟ...με τις ευλογίες της Δ.Ο να κατηγορούνται στην κατηγορία hi-end περιοδικά και άνθρωποι που είναι παγκόσμια αναφορά στο hi-end...
Και καλά η ασχετίλα που κυκλοφορεί ευρέως και έχει ανοιχτό το στόμα να χάψει ότι της σερβίρουν...αλλά μερικά άτομα που γνωρίζουν πέντε πράγματα...Ρε Μιχάλη...έλεος...Σε ρίχνουνε κι εσένα στο λάκκο με τα κολοδ@χτυλα και συ αντί να αντισταθείς σιγοντάρεις...