σκεπτομαι την ευκολια των all in one συσκευων

Reaction score
472
στο επιπλο μου υπαρχουν!

ενισχυτης SPHINX PROGECT TEN
dac streamer pionner N50A
TUNER DENON TU 1500AE
S.A.CD SONY NP9000
ΗΧΕΙΑ EPOS M22I
μια εξωτερικη πηγη B.T ....κλπ κλπ και 4-5 τηλεκοντρολ για τις συσκευες.

η σκεψη ειναι μια συσκευη all in one π.χ magnat MA 900 Η καποιος arcam st60 οπου εχουν τα παντα η σχεδον τα παντα μπας και γλυτωσω ταλαιπωρια, γιατι για να ακουσω π.χ τον σκληρο μεσω tv, η το στικακι ,η τηλεοραση, προυποθετει πολλους συνδιασμους με τα remote, κατι που ξερω μονο εγω και κανεις αλλος στο σπιτι .

το θεμα που τιθεται ειναι, ποιο απο αυτα τα νεα συστηματα , θα ειναι ικανο να μου βγαλει τα χαμογελα που εχω καθε φορα που ακουω το ως ανω συστημα μου.
εννοειται πως γνωριζω αν παθει κατι ειναι ολα μαζι κλπ κλπ.
θα εκτιμουσα καθε γνωμη-προταση.

Reaction score
2.572
Lyngdorf tdai 1120

Απίστευτη αγορά. Όλα από το κινητό. Τα πάντα.

Και αν θες να οδηγήσεις δύσκολα ηχεία, το μεγάλο 3400

Πάντως το σκατο, οδηγεί τα Goldenear Triton Reference σε τρελές εντάσεις και έχει πολύ ακόμη.

Last edited:

Reaction score
24.563
μετριότητα ναι (σε σχέση με τι αλλά μεγάλη κουβέντα) , αλλά αδειάζεις το ράφι απο χαζομάρες και ακούς μουσική.
αν βαρεθείς να παίζεις με μηχανάκια είναι σωτήριο πλέον.

Reaction score
4.440
Ένα καλό λαπτοπ με εξωτερικό dac και τα καλύτερα ενεργά που μπορείς να αγοράσεις.
Και σκληροί κτλ όλα στο λαπτοπ.

ika

News
Reaction score
15.608
εχω και μαλιστα τρια διαφορετικα all 4 all remote , και σε αυτα κατι κερδιζεις καπου χανεις.
Σωστά, αλλά το μυαλό μου πήγαινε σε LOGITECH HARMONY, που είναι άλλη κλάση και αθάνατα. Αλλά ακριβά.
Έχω ένα ΟΝΕ εδώ και 15 χρόνια και είναι σαν καινούργιο. Και το προγραμματίζεις όπως θέλεις (και σαν μεμονωμένες συσκευές και σαν διαδικασίες), πέραν των έτοιμων πρωτοκόλλων.
Έχω και all in one, καλά είναι αλλά καμιά σχέση με το ONE που είχε και 20πλάσια τιμή.

Last edited:

Reaction score
3.603
Γιάννη,τα πράγματα είναι απλά.Η τα σκας κι ακούς καλύτερα η δεν τα σκας κι ακούς χειρότερα.

Reaction score
2.055
στο επιπλο μου υπαρχουν!

ενισχυτης SPHINX PROGECT TEN
dac streamer pionner N50A
TUNER DENON TU 1500AE
S.A.CD SONY NP9000
ΗΧΕΙΑ EPOS M22I
μια εξωτερικη πηγη B.T ....κλπ κλπ και 4-5 τηλεκοντρολ για τις συσκευες.

η σκεψη ειναι μια συσκευη all in one π.χ magnat MA 900 Η καποιος arcam st60 οπου εχουν τα παντα η σχεδον τα παντα μπας και γλυτωσω ταλαιπωρια, γιατι για να ακουσω π.χ τον σκληρο μεσω tv, η το στικακι ,η τηλεοραση, προυποθετει πολλους συνδιασμους με τα remote, κατι που ξερω μονο εγω και κανεις αλλος στο σπιτι .

το θεμα που τιθεται ειναι, ποιο απο αυτα τα νεα συστηματα , θα ειναι ικανο να μου βγαλει τα χαμογελα που εχω καθε φορα που ακουω το ως ανω συστημα μου.
εννοειται πως γνωριζω αν παθει κατι ειναι ολα μαζι κλπ κλπ.
θα εκτιμουσα καθε γνωμη-προταση.
και πως θα αλλάζεις καλώδια ωρέ ;
:tongue:

αν όμως επιμένεις

Ένα καλό λαπτοπ με εξωτερικό dac και τα καλύτερα ενεργά που μπορείς να αγοράσεις.
Και σκληροί κτλ όλα στο λαπτοπ.
νομίζω είναι η καλύτερη πρόταση, πληρώνεις την ουσία και όχι τις σάλτσες
και για την ακρίβεια, αντί για καλό λάπτοπ και ένα raspberry ή παλιό λάπτοπ πιθανώς σου κάνει αν θες μόνο μουσική

Reaction score
472
Γιάννη,τα πράγματα είναι απλά.Η τα σκας κι ακούς καλύτερα η δεν τα σκας κι ακούς χειρότερα.
Παναγιωτη θελω να δω αν μπορω να ακουσω εστω και οπως ακουω τωρα, ειλικρινεστατα ΑΚΟΥΩ ΚΑΛΑ, αλλα.........παμε.
θελω να γλυτωσω το πατημα των πληκτρων απο 4 διαφορετικα remote μεχρι να ακουσω.
εφερα ενα remote που προτεινε ενα παλληκαρι απο ebay αλλα και παλι πρεπει να χρησιμοποιησεις το γνησιο για ολες τις λειτουργιες.
ολα αυτα συν (καποια αλλα) με εχουν ψιλοξενερωσει και ελεγα μηπως.
το σκ πιθανον να κανω δοκιμη στο χωρο μου τον Magnat ma 900 οπου μου παραχωρειται απο τον αντιπροσωπο (μου το ειχε υποσχεθει απο την εκθεση) και θα βγαλω καποια συμπερασματα , μιας και εχω ακουσει-διαβασει εξαιρετικα σχολια.

Reaction score
3.603
Παναγιωτη θελω να δω αν μπορω να ακουσω εστω και οπως ακουω τωρα, ειλικρινεστατα ΑΚΟΥΩ ΚΑΛΑ, αλλα.........παμε.
θελω να γλυτωσω το πατημα των πληκτρων απο 4 διαφορετικα remote μεχρι να ακουσω.
εφερα ενα remote που προτεινε ενα παλληκαρι απο ebay αλλα και παλι πρεπει να χρησιμοποιησεις το γνησιο για ολες τις λειτουργιες.
ολα αυτα συν (καποια αλλα) με εχουν ψιλοξενερωσει και ελεγα μηπως.
το σκ πιθανον να κανω δοκιμη στο χωρο μου τον Magnat ma 900 οπου μου παραχωρειται απο τον αντιπροσωπο (μου το ειχε υποσχεθει απο την εκθεση) και θα βγαλω καποια συμπερασματα , μιας και εχω ακουσει-διαβασει εξαιρετικα σχολια.
Ο Magnat δεν είναι all-in-one.

Reaction score
472
Αύριο χοντρο-κλαινε.Λανθασμενη κίνηση.
μια σκεψη ειναι Πανο και τιποτα αλλο.
τωρα μια δοκιμη δεν ειναι τιποτα παραπανω ,μπροστα στις τοσες ταλαιπωριες που εχουμε φαει τοσα χρονια!

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.273
...προυποθετει πολλους συνδιασμους με τα remote, κατι που ξερω μονο εγω και κανεις αλλος στο σπιτι .
Συγγνώμη κιόλας, αυτό τώρα είναι μειονέκτημα δηλαδή;

Reaction score
3.603
μια σκεψη ειναι Πανο και τιποτα αλλο.
τωρα μια δοκιμη δεν ειναι τιποτα παραπανω ,μπροστα στις τοσες ταλαιπωριες που εχουμε φαει τοσα χρονια!
Ναι όμως η συγκεκριμένη δοκιμή δεν απαντά στο ερώτημα σου.Απαντα μόνο στο ποσο(αλήθεια,πόσο; ) και όχι στο ποιο.

Reaction score
472
Συγγνώμη κιόλας, αυτό τώρα είναι μειονέκτημα δηλαδή;
οταν εχεις φαγουρα μπολικη ψαχνεις ΚΑΙ αιτιες και εγω δεν κρυβομαι πισω απο το δαχτυλο μου........
να πως πως δεν εχεις εδω ενα δικιο.........θα ηταν αδικο!

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.700
Members
38.359
Νεότερο μέλος
thandimo