- Reaction score
- 1.830
Αφού μπήκα στο χορό...θα χορέψω!
Μετά το MP80 της pionneer ήρθε η σειρά των ηχείων.
Rainbow SLC265-25.
Πήρα και μερικά κιλά πισσόφυλο, έβαλα στις πόρτες, όλα καλά.
Το πρόβλημα που έχω είναι το εξής:
Επειδή το εργοστασιακό καλώδιο δεν είναι μεγαλύτερο από 0,75mm και επειδή έχω αλλεργία σε τέτοια θέματα, θέλω να βρω έναν τρόπο να περάσω καινούργιο καλώδιο από την πηγή μέχρι το ηχείο. Το κρος θα "κρυφτεί" σε κάποιο χώρο κάτω από το ντουλαπάκι του συνοδηγού και κάτω από το τιμόνι (για το δεξι και αριστερό ηχείο αντίστοιχα).
Πως θα περάσω το καλώδιο από την πόρτα??? Η φυσούνα που έχει είναι βύσμα ή έχει και χώρο για να περάσει καλώδιο απο εκεί? Τι λύσεις υπάρχουν για να μη χρειαστεί να κόψω το καλώδιο?
Μπορώ να χρησιμοποιήσω καλώδιο belden που έχω για home χρήση? είναι 2,5mm.
Θενκς ιν αντβάνς!
Μετά το MP80 της pionneer ήρθε η σειρά των ηχείων.
Rainbow SLC265-25.
Πήρα και μερικά κιλά πισσόφυλο, έβαλα στις πόρτες, όλα καλά.
Το πρόβλημα που έχω είναι το εξής:
Επειδή το εργοστασιακό καλώδιο δεν είναι μεγαλύτερο από 0,75mm και επειδή έχω αλλεργία σε τέτοια θέματα, θέλω να βρω έναν τρόπο να περάσω καινούργιο καλώδιο από την πηγή μέχρι το ηχείο. Το κρος θα "κρυφτεί" σε κάποιο χώρο κάτω από το ντουλαπάκι του συνοδηγού και κάτω από το τιμόνι (για το δεξι και αριστερό ηχείο αντίστοιχα).
Πως θα περάσω το καλώδιο από την πόρτα??? Η φυσούνα που έχει είναι βύσμα ή έχει και χώρο για να περάσει καλώδιο απο εκεί? Τι λύσεις υπάρχουν για να μη χρειαστεί να κόψω το καλώδιο?
Μπορώ να χρησιμοποιήσω καλώδιο belden που έχω για home χρήση? είναι 2,5mm.
Θενκς ιν αντβάνς!