1η Πανελλήνια παραουσίαση της 37'' Αmoi LCD TV 1920X1080!

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53

Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2006 στις 3 το μεσημέρι, στην Ηχοεκφραση, θα γίνει η πρώτη Πανελλήνια παρουσίαση-test της 37'' 1920X1080 Αmoi LCD TV.

Θα την τεστάρουμε με απλό τηλεοπτικό σήμα, dvd, δορυφορική, HDTV και HTPC. Θα έχει προηγηθεί και το ανάλογο καλιμπράρισμα από τον Βαγγέλη Λάμπρου.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την Telectron που αντιπροσωπεύει πλέον στην Ελλάδα τις τηλεοράσεις της Amoi τόσο για την ευκαιρία που μας δίνει να δούμε πρώτοι από όλους την τηλεόραση αυτή όσο και για την θετική της ανταπόκριση στο ενδεχόμενο να οργανώσουμε ένα power-buy για την αγορά της σε ειδική τιμή μόνο για τα μέλη του avsite.gr

Να θυμίσω μόνο ότι είναι η μόνη τηλεόραση σε χαμηλή τιμή με ανάλυση 1920Χ1080 που μπορεί να δεχθεί σήμα 1080p και θα κυκλοφορεί σύντομα στην Ελληνική αγορά!

http://www.avsite.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=8758&start=0

Oι 10 πρώτοι που θα δηλώσουν συμμετοχή εδώ θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν την παρουσίαση...

Προτεραιότητα στην παρουσίαση θα έχουν φυσικά όσοι θα ήθελαν να συμμετάσχουν και στο power-buy που ενδεχομένως να οργανώσουμε για την συγκεκριμένη τηλεόραση αν φυσικά η ποιότητά της μας ικανοποιήσει!

Χρήστος Ακρατόπουλος
Γενικός Διαχειριστής

Reaction score
0
Μέσα κι εγώ... για το test. Επειδή για το power buy δεν με βλέπω, αν υπάρχει πρόβλημα, παραχωρώ την θέση σε κάποιον που θέλει να δει την επικείμενη αγορά του... Αν όχι θα είναι μεγάλη μου χαρά!

V

VIDEOMIX

Guest
Kρίμα που τώρα θα ανέβω στην Θεσσαλονίκη. Και ήθελα τόσο να την δώ. Αν βέβαια κάτι αλλάξει, θα ειμαι εκεί. Μην πιάνω όμως θέση στην 10άδα. (αν και έτσι αλλιώς δεν πιάνω ποτέ θέση. Είμαι εκτός λίστας πάντα, ως φωτορεπόρτερ. χεχε.....)

Reaction score
0
...μέσα και εγώ. :wink: ...όσο για το power-buy, εάν δέν με αφήσετε να πάρω το demo κομάτι, είμαι μέσα... :D

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Reaction score
152
ΛΕΙΠΕΙ Ο ΜΑΡΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ???? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ΟΧΙ,ΒΕΒΑΙΑ!!!!

ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ (ΒΣΝΙ) ΜΟΥ ΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΛΠΑΖΟΝΤΑΣ.......
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D :D :D :D

VG

Reaction score
0
Μπραβο παιδια,πολυ καλη δουλεια.
Το μονο που με προβληματίζει είναι εάν η ρύθμιση που θα της γίνει απο τον ειδικό,ανεβάσει πολυ υψηλά τον πήχυ των προσδοκιών.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Βρε σεις , δεκα ειπαμε και εχετε δηλωσει ηδη....13 , διχως να υπολογισω αυτους που δεν ειναι σιγουροι.
Εαν προσθεσουμε και τους...μονιμους θα ειμαστε ηδη 20 :oops:

Τελος παντων , αφηστε να μιλησω με τον Γενικο για να δουμε μηπως "τακτοποιησουμε" μερικους ακομα.... :wink:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.017
Members
38.276
Νεότερο μέλος
mikepan