- Reaction score
- 5
Αναμεσα στους ύπνους;(Το μεσημέρι έχω ένα κενό...)
Αναμεσα στους ύπνους;(Το μεσημέρι έχω ένα κενό...)
ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΟ BLUE TRAIN(ΙCE) EΒΓΑΛΑ TΡΙΤΗ ΠΡΩΙ.....το "θα κάνεις" το εννοούσα "να κάνεις"
φαντάσου έρχεται άνθρωπος από Λάρισα κρίμα δεν είναι
Ετσι ακριβως.Φιλε NLS υπαρχει ενα βιβλιο που λεγεται "H MEΡΟΠΗ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ"
Αν βγαλεις την Μεροπη , στην θεση της μπορεις να βαλεις οτιδηποτε .Πχ Αmοi.
To προσχημα συνηθως ειναι ενα. Οι λογοι , οσοι και οι ανθρωποι!!!!
Θα την δούμε, θα την τεστάρουμε, και αν είναι καλή για τα χρήματα που ζητάει θα προχωρήσουμε στο power-buy...Μπραβο...συνγχαρητήρια σε όλους!
Λοιπόν Παιδιά χαιρετώ τους πάντες και σαν καινουριός θα ήθελα να κανώ 2 ερωτησεισ?
Μπορω να ερθω στην παρουσίαση?
έχει αποφασιστει η αγορα?ή θα αποφασιστει μετα τα εξαντλιτικα test που απο οτι εχω καταλαβει θα κάνετε?
Αν ναι ποια ειναι η διαδικασια που ακολουθητε συνήθως για την αγορα...!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!
ΚΟΙΝΩΣ ΘΑ ΤΗΣ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ....... ΣΤΟ ΧΕΡΙ!!!!Θα την δούμε, θα την τεστάρουμε, και αν είναι καλή για τα χρήματα που ζητάει θα προχωρήσουμε στο power-buy...Μπραβο...συνγχαρητήρια σε όλους!
Λοιπόν Παιδιά χαιρετώ τους πάντες και σαν καινουριός θα ήθελα να κανώ 2 ερωτησεισ?
Μπορω να ερθω στην παρουσίαση?
έχει αποφασιστει η αγορα?ή θα αποφασιστει μετα τα εξαντλιτικα test που απο οτι εχω καταλαβει θα κάνετε?
Αν ναι ποια ειναι η διαδικασια που ακολουθητε συνήθως για την αγορα...!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!
Η διαδικασία είναι απλή... δηλώνεις συμμετοχή και περιμένεις να έρθει η τηλεόραση... όλες τις λεπτομέρειες θα τις αναφέρουμε αναλυτικά στην παρουσίαση...
Μπορείς να έρθεις στην παρουσίαση... Το Σάββατο στις 3 το μεσημέρι στην Ηχοεκφραση, Φραντζή και Ηλία Ηλιού!