1η Πανελλήνια παραουσίαση της 37'' Αmoi LCD TV 1920X1080!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Τι θελετε απο εμενα κυριοι?
Η παρουσιαση ειναι σε τεσσερεις ημερες.
Να κανετε υπομονη(κοινως να βρασετε στο ζουμι σας) εως τοτε :lol: :lol:

Reaction score
152
το "θα κάνεις" το εννοούσα "να κάνεις"
φαντάσου έρχεται άνθρωπος από Λάρισα κρίμα δεν είναι :D
ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΟ BLUE TRAIN(ΙCE) EΒΓΑΛΑ TΡΙΤΗ ΠΡΩΙ.....

ναι δεν σε ξέρω, θα σε μάθω :)[/quote]

ΓΙ'ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ AVsite ΑΛΛΩΣΤΕ....

:cool: :cool: :cool:

NLS

Reaction score
1
παιδιά να πω κάτι που εκφράζει μόνο εμένα και ελπίζω να μην παρεξηγηθεί...

όταν ακούω για ταξίδια από Λάρισσες και Θεσσαλονίκες για να δει κάποιος μια TV (η οποία μπορεί να είναι και αίσχος - αν και υποψιάζομαι από τις ενδείξεις ότι δεν θα είναι) ή έχει πολύ χρόνο στη διάθεση του (και μάλλον την ανάλογη τσέπη) ή μεγάλο κόλημα με το A/V (ίσως παραπάνω από όσο εγώ θα καταλάβαινα ή θα δικαιολογούσα) ή (το πιο λογικό που θα δεχόμουν) υπάρχει επαγγελματική σχέση με το θέμα

ξαναλέω: χωρίς παρεξήγηση, επειδή δεν το καταλαβαίνω εγώ δεν σημαίνει ότι είναι λάθος, απλά έτσι μου βγήκε αυθόρμητα να το σχολιάσω... (με βρίζετε από κοντά το Σάββατο αν είναι :D )

Reaction score
0
Φιλε NLS υπαρχει ενα βιβλιο που λεγεται "H MEΡΟΠΗ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ"
Αν βγαλεις την Μεροπη , στην θεση της μπορεις να βαλεις οτιδηποτε .Πχ Αmοi. :wink:
To προσχημα συνηθως ειναι ενα. Οι λογοι , οσοι και οι ανθρωποι!!!! :D

Reaction score
6
Φιλε NLS υπαρχει ενα βιβλιο που λεγεται "H MEΡΟΠΗ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ"
Αν βγαλεις την Μεροπη , στην θεση της μπορεις να βαλεις οτιδηποτε .Πχ Αmοi. :wink:
To προσχημα συνηθως ειναι ενα. Οι λογοι , οσοι και οι ανθρωποι!!!! :D
Ετσι ακριβως.

Εντάξει... ειμαι και εισοδηματιας με καταθέσεις στην Ελβετία και AV freak :mrgreen: :mrgreen:

Reaction score
0
Μπραβο...συνγχαρητήρια σε όλους!
Λοιπόν Παιδιά χαιρετώ τους πάντες και σαν καινουριός θα ήθελα να κανώ 2 ερωτησεισ?
Μπορω να ερθω στην παρουσίαση?
έχει αποφασιστει η αγορα?ή θα αποφασιστει μετα τα εξαντλιτικα test που απο οτι εχω καταλαβει θα κάνετε?
Αν ναι ποια ειναι η διαδικασια που ακολουθητε συνήθως για την αγορα...!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Λοιπόν Παιδιά χαιρετώ τους πάντες και σαν καινουριός θα ήθελα να κανώ 2 ερωτησεισ?
έχει αποφασιστει η αγορα?ή θα αποφασιστει μετα τα εξαντλιτικα test που απο οτι εχω καταλαβει θα κάνετε?

Θα την δούμε, θα την τεστάρουμε, και αν είναι καλή για τα χρήματα που ζητάει θα προχωρήσουμε στο power-buy...

Η διαδικασία είναι απλή... δηλώνεις συμμετοχή και περιμένεις να έρθει η τηλεόραση... όλες τις λεπτομέρειες θα τις αναφέρουμε αναλυτικά στην παρουσίαση...

Μπορείς να έρθεις στην παρουσίαση... Το Σάββατο στις 3 το μεσημέρι στην Ηχοεκφραση, Φραντζή και Ηλία Ηλιού!

NLS

Reaction score
1
btw, έχει κανονιστεί ώστε να εμφανιστεί μετά κάποιο φωτογραφικό υλικό στο forum; ώστε να γράψει κάποιος ένα πιο οργανωμένο σχόλιο;

Reaction score
152

Θα την δούμε, θα την τεστάρουμε, και αν είναι καλή για τα χρήματα που ζητάει θα προχωρήσουμε στο power-buy...

Η διαδικασία είναι απλή... δηλώνεις συμμετοχή και περιμένεις να έρθει η τηλεόραση... όλες τις λεπτομέρειες θα τις αναφέρουμε αναλυτικά στην παρουσίαση...

Μπορείς να έρθεις στην παρουσίαση... Το Σάββατο στις 3 το μεσημέρι στην Ηχοεκφραση, Φραντζή και Ηλία Ηλιού!
ΚΟΙΝΩΣ ΘΑ ΤΗΣ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ....... ΣΤΟ ΧΕΡΙ!!!!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.017
Members
38.276
Νεότερο μέλος
mikepan