1η Πανελλήνια παραουσίαση της 37'' Αmoi LCD TV 1920X1080!

Reaction score
0
Σωστό και δίκαιο... αλλά... πουτ@ν@ ανεργία... :cry:

Με σκοινί κρεμασμένος απ'έξω θα το δώ μου φαίνεται... "Χμμμ, δε μου άρεσε η εικόνα, έκανε αντανακλάσεις (το παράθυρο)" :mrgreen:

NLS

Reaction score
1
να υποθέσω ότι ΕΙΜΑΙ από αυτούς που δεν υπολογίζονται σε αυτούς που πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή ε;

ελπίζω (με τόσο κυνήγι)

...υπάρχει μια πιθανότητα να μην τα καταφέρω πάντως (για συγκεκριμένους οικογενειακούς λόγους) αλλά θα το παλέψω να μην παίξει το σενάριο

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
να υποθέσω ότι ΕΙΜΑΙ από αυτούς που δεν υπολογίζονται σε αυτούς που πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή ε;

ελπίζω (με τόσο κυνήγι)

...υπάρχει μια πιθανότητα να μην τα καταφέρω πάντως (για συγκεκριμένους οικογενειακούς λόγους) αλλά θα το παλέψω να μην παίξει το σενάριο
Ναι σε έχω ήδη υπολογίσει...

Οι προσπάθειές σου για την συγκεκριμένη τηλεόραση είναι πραγματικά ανεκτίμητες!

NLS

Reaction score
1
ωραία ευχαριστώ

τουλάχιστον θα σας γνωρίσω

ελπίζω να υπάρχει κάνα καφεδάκι εκεί που θα πάμε :)

ελπίζω να αξίζει και η TV

(γνωρίζοντας μάλιστα ότι 1080P θα είναι απλά... ο κανόνας σε 2 χρόνια, τουλάχιστον να μην πάμε να πάρουμε κάτι που σε 2 χρόνια θα είναι για πέταμα)

αύριο περιμένω και τα νέα από κάποιον στη Γερμανία που ΗΔΗ έκανε το firmware update και θα μου πει διαφορές (ήδη μου είπε ότι έχει νέα zoom modes)

Reaction score
152
ωραία ευχαριστώ

τουλάχιστον θα σας γνωρίσω

ελπίζω να υπάρχει κάνα καφεδάκι εκεί που θα πάμε :)
ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΑΛΛΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΠΛΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΟ ΓΙΑ XLARGE ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ....... :wink: 8) :twisted: :mrgreen: :D :shock: :|

NLS

Reaction score
1
οκ άλλη μια φορά που θα σπάσω τι δίαιτα μου και άλλος ένας λόγος η γυναίκα μου να αντιπαθίσει αυτή την πιθανή αγορά

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Χαρη στον Νασο , απο σημερα θα την εχω στα χερακια μου ωστε να την προετοιμασουμε για το Σαββατο.
Δεν θελω ομως ζαβολιες , ουτε θα την δει κανενας πριν , ουτε τηλεφωνα για το πως παιζει.... :wink:

NLS

Reaction score
1
ε πως...

θα κάνεις μια νύξη όμως του στυλ "παιδιά φροντίστε ΝΑ έρθετε το σάββατο" ή αντίθετα "να σας πω αν έχετε άλλες δουλειές μην τις αναβάλετε κιόλας"

:D

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
ε πως...

θα κάνεις μια νύξη όμως του στυλ "παιδιά φροντίστε ΝΑ έρθετε το σάββατο" ή αντίθετα "να σας πω αν έχετε άλλες δουλειές μην τις αναβάλετε κιόλας"

:D
Πως φαινεται οτι δεν με ξερεις , NLS....
Εχετε να φατε νυξη..... :lol:

NLS

Reaction score
1
το "θα κάνεις" το εννοούσα "να κάνεις"
φαντάσου έρχεται άνθρωπος από Λάρισα κρίμα δεν είναι :D

ναι δεν σε ξέρω, θα σε μάθω :)

GTX

Reaction score
39
Χαρη στον Νασο , απο σημερα θα την εχω στα χερακια μου ωστε να την προετοιμασουμε για το Σαββατο.
Δεν θελω ομως ζαβολιες , ουτε θα την δει κανενας πριν , ουτε τηλεφωνα για το πως παιζει.... :wink:
Ε μα είσαι και προκλητικός μας λες εδώ θα την έχω αλλά δε μπορείτε να τη δείτε! Κάνε τον Κινέζο τουλάχιστον :lol: :lol:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.171
Members
38.300
Νεότερο μέλος
icaris