- Reaction score
- 102.186
Απάντηση: 100-200-400-800 Hz
Από τέσσερα μέτρα ούτε 100'' δεν κάνουν.
Από τέσσερα μέτρα ούτε 100'' δεν κάνουν.
Χαχα!!!! Μάλλον έχεις προτζέκτορα ε; Και εγώ είχα παλιά. Έβλεπα απο τα 3 μέτρα σε 90 ίντζες!!! Πάντως για υπνοδωμάτιο έχω την εντύπωση οτι καλό θα είναι να ανέβω στις 47 και έως εκεί. Όχι παραπάνω! :102:Από τέσσερα μέτρα, ούτε 60" δεν κάνουν.
Έλα ρε συ σταμάτα να με πριζώνεις και εσύ!!!! Είναι και ακριβά σπόρ αυτά.:139:Γιατί, τι διαφορά έχει το υπνοδωμάτιο απ' το σαλόνι; :109:
Κάπου διάβασα οτι κάνοντας ένα απλό rename τα *.mt2s σε *.mkv παίζουν κανονικά. Λογικό αφού τα αρχεία είναι σχεδόν ίδιου τύπου. Πάιζει όμως σωστά?Α ναι τα mts είναι τα αρχεία της sony απο βιντεοκάμερα. Συγγνώμη νόμιζα οτι εννοείς αρχεία ταινιών. Τώρα που το είπες, θα δοκιμάσω και εγώ και θα σου πω!
Και τηλεόραση 50" έχω, αλλά βλέπω στα 2.60 μέτρα.Χαχα!!!! Μάλλον έχεις προτζέκτορα ε; Και εγώ είχα παλιά. Έβλεπα απο τα 3 μέτρα σε 90 ίντζες!!! Πάντως για υπνοδωμάτιο έχω την εντύπωση οτι καλό θα είναι να ανέβω στις 47 και έως εκεί. Όχι παραπάνω! :102:
Θέλει σκληρό δίκσο με χωρητικότητα τουλάγιστον 40GB....
Σε κάποια usb θύρα λέει οτι μπορείς και να βάλεις σκληρό δίσκο για εγγραφές. Δεν το έχω καταφέρει όμως με στικάκι. Θέλει άραγε μόνο σκληρό δίσκο για να γράψει;;; Παράξενο!!!!
...
Θανάση καλορίζικη!!http://www.mediaprezzi.it/31611-lg-led-tv-47lm640s-47lm640s-8801031786626.html
Την αγόρασα το Σάββατο.(δεν είχα ΙΝΤΕΡΝΕΤ απο Παρασκευή έως σήμερα) Θα χαρακτήριζα τον εαυτό μου ευχαριστημένο, ενθουσιασμένο η και.... ερωτευμένο!!!!
Ναί τελικά πήγα σε 47άρα και δεν το μετάνοιωσα καθόλου. Όμως..... το στικάκι που βάζω δεν το δέχεται για εγγραφές. Μου λέει οτι δεν μπορεί σε αυτό να προγραμματιστεί με χρονοδιακόπτη!!!!Θανάση καλορίζικη!!
Μπορείς να συνδέσεις στικάκι ή σκληρό δίσκο για να κάνει εγγραφές.
Θα πρέπει να προσέξεις ότι αν συνδέσεις τον οποιοδήποτε σκληρό ή στικάκι, η τηλεόραση θα κάνει format για να μπορέσει να σου γράψει.
Κατόπιν μπορείς να γράψεις ότι γουστάρεις (ακόμη και "Βουλή")
Χμμμ το link που έβαλες αναφέρεται σε 47άρα..
Πήρες μεγαλύτερη ή μου φαίνεται?
Και απο σήμερα, μετά απο κάτι ανέλπιστα χρήματα που μου ήρθαν, είμαι κάτοχος και ενός συστήματος lg906 και έτσι το όλο σύνολο είναι καταπληκτικό. Πραγματικά φοβερός ήχος και η οπτική έξοδος της τηλεόρασης άριστη. "Βλέπει" αμέσως τον DTS και DD ήχο απο αρχεία που βρίσκονται σε σκληρό δίσκο και ο χώρος συγκλονίζεται απο ηχητική πανδαισία και φυσικά απο άριστη εικόνα!!! Όσο για τα υπόλοιπα,σασσί κλπ, δεν πειράζει, αυτά εξελίσονται. Σε 2 χρόνια θα γλυκοκοιτάζουμε τις όλεντ οθόνες με ultrahd!!!!! Εως τότε.... ας απολαύσουμε ότι μπορούμε νά'χουμε. Πάνω απ'όλα άλλωστε...... η υγεία!Και πάλι όμως είναι αρκετά πιο λεπτή απ' όλες τις άλλες σ' αυτήν την τιμή.
Το κόστος που έχει ο συγκεκριμένος τρόπος στήριξης της οθόνης πάνω στο σασσί, ανεβάζει και τη συνολική αξία της τηλεόρασης.
Υπάρχει σειρά χωρίς πλαίσιο (1 χιλιοστό μόνο περιμετρικά) και είναι η LM-960 που βγαίνει σε 47 και 55 ίντσες, αλλά είπαμε... πάμε σε άλλα κοστολόγια.
Βλέπεις... το σασσί της LM-960 δεν έχει καμία σχέση με το σασσί της LM-640.
Βάλε ποτάκι με ξηροκάρπια και απόλαυσε ματροσκίτσα my friend!
Πήρες την best στα λεφτά που έδωσες να είσαι βέβαιος!
Μακάρι να ήταν έτσι...Τα συγχαρητηρια μου στο Plaisio που αλλαξε την αρχικη του αποφαση και οχι μονο εξυπηρετησε τον πελατη αλλα πηγε και ενα βημα παραπερα δινοντας την δυνατοτητα στον φιλο μας να ''χρησιμοποιησει'' και το προιον που θα αντικατασταθει για εναν ολοκληρο μηνα!!!
Μπραβο και παλι μπραβο
Ετσι πρεπει να φερονται οι Ελληνικες και πραγματικα μεγαλες εταιρειες!!!
Το panel της LM640 δεν είναι 50Ηz.Ας μου πει κάποιος σε τί επηρεάζει εμένα σαν θεατή αν το πάνελ είναι πραγματικά (όχι με αλγόριθμο) 50Hz ή 100Hz ή 200Hz? Μου κουράζει πιό γρήγορα τα μάτια? ζαλάδες? δεν είναι καθαρή εικόνα και τρεμοπαίζει? η απόδοση 3D?
Θέλω να επιλέξω ανάλογο πάνελ που θα κοστίζει λιγότερο και θα έχει την καλύτερη δυνατή απόδοση στα "μάτια του θεατή"...η LG LM640 με πάνελ στα πραγματικά 50Hz, είναι προβληματική σε αυτόν τον τομέα?
Για το 1976 τι να σου πω? Οργιάζανε όλοι τους εδώ πέρα!Μακάρι να ήταν έτσι...
Μήπως άλλαξε την αρχική του απόφαση γιατί ο VIDEOMIX έγραψε εδώ;
Καταλαβαίνω τα προβλήματα των Ελληνικών εταιρειών όταν πλακώνουν τα μεγαθήρια αλλά επειδή ξέρω την ιστορία από το 1976 μήπως όταν έβγαζε (ο Γεράρδης) τρελά λεφτά είχε άλλη πολιτική;
Μεταξύ δύο κακών μάλλον θα προτιμήσω το πολυεθνικό!
Πραγματικά ακόμα κλαίω από τα γέλια με αυτά που γράφουν οι "ειδήμονες" του από κει μαγαζιού!!!Φίλε delamostre, επειδή είχα την εντύπωση ότι το πάνελ της σειράς LM6xx ήταν 100άρι....για βελτίωση της κίνησης και της φυσικότητας της σκηνής αντιληπτό, μπαίνουν τα "ψευδο"-frames του 400MCI...όμως, μου την έπεσαν οι ειδήμονες και επιμένουν ότι στην σειρά -6 φέτος η LG φοράει 50Hz πάνελ....
δες και μόνος σου...
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/100572-LG-LM640S-Reviews-Εντυπώσεις-Σχόλια (post 104, 115, 145)
Αν μπορεί κάποιος κάτοχος να τρέξει το Motion test του AvClub για να δούμε στην πράξη αν είναι 100Hz ή όχι
3 γραμμές, η τέταρτη πολύ θολή και γρήγορη (με δυσκολία διαβάζεις κείμενο) - το truemotion κλειστό/ανοιχτό δεν επηρέασε το τελικό αποτέλεσμα...
Εμένα ούτε αυτο με καλύπτει. Διότι την 640 την αγόρασα για 400hz όπως στην προμετωπίδα της διατυμπανίζει!Και για να το ξεκαθαρίσουμε μια κι έξω:
Η LM640 έχει panel 100Hz και όχι 50.
Τελεία και παύλα!