100-200-400-800 Hz

Reaction score
118
Απάντηση: 100-200-400-800 Hz

Σόρρυ παιδιά αλλα εαν το προσέξατε υπήρχε μια καλή έκβαση σε ένα ζήτημά μου για το οποίο και άνοιξα το θέμα αυτό. Και εσείς έχετε κολλήσει με τον αρνητισμό σας, με το ζήτημα της κόντρας. Εντάξει, έχετε τάση στην ξυνίλα ενδεχομένως αλλα σχολιάστε και κάτι το θετικό και μια φορά. Δεν είναι κακό. Εγώ όπως είδατε, ευχαρίστησα και τους 2 που είχαν αντιπαλότητα. Εσείς οι 2 τελευταίοι....... το λαδάκι αντί για την σαλάτα το έχετε για το τζάκι.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.292

Τελικά μπήκε το χέρι του....http://amartolipoli.yooblog.gr/files/2010/06/hand_of_god.jpg ...θεού!!!!:119:

Θέλω να ευχαριστήσω το ΠΛΑΙΣΙΟ για την μεγάλη εξυπηρέτηση τελικά της περίπτωσης-σήριαλ!
Δεν είναι μόνο η αποδοχή για αλλαγή που επιτεύχθηκε σήμερα, αλλα προχώρησε και 1 βήμα παραπέρα. Επειδή δεν έχει την 640 και αφού τους είπα οτι δεν δύναμαι να αγοράσω την 670, θα περιμένουμε τέλος του μήνα νέα παραλαβή της 640 και μάλιστα κρατώντας όλο αυτό το διάστημα την 615, δίχως να με αφήσουν δηλαδή χωρίς ...τηλεόραση.
Φυσικά για όλα αυτά μάλλον το "χέρι του θεού" που έβαλα φώτο πιο πάνω ήταν ο αγαπητός delamostre και τον ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά του και το ενδιαφέρον του. Και φυσικά το av site όπου εαν δεν δημοσίευα το θέμα εδώ, δεν θα γινόταν ίσως κάτι. Έχω λοιπόν και την άνεση χρόνου να συγκεντρώσω τα υπόλοιπα χρήματα για το ανώτερο μοντέλο δίχως μεγάλη πίεση.
Θέλω να ευχαριστήσω και τον φίλο loykirantaplan και ghrafist83 που με αφύπνησαν και όπως πολύ σωστά έγραψαν, θα πρέπει να είναι ανθρωποκεντρικές και φιλικές οι εταιρίες στους πελάτες τους. Και εαν δεν πρέπει με όλους να το κάνουν, τουλάχιστον ας ανοίγουν τις καρτέλες τους και να βλέπουν ποιοί τους τα έχουν ακουμπήσει αδρά! Κυρίως τον Κωτσόβολο θυμάμαι και τα λέω τώρα αυτά διότι για μια 10ετία (1993-2002) τους είχα σκάσει ΤΑ εκατομύρια και τώρα που πάω μετά απο διακοπή 10ετίας περίπου, μου ζητάνε της παναγιάς τα μάτια για να αγοράσω ευτελές (σε χρηματική αξία) προϊόν.
Eυχάριστη εξέλιξη λοιπόν(τώρα το είδα).

Reaction score
1.815

Σόρρυ παιδιά αλλα εαν το προσέξατε υπήρχε μια καλή έκβαση σε ένα ζήτημά μου για το οποίο και άνοιξα το θέμα αυτό. Και εσείς έχετε κολλήσει με τον αρνητισμό σας, με το ζήτημα της κόντρας. Εντάξει, έχετε τάση στην ξυνίλα ενδεχομένως αλλα σχολιάστε και κάτι το θετικό και μια φορά. Δεν είναι κακό. Εγώ όπως είδατε, ευχαρίστησα και τους 2 που είχαν αντιπαλότητα. Εσείς οι 2 τελευταίοι....... το λαδάκι αντί για την σαλάτα το έχετε για το τζάκι.
Θανάση ο συντονιστής της κατηγορίας gstriftos (Καπετάν Κίτσος):116:, περιληπτικά έγραψε με απλά συμπεράσματα τα αυτονόητα.
Δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθείς με διενέξεις.

Στην ελληνική αγορά υπάρχουν διαφοροποιήσεις μεταξύ επιχειρήσεων, στο θέμα της αντιμετώπισης του πελάτη, αλλά και στις προσφερόμενες προς αυτόν υπηρεσίες, είτε αυτές είναι παροχές, είτε προϊόντα, είτε λύσεις.
Αυτό μπορούμε να το κρίνουμε αν αποκτήσουμε - όπως πολύ σωστά είπε και ο …Καπετάν Κίτσος – την απαραίτητη καταναλωτική αλλά (συμπληρώνω) και εμπορική ωριμότητα.

Το οποιοδήποτε κατάστημα, δικαιούται να έχει την πολιτική του απέναντι στους πελάτες του.
Καλό θα ήταν ο καθένας μας είτε ως καταναλωτής, είτε ως απλός παρατηρητής, να μπορεί να καταλήγει σε συμπεράσματα, μελετώντας όχι επιπόλαια, αλλά ολοκληρωμένα και προσεκτικά όλες τις παραμέτρους.

Ας μείνουμε λοιπόν στο δια ταύτα και στη θετική έκβαση της λύσης, που σου έδωσε το κατάστημα.
Χαίρομαι που κατέληξε προς όφελός σου και να είσαι σίγουρος ότι πραγματικά αξίζει η αλλαγή που θα κάνεις.

Είναι μια καλή ευκαιρία να μας πεις τις διαφορές που θα παρατηρήσεις με την LM640 όταν την παραλάβεις, σε σχέση με την LM615 που έχεις, μιας και θα έχεις «ζήσει» μαζί της ένα ολόκληρο μήνα και θα έχεις ασχοληθεί με τα καλούδια της ή τις παραξενιές της. :119:

Reaction score
118

Λάδι στην φωτιά εννοούσα. Χαχα! Όμως οκ, είδατε τώρα την απάντησή μου. Πράγματι ευχάριστη εξέλιξη, θα περιμένω την ολοκλήρωσή της βέβαια!!!
Φίλε "Delamostre", ναί θα γνωρίσω καλά την 615 αλλά για να συμπεράνω, θα περιμένω την 640 και έτσι να συγκρίνω. Δεν είδα πουθενά στην 640 να έχει "καρφάκι" για ακουστικά. Στην 615 στην υποδοχή αυτή έχω συνδέσει το 2,1 σετάκι ηχείων μου. Εαν γνωρίζεις επ'αυτού, θα ήθελα να μου πείς. Ευχαριστώ πολύ.

loukyrantaplan

LG Hellas staff
Reaction score
13

Τα συγχαρητηρια μου στο Plaisio που αλλαξε την αρχικη του αποφαση και οχι μονο εξυπηρετησε τον πελατη αλλα πηγε και ενα βημα παραπερα δινοντας την δυνατοτητα στον φιλο μας να ''χρησιμοποιησει'' και το προιον που θα αντικατασταθει για εναν ολοκληρο μηνα!!!
Μπραβο και παλι μπραβο
Ετσι πρεπει να φερονται οι Ελληνικες και πραγματικα μεγαλες εταιρειες!!!

Reaction score
1.815

...Δεν είδα πουθενά στην 640 να έχει "καρφάκι" για ακουστικά. Στην 615 στην υποδοχή αυτή έχω συνδέσει το 2,1 σετάκι ηχείων μου. Εαν γνωρίζεις επ'αυτού, θα ήθελα να μου πείς. Ευχαριστώ πολύ.
Η σωστότερη σύνδεση της τηλεόρασής σου με το ηχητικό σου σύστημα είναι μέσω ενός καλωδίου Scart σε RCA. Θα πρέπει να καταλήγει σε 6 RCA και όχι σε 4, γιατί θα είναι μονοφωνικό.

Συνδέεις τις εξόδους ήχου των RCA (audio out L & R) στις εισόδους του ηχητικού σου συστήματος και το scart στην αντίστοιχη υποδοχή της τηλεόρασης.
Δοκίμασέ το στην LM-615 και το ίδιο θα κάνεις και για τη σύνδεση της LM-640.:119:

Reaction score
118

Η σωστότερη σύνδεση της τηλεόρασής σου με το ηχητικό σου σύστημα είναι μέσω ενός καλωδίου Scart σε RCA. Θα πρέπει να καταλήγει σε 6 RCA και όχι σε 4, γιατί θα είναι μονοφωνικό.

Συνδέεις τις εξόδους ήχου των RCA (audio out L & R) στις εισόδους του ηχητικού σου συστήματος και το scart στην αντίστοιχη υποδοχή της τηλεόρασης.
Δοκίμασέ το στην LM-615 και το ίδιο θα κάνεις και για τη σύνδεση της LM-640.:119:
Αυτό μου θυμίζει παλιές εποχές συνδέσεων βίντεο!!!!:103:
Έχω 1 σετάκι που με καρφί συνδέεται. Βέβαια μπορώ να έχω κατάληξη στην τηλεόραση σε rca εαν φυσικά η τηλεόραση έχει έξοδο απο rca. Όσο για το scart, ένα έχει και αυτό το θέλω για ένα dv μηχάνημα που έχω η και για ένα βίντεο που ίσως συνδέσω.

Reaction score
7

Καλημέρα.
Επειδή η ερώτησή μου έχει σχέση με αυτό το θέμα, θέλω να ρωτήσω τελικά ποια η σχέση των MCi με τα Hz?
Τα MCi είναι η ταχύτητα ελέγχου της οθόνης και τα Hz ο ρυθμός ανανέωσης? (αν τα λέω καλά)
Επειδή είμαι στα πρόθυρα αγοράς μιας 47LM640S που πλασσάρεται ως 400Hz και επειδή σε κάποια site αναφέρουν οτι είναι ουσιαστικά 50Hz και όχι 400Hz. Τι παίζει τελικά?
Τελικά πόσο βελτιώνει την γρήγορη κίνηση το αυξημένο MCi και οχι τα αυξημένα Hz.
Παρακαλώ τα φώτα σας.

Reaction score
7

Κατανοητό το link. Ευχαριστώ.
Μία ερώτηση ακόμη. Η LG LM640 παίζει απευθείας (μέσω USB) αρχεία MTS, MT2S, ή ζητάω πολλά?

Reaction score
118

Κατανοητό το link. Ευχαριστώ.
Μία ερώτηση ακόμη. Η LG LM640 παίζει απευθείας (μέσω USB) αρχεία MTS, MT2S, ή ζητάω πολλά?
Ακόμη και η φθηνότερη η 615. Και η 27άρα που είχα και αυτή τα έπαιζε!

Reaction score
7

Το ρωτάω επειδή γνωστός μου που πήρε πριν από λίγες μέρες την εν λόγω τηλεόραση, είπε οτι δεν παίζει τέτοια αρχεία (τραβηγμένα από μια βιντεοκάμερα sony HDR-CX 190). Να παίζει ρόλο η βιντεοκάμερα?
Εκτός αν κάνει κάτι λάθος αυτός.
Μου έκανε εντύπωση αυτό.

Reaction score
118

Το ρωτάω επειδή γνωστός μου που πήρε πριν από λίγες μέρες την εν λόγω τηλεόραση, είπε οτι δεν παίζει τέτοια αρχεία (τραβηγμένα από μια βιντεοκάμερα sony HDR-CX 190). Να παίζει ρόλο η βιντεοκάμερα?
Εκτός αν κάνει κάτι λάθος αυτός.
Μου έκανε εντύπωση αυτό.
Α ναι τα mts είναι τα αρχεία της sony απο βιντεοκάμερα. Συγγνώμη νόμιζα οτι εννοείς αρχεία ταινιών. Τώρα που το είπες, θα δοκιμάσω και εγώ και θα σου πω!

Reaction score
118

Έφαγα φλασιά. Όλες αυτές τις μέρες που είχα την 42άρα, κατάλαβα οτι δεν με καλύπτουν οι ίντζες και σκέφτομαι να πω στο ΠΛΑΙΣΙΟ για την 640 σε 47''. Τι λέτε; Οι γνώστες του 3d θα γνωρίζουν την αίσθηση της "σμίκρυνσης" οθόνης στο 3d υλικό. Αυτό διαπίστωσα πλέον και εγώ.:117:
Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά λοιπόν. (απόσταση θέασης.... 4 μέτρα)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.027
Members
38.280
Νεότερο μέλος
Akrapovic