- Reaction score
- 6
Απάντηση: 100-200-400-800 Hz
Α τωρα εξηγουνται ολα και απο μενα
Α τωρα εξηγουνται ολα και απο μενα
Eυχάριστη εξέλιξη λοιπόν(τώρα το είδα).Τελικά μπήκε το χέρι του....http://amartolipoli.yooblog.gr/files/2010/06/hand_of_god.jpg ...θεού!!!!:119:
Θέλω να ευχαριστήσω το ΠΛΑΙΣΙΟ για την μεγάλη εξυπηρέτηση τελικά της περίπτωσης-σήριαλ!
Δεν είναι μόνο η αποδοχή για αλλαγή που επιτεύχθηκε σήμερα, αλλα προχώρησε και 1 βήμα παραπέρα. Επειδή δεν έχει την 640 και αφού τους είπα οτι δεν δύναμαι να αγοράσω την 670, θα περιμένουμε τέλος του μήνα νέα παραλαβή της 640 και μάλιστα κρατώντας όλο αυτό το διάστημα την 615, δίχως να με αφήσουν δηλαδή χωρίς ...τηλεόραση.
Φυσικά για όλα αυτά μάλλον το "χέρι του θεού" που έβαλα φώτο πιο πάνω ήταν ο αγαπητός delamostre και τον ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά του και το ενδιαφέρον του. Και φυσικά το av site όπου εαν δεν δημοσίευα το θέμα εδώ, δεν θα γινόταν ίσως κάτι. Έχω λοιπόν και την άνεση χρόνου να συγκεντρώσω τα υπόλοιπα χρήματα για το ανώτερο μοντέλο δίχως μεγάλη πίεση.
Θέλω να ευχαριστήσω και τον φίλο loykirantaplan και ghrafist83 που με αφύπνησαν και όπως πολύ σωστά έγραψαν, θα πρέπει να είναι ανθρωποκεντρικές και φιλικές οι εταιρίες στους πελάτες τους. Και εαν δεν πρέπει με όλους να το κάνουν, τουλάχιστον ας ανοίγουν τις καρτέλες τους και να βλέπουν ποιοί τους τα έχουν ακουμπήσει αδρά! Κυρίως τον Κωτσόβολο θυμάμαι και τα λέω τώρα αυτά διότι για μια 10ετία (1993-2002) τους είχα σκάσει ΤΑ εκατομύρια και τώρα που πάω μετά απο διακοπή 10ετίας περίπου, μου ζητάνε της παναγιάς τα μάτια για να αγοράσω ευτελές (σε χρηματική αξία) προϊόν.
:118:Εσείς οι 2 τελευταίοι....... το λαδάκι αντί για την σαλάτα το έχετε για το τζάκι.
Θανάση ο συντονιστής της κατηγορίας gstriftos (Καπετάν Κίτσος):116:, περιληπτικά έγραψε με απλά συμπεράσματα τα αυτονόητα.Σόρρυ παιδιά αλλα εαν το προσέξατε υπήρχε μια καλή έκβαση σε ένα ζήτημά μου για το οποίο και άνοιξα το θέμα αυτό. Και εσείς έχετε κολλήσει με τον αρνητισμό σας, με το ζήτημα της κόντρας. Εντάξει, έχετε τάση στην ξυνίλα ενδεχομένως αλλα σχολιάστε και κάτι το θετικό και μια φορά. Δεν είναι κακό. Εγώ όπως είδατε, ευχαρίστησα και τους 2 που είχαν αντιπαλότητα. Εσείς οι 2 τελευταίοι....... το λαδάκι αντί για την σαλάτα το έχετε για το τζάκι.
Λάδι στην φωτιά εννοούσα. Χαχα! Όμως οκ, είδατε τώρα την απάντησή μου. Πράγματι ευχάριστη εξέλιξη, θα περιμένω την ολοκλήρωσή της βέβαια!!!:118:
Η σωστότερη σύνδεση της τηλεόρασής σου με το ηχητικό σου σύστημα είναι μέσω ενός καλωδίου Scart σε RCA. Θα πρέπει να καταλήγει σε 6 RCA και όχι σε 4, γιατί θα είναι μονοφωνικό....Δεν είδα πουθενά στην 640 να έχει "καρφάκι" για ακουστικά. Στην 615 στην υποδοχή αυτή έχω συνδέσει το 2,1 σετάκι ηχείων μου. Εαν γνωρίζεις επ'αυτού, θα ήθελα να μου πείς. Ευχαριστώ πολύ.
Αυτό μου θυμίζει παλιές εποχές συνδέσεων βίντεο!!!!:103:Η σωστότερη σύνδεση της τηλεόρασής σου με το ηχητικό σου σύστημα είναι μέσω ενός καλωδίου Scart σε RCA. Θα πρέπει να καταλήγει σε 6 RCA και όχι σε 4, γιατί θα είναι μονοφωνικό.
Συνδέεις τις εξόδους ήχου των RCA (audio out L & R) στις εισόδους του ηχητικού σου συστήματος και το scart στην αντίστοιχη υποδοχή της τηλεόρασης.
Δοκίμασέ το στην LM-615 και το ίδιο θα κάνεις και για τη σύνδεση της LM-640.:119:
VHS στον 21° αιώνα; :116:...για ένα βίντεο που ίσως συνδέσω.
Ναί,θέλω να κάνω κάτι μετατροπές σε dvd. Και θέλω πρώτα να δω τα θέματα των 500+ κασσετών στην tv.VHS στον 21° αιώνα; :116:
Nαι σε ολαΚατανοητό το link. Ευχαριστώ.
Μία ερώτηση ακόμη. Η LG LM640 παίζει απευθείας (μέσω USB) αρχεία MTS, MT2S, ή ζητάω πολλά?
Ακόμη και η φθηνότερη η 615. Και η 27άρα που είχα και αυτή τα έπαιζε!Κατανοητό το link. Ευχαριστώ.
Μία ερώτηση ακόμη. Η LG LM640 παίζει απευθείας (μέσω USB) αρχεία MTS, MT2S, ή ζητάω πολλά?
Α ναι τα mts είναι τα αρχεία της sony απο βιντεοκάμερα. Συγγνώμη νόμιζα οτι εννοείς αρχεία ταινιών. Τώρα που το είπες, θα δοκιμάσω και εγώ και θα σου πω!Το ρωτάω επειδή γνωστός μου που πήρε πριν από λίγες μέρες την εν λόγω τηλεόραση, είπε οτι δεν παίζει τέτοια αρχεία (τραβηγμένα από μια βιντεοκάμερα sony HDR-CX 190). Να παίζει ρόλο η βιντεοκάμερα?
Εκτός αν κάνει κάτι λάθος αυτός.
Μου έκανε εντύπωση αυτό.