2 σαμπ, μπορουν να μην ειναι συμμετρικα στην αποσταση;

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.481
ΔΕΝ νομίζω να υλοποιούν κροςς μόνο με ένα πυκνωτή , άσχετα της ποιότητάς του .
Πέραν τούτου , ένας MKP , MKT πυκνωτής είναι εξαιρετικός για την συγκεκριμένη δουλειά . Μαζί και με ένα πηνίο ακόμα καλύτερα βέβαια.

Reaction score
2.288
Εδώ δεν δεχόμαστε τα unbalanced λέμε οέο
Καλά άμα έχει πάρει ήδη subwoofer και έχουν μόνο RCA να δω τι θα κάνει την balanced έκδοση. Άσε που μετά περιορίζεται και στην επιλογή τελικού. Καλά όλα αυτά αλλά να κατεβαίνουμε και από το συννεφάκι που και που.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
90.236
Καλά άμα έχει πάρει ήδη subwoofer και έχουν μόνο RCA να δω τι θα κάνει την balanced έκδοση.
Κακώς το πήρε. Τώρα ας βάλει αντάπτορα.
Άσε που μετά περιορίζεται και στην επιλογή τελικού.
Και καλώς θα περιοριστεί.
Καλά όλα αυτά αλλά να κατεβαίνουμε και από το συννεφάκι που και που.
Φιλικά ε; Πάντα φιλικά; Ε;

Reaction score
2.288
Κακώς το πήρε. Τώρα ας βάλει αντάπτορα.

Και καλώς θα περιοριστεί.

Φιλικά ε; Πάντα φιλικά; Ε;
Σόρρυ, προφανώς λόγω του ότι δεν έμπαινα στο σάιτ για πολλά χρόνια δεν πιάνω με τη μία το χιούμορ του καθ' ενός. Εκτός κι αν δεν κάνεις χιούμορ και έχεις προτάσεις balanced εντός budget για τον νηματοθετη.

Dimifoot

Editor
Reaction score
90.236
Σόρρυ, προφανώς λόγω του ότι δεν έμπαινα στο σάιτ για πολλά χρόνια δεν πιάνω με τη μία το χιούμορ του καθ' ενός. Εκτός κι αν δεν κάνεις χιούμορ και έχεις προτάσεις balanced εντός budget για τον νηματοθετη.
Και τα δυο.
Η πρόταση ολοκληρωμένου/dac/streamer που έκανα σε συνδυασμό με πωλήσεις υπαρχόντων συσκευών είναι μάλλον εντός μπάτζετ.

Reaction score
2.288
Η πρόταση ολοκληρωμένου/dac/streamer που έκανα σε συνδυασμό με πωλήσεις υπαρχόντων συσκευών είναι μάλλον εντός μπάτζετ.
Εχω 500-1000 ευρω για ενισχυητη
μερικα υποψηφια μοντελα ειναι
cambridge axr 100
cambridge cx61
audiolab 6000a (strecth)
stereo 130 leak
Προτείνεις έναν ενισχυτή των 1700+ ευρώ όταν ο άνθρωπος έχει δηλώσει διαθέσιμο budget 500-1000 και λες "πιστεύω είναι εντός μπάτζετ"?
Κι εγώ το λέω ότι το μπάτζετ δεν είναι παρά ένας τυχαίος αριθμός που συνήθως κάποιος νομίζει ότι πρέπει να δώσει για ένα προϊόν η μια υπηρεσία αλλά όταν δεν ξέρεις αν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα για τέτοια υπέρβαση δεν μπορείς να είσαι τόσο απόλυτος. Αν τα έχει και τα τσιγκουνευεται καλά κάνεις και το προτείνεις, αν όχι όμως?

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.481
Και τα δυο.
Αλήθεια τώρα σοβαρομιλάς?
Minidsp με τριπαθιο ? 1729 e ?
Τριπάθιο ?
Ελεος.
2χ120w/4ohms ?
Τριπάθιο ?

Dimifoot

Editor
Reaction score
90.236

Reaction score
76
Μου επιτρεπει η ομαδα να ανοιξω νεο thread για την επιλογη ενισχυτη; Θελω να δωσω τις επιλογες μου να δειξω το χωρο και να μιλησω ως ενα βαθμο και την ενσωματωση των σαμπ

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
στην περίπτωση του παθητικού θα χρησιμοποιούσα κάποια εξαρτήματα καλής ποιότητας , όχι κάτι εξεζητημένο όμως.
Σωστός! Φαίνεται ο άντρας ο καλοφαγάς!

Reaction score
76
Πληρώνεις κάτι παραπάνω, πουλάς και ο,τι δεν θα χρειάζεται πλέον, και κάνεις την ζωή σου εύκολη

εξαιρετικα. σωστα κατανονω οτι πρεπει να εχω ενα digital switch για να μπορω να ριξω επανω πολλες πηγες;

η αλλη λυση ειναι να παω για stretch και να παρω το lyndorf στις 2000. Υποθετω βεβαια οτι και στα δυο σεναρια τα χρηματα πανε λιγο τζαμπα γιατι τα ηχεια μου ειναι των 600 ευρω.

Απο αποψη αισθητικης ηθελα το stereo 130 leak γιατι μου θυμιζε σα μηχανημα τους γονεις μου.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.806
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός