D
Deleted member 8307
Guest
Στην είσοδο του δωματίου στημένα τα De Capo της Reference 3A
... κοίτα στην Κίνα κάνουμε streaming με διάφορες εφαρμογές όπως για παράδειγμα από την Xiami και την QQ με το QQplay. Το sreaming είναι δωρεάν για απλής ποιότητας mp3. Με περίπου 14 ευρώ το χρόνο συνδρομή μπορείς να ακούς 320 kbps η 256 kbps VBR κωδικοποιημένα με LAME τα περισσότερα ή Flac.Πουλούσαν και συνδρομές για στριμινγκ;
Σ'ευχαριστώ που μου υπενθυμίζεις τα παιδικά μου χρόνια!Για την EAR (oπως άλλωστε για τον EAR ) και τον Tim De Pavaricini δεν χρειάζονται συστάσεις, οι κλασσικοί ενισχυτές 509
Ο "έτερος" διαβάζει avsite?Σ'ευχαριστώ που μου υπενθυμίζεις τα παιδικά μου χρόνια!
Οι 509 μου κράτησαν συντροφιά για πολλά χρόνια, και μου χάρισαν υπέροχο ήχο, ιδίως μετά την αντικατάσταση των χαμηλής ποιότητας υλικών τους (από διόδους και αντιστάσεις, μέχρι πυκνωτές, βάσεις λυχνιών και καλωδιώσεις, σχεδόν όλα τα άλλαξα, όπως και τις μπορνες εξόδου βεβαίως, με επιροδιωμένες κάρντας, και το ποτενσιόμετρο της εισόδου με στεπ λαντερ κι αντιστάσεις άντε γειά, τες πα...).
Δυστυχώς ο υπέροχος αυτός άνωθεν ενισχυτής, συγκριτικά με τους τρίπαθ, έπαιζε σα χαλαζμένος. Οπότε και επωλήθη πάραυτα σε έτερον χαϊεντά, ο οποίος ακόμα και τώρα που γράφω τούτες τις αραδες, χαίρεται να τον βλέπει και να τον ακούει.
Όχι, άγγλος είναι!Ο "έτερος" διαβάζει avsite?
:-oιδίως μετά την αντικατάσταση των χαμηλής ποιότητας υλικών τους ... καλωδιώσεις, ... μπορνες εξόδου ...με επιροδιωμένες κάρντας.