23th Beijing International Music and HiFi Show

D

Deleted member 8307

Guest
Πουλούσαν και συνδρομές για στριμινγκ;
... κοίτα στην Κίνα κάνουμε streaming με διάφορες εφαρμογές όπως για παράδειγμα από την Xiami και την QQ με το QQplay. Το sreaming είναι δωρεάν για απλής ποιότητας mp3. Με περίπου 14 ευρώ το χρόνο συνδρομή μπορείς να ακούς 320 kbps η 256 kbps VBR κωδικοποιημένα με LAME τα περισσότερα ή Flac.

Τις εφαρμογές τις κατεβάζεις από τα αντίστοιχα app stores όπως της Xiaomi (Mi), apple ...

Last edited by a moderator:

D

Deleted member 8307

Guest
Bonjour !!! Πάμε λοιπόν για την συνέχεια μετά από ένα ζωντανό βράδυ/πρωί στο site :D, εξαρτάται που βρίσκεσαι ...
... με την Cayin να παρουσιάζει τους ενισχυτές και τα players της παρέα με ηχεία της Proac στην θέση ακρόασης καθώς και με τα δικά της.

D

Deleted member 8307

Guest
... oι προενισχυτές/dac και οι τελικοί κλάσης D (ice) της matrix audio εν δράσει με ηχεία της dynaudio και ενεργά

... οι προενισχυτές/dac ακουστικών της παρέα με τα LCD-X και hd650 της Audeze και sennheiser αντίστοιχα

D

Deleted member 8307

Guest
Η Equal Tempered Acoustics από το Πεκίνο μαζί με τους νεαρούς δημιουργούς/σχεδιαστές της, τα ηχεία της μου προξένησαν ενδιαφέρον πριν την έκθεση, με συνοδεία από τις Acoustic Signature, Octave και Densen

D

Deleted member 8307

Guest
Ενισχυτικά και πολύμπριζα από την G&W με έναν παλιόφιλο από την δεκαετία του 90, το Amator της Sonus Faber σε πολύ καλή κατάσταση καθώς και το CD12 της Marantz ...

... παρέα και το T1 της beyerdynamic

Last edited by a moderator:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.278
Για την EAR (oπως άλλωστε για τον EAR :p:D) και τον Tim De Pavaricini δεν χρειάζονται συστάσεις, οι κλασσικοί ενισχυτές 509

Σ'ευχαριστώ που μου υπενθυμίζεις τα παιδικά μου χρόνια! :)

Οι 509 μου κράτησαν συντροφιά για πολλά χρόνια, και μου χάρισαν υπέροχο ήχο, ιδίως μετά την αντικατάσταση των χαμηλής ποιότητας υλικών τους (από διόδους και αντιστάσεις, μέχρι πυκνωτές, βάσεις λυχνιών και καλωδιώσεις, σχεδόν όλα τα άλλαξα, όπως και τις μπορνες εξόδου βεβαίως, με επιροδιωμένες κάρντας, και το ποτενσιόμετρο της εισόδου με στεπ λαντερ κι αντιστάσεις άντε γειά, τες πα...).

Δυστυχώς ο υπέροχος αυτός άνωθεν ενισχυτής, συγκριτικά με τους τρίπαθ, έπαιζε σα χαλαζμένος. Οπότε και επωλήθη πάραυτα σε έτερον χαϊεντά, ο οποίος ακόμα και τώρα που γράφω τούτες τις αραδες, χαίρεται να τον βλέπει και να τον ακούει. :)

gonis

Luger
Reaction score
12.151
Σ'ευχαριστώ που μου υπενθυμίζεις τα παιδικά μου χρόνια! :)

Οι 509 μου κράτησαν συντροφιά για πολλά χρόνια, και μου χάρισαν υπέροχο ήχο, ιδίως μετά την αντικατάσταση των χαμηλής ποιότητας υλικών τους (από διόδους και αντιστάσεις, μέχρι πυκνωτές, βάσεις λυχνιών και καλωδιώσεις, σχεδόν όλα τα άλλαξα, όπως και τις μπορνες εξόδου βεβαίως, με επιροδιωμένες κάρντας, και το ποτενσιόμετρο της εισόδου με στεπ λαντερ κι αντιστάσεις άντε γειά, τες πα...).

Δυστυχώς ο υπέροχος αυτός άνωθεν ενισχυτής, συγκριτικά με τους τρίπαθ, έπαιζε σα χαλαζμένος. Οπότε και επωλήθη πάραυτα σε έτερον χαϊεντά, ο οποίος ακόμα και τώρα που γράφω τούτες τις αραδες, χαίρεται να τον βλέπει και να τον ακούει. :)
Ο "έτερος" διαβάζει avsite?

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.278
Ο "έτερος" διαβάζει avsite?
Όχι, άγγλος είναι! :)

Έχουμε ακόμα επαφές! ;)

Κάθε λίγα χρόνια με ενημερώνει για αλλαγές λυχνιών και ρωτάει τη γνώμη μου. Νομίζω είναι γκέι. Τυπικός άγγλος χαϊεντάς, μιας α ηλικίας! :gotcha:

Reaction score
296
ιδίως μετά την αντικατάσταση των χαμηλής ποιότητας υλικών τους ... καλωδιώσεις, ... μπορνες εξόδου ...με επιροδιωμένες κάρντας.
:-o
Περνούσες κρίση ταυτότητας;

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.970