24/96 vs Vinyl

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Απάντηση: 24/96 vs Vinyl

Παρακαλω μη πυροβολειτε ακομη τα πλατω σας κυριοι...η ηττα του HD ειναι κοντα....

Βρε μπαγασάκο Γιαννη, που τη βρήκες αυτή τη snapshot photo? :143:

Τώρα που το σκέφτομαι... στη Θεσσαλονίκη θα γίνει χαμός...

Κόκκινο zerostat θα "πυροβολεί" κόκκινο βινύλιο, επάνω σε κόκκινο πλατώ από... "κόκκινο" ιδιοκτήτη... :111:

Εν τω μεταξύ, το μαντείο της Δωδωνης και το Μαντείο των Δελφών θα συγχωνευθούν, σύμφωνα με τα νέα μέτρα της Κυβέρνησης...:137: :142:

Reaction score
4
Απάντηση: Re: 24/96 vs Vinyl

Μόλις έλαβα email από το Μαντείο των Δελφών. Δεν άντεξε άλλο η Πυθία διαβάζοντας τη συζήτησή μας απεφάνθη: Μα τόσο μ@λ@κες ειναι οι απόγονοί μας!!! Λ.Σ.
Λες να μη σε είδε ; ... :137:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.191

...Κόκκινο zerostat θα "πυροβολεί" κόκκινο βινύλιο, επάνω σε κόκκινο πλατώ από... "κόκκινο" ιδιοκτήτη...
πλάκα πλάκα δάνεισα το προηγούμενο ΣΒΚ στον vastsar ένα υπέροχο κόκκινο βινύλιο, εξαιρετικό, αν θέλει ας το ρίξει φωτό εδώ μέσα!

είναι ό,τι πρέπει για το πικάπ του Λου-Σου!

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

πλάκα πλάκα δάνεισα το προηγούμενο ΣΒΚ στον vastsar ένα υπέροχο κόκκινο βινύλιο, εξαιρετικό, αν θέλει ας το ρίξει φωτό εδώ μέσα!

Είπες "δάνεισα"? Οχι παραδέξου το, είπες "δάνεισα"? :143:

Reaction score
4

Να κάνω μια ερώτηση?

Υπάρχει καποιο μέλος που μας διαβάζει που έχει προενισχυτή που απομνημονεύει εντάσεις εισόδου πηγών και έτσι να φέρνει τις εντάσεις στο ίδιο επίπεδο, σε περίπτωση που κάποιος θέλει να κάνει Α/Β/Γ τεστ... π.χ. ενός CDplayer, ενός πικάπ και ενός PC/DAC ?
....
Τώρα σοβαρά... :117:
Ήδη είπαν τα καλύτερα λόγια για σένα και τις γνώσεις σου, πολλοί από εδώ.
Αυτό που ρωτάς δεν θα έπρεπε να ξέρεις πως γίνεται ?
Αν υπάρχει αυτός ο προενισχυτής που λες, ξέρεις πως θα μπορούσε να δουλεύει ?

...
Κάποιοι με είπανε (εγώ δε ξέρω...) ότι για το Α/Β θέλει ίδγιες εντάσεις γιατί αλλιώς το δυνότερο ακούγεται καλύτερα...

Είναι αλήθεια αυτό η με κοροιδεύουνε?
Πες τους : κατά περίπτωση - όχι πάντα.
:109:

Reaction score
59
Έλαβα μόλις ένα νεο email από την κόλαση στην οποία βρίσκεται ο γνωστός Γκέμπελς. Για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω γιατί το έστειλε σε μένα και όχι σε αυτούς που έπρεπε. Και τί μου λέει: Άσχημα τα πράγματα εδώ κάτω. Σε παρακαλώ πες στους ξεροκέφαλους τους φαν μου να κόψουν όσο μπορούν από την προπαγάνδα: *πες-πες όλο και κάτι θα μείνει" γιατί δεν ξέρουν τί τους περιμένει. Ακόμα και ο Αδόλφος δεν υποφέρει όσο εγώ. Λ.Σ.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ορισμένοι καλύτερα να μένουν σιωπηλοί και να θεωρούνται βλάκες παρά να μιλάνε και να... αίρουν κάθε αμφιβολία. :405:

...

themiloc

Επαγγελματίας
Reaction score
257
Ένα ανέκδοτο μπας και χαλαρώσετε κάπως, άιντε!!
(μιας και μιλάμε για τον άλλο κόσμο)

Ένα ζευγάρι από την Αλάσκα, αποφάσισε να πάει στη Φλόριντα για διακοπές τον Δεκέμβρη για να ξεφύγουν λίγο από το πολύ χιόνι και το ψοφόκρυο.
Είχαν κανονίσει να μείνουν στο ίδιο ξενοδοχείο που πέρασαν και τον μήνα του μέλιτος.
Επειδή και οι δύο είχαν δουλειές, κανόνισαν ο άντρας να φτάσει Τετάρτη και η γυναίκα Πέμπτη.
Ο άντρας φτάνει λοιπόν στο ξενοδοχείο, πάει στο δωμάτιο και βλέπει πως πλέον υπάρχει laptop με μόνιμη σύνδεση στο internet.
Αποφασίζει λοιπόν να στείλει mail στη γυναίκα του.Κατά λάθος πληκτρολογεί ένα χαρακτήρα λιγότερο στον παραλήπτη του e-mail και το στέλνει αλλού χωρίς να καταλάβει τι έκανε.
Στο Χιούστον μια χήρα έχει μόλις γυρίσει από την κηδεία του άντρα της και τσεκάρει για κανένα συλλυπητήριο mail από φίλους και συγγενείς.
Μόλις διαβάζει το πρώτο, βγάζει μια φωνή και λιποθυμάει !!
Ο γιος της μπαίνει στο δωμάτιο, βρίσκει τη μητέρα του στο πάτωμα και κοιτάει την οθόνη του υπολογιστή.Το mail έγραφε:
Προς : την αγαπημένη μου γυναίκα
Θέμα : Έφτασα

"Ξέρω πως εκπλήσσεσαι που παίρνεις mail από μένα.Έχουν laptop πλέον εδώ και μπορείς να στείλεις όπου θέλεις. Μόλις έφτασα και μπήκα μέσα .Όλα είναι έτοιμα και για σένα που θα έρθεις αύριο. Ανυπομονώ να σε δω. Ελπίζω να έχεις το ίδιο καλό ταξίδι με μένα."
Υ.Γ. : ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΗ ΕΔΩ ΚΑΤΩ

Reaction score
4.250

Γαμω την γκαντεμια μου, κι εγω που νομιζα οτι μου χαρισε :141:

Reaction score
4.250
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: 24/96 vs Vinyl

Σοβαρά δεν είστε επαγγελματίες???Και ο κύριος στεφανίδης(στου οποίου θα γίνει η συνάντηση) δεν έχει αντιπροσωπία με ηχητικά μηχανήματα και δίσκους??Η μήπως είναι απλός χομπίστας??

Έλεος ρεεεεεεεεεεεεεε

Φιλε οταν διαβαζεις, να καταλαβαινεις την ουσια των πραγματων και οχι οτι θελεις μονο και μονο για να κανεις μια αντιπαραθεση που ειναι για μας πολυ προσβλητικη.

Πρωτον οταν λεω οτι δεν ειμαστε επαγγελματιες, ενοω οτι δεν ειμαστε οπως οι διαφοροι ρηβιου που κανουν συγκριτικα σε περιοδικα και εχουν και μηχανηματα (βλεπε Σταματακος και οχι μονο) οποτε τα συμπερασματα τους σε καποιο βαθμο ειναι τεκμηριωμενα με τεχνικα μεσα. Και δευτερον θα ειμαστε 3 ατομα (ευελπιστω αυριο να μεγαλωσει η παρεα) στο σπιτι ενος αντιπροσωπου. Που βλεπεις το μεμπτον?

Στην ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ που θα γινει εκει ενα μαζεμα τι νομιζεις οτι ειναι η ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ? Κι παλιωτερα που εγιναν σε επαγγελματικους χωρους τι το κουσουρι υπηρχε? Η μηπως ελεγαν του αντιπροσωπου εσυ φυγε για 3-4 ωρες μεχρι να τελειωσουμε τις δοκιμες κι ελα μετα να σου δωσουμε το κλειδι να κλεισεις.

Κωστα εχω δει τους Atmaspher σε περιοδικα να συνοδευουν πολλα ηχεια υψηλων προδιαγραφων σε εκθεσεις στο εξωτερικο. Τα Saundlab δεν εχουν τοσο υψηλες απαιτησεις σε ισχυ οσο αλλα ηχεια πανελ, ισως γιατι ειναι ηλεκτροστατικα (εσυ ξερεις καλλυτερα - εχω την εντυπωση ομως οτι κατι τετοιο εχει γραψει στο παρελθον και Β. Τσαντουλης). Μην ξεχνας οτι και οι ομοιδεατες Quad 2905 παιζουν με ενισχυτες εως 150 βατ. Τουλαχιστον αυτο ζηταει η κατασκευαστρια εταιρια.

Το να παιξει (το SAUNDLAB) με ενισχυτη αντιστοιχο μ αυτον που προτεινεις ειναι με ενδιαφερουσα εναλλακτικη λυση αλλα κατα την ταπεινη μου αποψη δεν αποτελει μονοδρομο.

Παντως διαβασα απο ενα δημοσιογραφο σε ξενο περιοδικο ενα αρθρο για τα καινουρια μεγαλα Saundlab που τα ακουσε με τους μεγαλους ενισχυτες της Audio Valve και προ της ιδιας εταιριας (Eklipse) (ολα δηλαδη λαμπατα μηχανηματα) οτι ακουσε τον καλλυτερο ηχο απ οτι ειχε περασει στην καριερα του. Αυτο μπορει να λεει απο τιποτα εως και παρα πολλα. Οπως θελει ο καθενας το παιρνει

Το στησιμο των ηχειων ειναι πραγματι για ηχειο πανελ λιγο παραξενο. Αλλα σε τελικη ο Λουκας που ειναι ιδιοκτητης τους ετσι τα θελει. Τι να τον κανουμε, να τον κρεμασουμε η να παμε εμεις και να τα σπρωξουμε? Αυτος στο παρελθον εκανε δοκιμες και του καθησαν στα αυτια του ετσι καλλυτερα. Κι εγω αν τα ειχα θα αφηνα πολυ μεγαλυτερη αποσταση απο τον πισω τοιχο, ακομη κι αν νομιζα οτι αλιως με ακουγονται καλλυτερα.

Ομως ρε παιδι μου, τα ηχεια ειναι τοσο καλα που ακομη κι ετσι κελαηδανε και μαλιστα πολυ καλα.

Εγω θα ηθελα τετοιες εκδηλωσεις με τα οποιοδηπουτε προβληματα πιθανον να υπαρχουν, να σπρωχνονται προς την κατευθυνση του να γινουν. Ετσι μετα θα ακολουθησει κι αλλη και μετα κι αλλη.

Γνωριζουμε πολυ καλα επισης οτι στο παρελθον ταλαιπωρηθηκαμε απο προσωπικες αντιπαραθεσεις και αποχωρησεις. Τωρα ζουμε μια περιοδο που λιγο πολυ ειμαστε ολοι μαζι. Προσωπικα το χαιρομαι παρα πολυ και θελω ετσι να συνεχισουμε και να μεγαλωσει ακομη περισσοτερο η παρεα μας (ειναι κατι που επισης βλεπουμε τελευταια).

Ο Χρηστος ειπε "περασμενα ξεχασμενα". Εγω λεω και ξεχασμενα να μην ειναι, προτιμω ετσι παρα οπως ειμασταν παλιωτερα. Και πρεπει ολοι οι παλιωτεροι να βοηθησουν σ αυτην την κατευθυνση. Και πολυ περισσοτερο ανθρωποι του φορουμ που ανηκουν στην διοικηση (διαχειρηση και τα τοιαυτα).

Υπο αυτην την ενοια θα ζητουσα απο τον Νικο να δει την ολη υποθεση και απο ενα διαφορετικο πρισμα (μεχρι τωρα φιλε μου δεν αναφερθηκα σε τιποτα απο οσα εγραψες, φοβουμουν μην μπουμε σε αντιπαραθεσεις πληκτρολογιακες, ομως αν μεινουμε στο παρελθον δεν θα παμε μπροστα)

Προσωπικα περιμενω να δω συμμετοχες στο συγκριτικο που θα δωσει μια νεα πνοη και θα αναγεννησει τον αρχικο ενθουσιασμο.

Περιμενω.

Reaction score
777
λοιπόν.ψηφιακοί συν-αγωνιστές.αν θέλετε να επιβιώσετε απο τη μάχη κατεβάστε τα παρακάτω μπας και το σώσετε.

η πρώτη επιλογή είναι η παρακάτω συλλογή.best audiophile voices

δεύτερη επιλογή είναι το messιah του Handel.

τρίτη
αν βρείτε το gold cd που γράφει πάνω dcc είστε ok.γενικότερα δέν ασχολούμαι με εταιρείες αλλα ότι είναι dcc είναι καλό.ακόμα και μέταλ να ναι θα ναι καλό, και απο μουσική και απο ποιοτική άποψη.

Reaction score
777
αυτό είναι αρκετά καλό

μαζί με το audiophile voices θα τα λυγίσει όλα.

προσωπικά θεωρώ καλά και τα cd των pink martini.η εταιρεία που έχει το hd του handel έχει καμια 10άρα ακόμα τέτοια.βρείτε τα...

αναζητήστε τα παραπάνω μπας και γίνει κάτι...:142:

Reaction score
5.614
Μόλις δέσμευσα ακριβώς τα μεσάνυχτα (00:00!) τον Wyred4Sound ST-1000 για αγορά από τον PeterMeni.

Αν προλάβω να τον παραλάβω το Σάββατο, μπορώ να τον φέρω μαζί μου την Κυριακή.

Η σύνδεση μπορεί να γίνει με το Weiss Dac202 ως dac/προ και τον ST1000 ως τελικό.

Εναλλακτικά μπορώ να φέρω και τον Music First Classic Preamplifier, ώστε το σύστημα να αποτελείται από Dac202>Music First>ST-1000. Εφόσον συμφωνεί ο Λουκάς φυσικά.

Αυτό για να καλυφθούν οι αμφιβολίες που εκφράστηκαν σχετικά με την αδυναμία των Atma-sphere να αναδείξουν τα θετικά στοιχεία του ψηφιακού μέσου.

Reaction score
4.250
Απάντηση: Re: 24/96 vs Vinyl

Μόλις δέσμευσα ακριβώς τα μεσάνυχτα (00:00!) τον Wyred4Sound ST-1000 για αγορά από τον PeterMeni.

Αν προλάβω να τον παραλάβω το Σάββατο, μπορώ να τον φέρω μαζί μου την Κυριακή.

Η σύνδεση μπορεί να γίνει με το Weiss Dac202 ως dac/προ και τον ST1000 ως τελικό.

Εναλλακτικά μπορώ να φέρω και τον Music First Classic Preamplifier, ώστε το σύστημα να αποτελείται από Dac202>Music First>ST-1000. Εφόσον συμφωνεί ο Λουκάς φυσικά.

Αυτό για να καλυφθούν οι αμφιβολίες που εκφράστηκαν σχετικά με την αδυναμία των Atma-sphere να αναδείξουν τα θετικά στοιχεία του ψηφιακού μέσου.
Γιαννη συγχαρητηρια για την αγορα σου. Απορω πως το μηχανακι καθοταν τοσο καιρο στα αζητητα.

Παντως δεν ξερω αν υπαρχει λογος απο πλευρς σκοπιμοτητας συγκριτικου να το φερεις. Απο την αλλη επειδη εχουμε διαβασει τοσα για το μηχανακι δεν σου κρυβω οτι θα ηθελα να το ακουσω.

Να ρωτησω κατι, τι θα λεγατε να βρισκομασταν το Σαββατο το βραδυ, να πιναμε κανα ποτακι καπου και να λεγαμε απο κοντα και καποια πραγματα για την επομενη.

Reaction score
5.614
Re: Απάντηση: Re: 24/96 vs Vinyl

Ούτε εγώ τον άκουσα τον ST-1000. Στα αζήτητα όλα κάθονται στις αγγελίες ελλείψει ρευστού στην αγορά.

Για το συγκριτικό έχει νόημα η χρήση κι ενός τελικού εκτός Atma.

Και σε μένα άλλον ήχο έχω με τον Atma-sphere S30 που οδηγώ τα Klipsch Heresy III και άλλον ήχο με τον Audia Flight 3 που πήρα πρόσφατα, ειδικά στις δυναμικές αντιθέσεις, στην ανάδειξη λεπτομερειών και στην ταχύτητα του χαμηλού. Χωρίς αυτό βέβαια να μειώνει σε αξία το μεθυστικό άκουσμα του atma. Με τον έναν χτυπάς το πόδι σου στον ρυθμό, με τον άλλον γλυκαίνεσαι.

Μπορούμε να βρεθούμε στου Κοτσίδη μια ώρα πριν την καθορισμένη ώρα της Κυριακής. Αν μπορεί κι εκείνος φυσικά. Ας μιλήσουμε με πμ και τηλ.

Reaction score
4.250
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: 24/96 vs Vinyl

Ούτε εγώ τον άκουσα τον ST-1000. Στα αζήτητα όλα κάθονται στις αγγελίες ελλείψει ρευστού στην αγορά.

Για το συγκριτικό έχει νόημα η χρήση κι ενός τελικού εκτός Atma.

Και σε μένα άλλον ήχο έχω με τον Atma-sphere S30 που οδηγώ τα Klipsch Heresy III και άλλον ήχο με τον Audia Flight 3 που πήρα πρόσφατα, ειδικά στις δυναμικές αντιθέσεις, στην ανάδειξη λεπτομερειών και στην ταχύτητα του χαμηλού. Χωρίς αυτό βέβαια να μειώνει σε αξία το μεθυστικό άκουσμα του atma. Με τον έναν χτυπάς το πόδι σου στον ρυθμό, με τον άλλον γλυκαίνεσαι.

Μπορούμε να βρεθούμε στου Κοτσίδη μια ώρα πριν την καθορισμένη ώρα της Κυριακής. Αν μπορεί κι εκείνος φυσικά. Ας μιλήσουμε με πμ και τηλ.
Το καταλαβαινω, αλλα ο μεγαλος Atma βγαζει και 200 βατακια. Δεν ειναι και λιγο ουτε και το ιδιο με τον μικρο. Τεσπα, ολα εξαρτονται απο την ανακατοσουρα που προκαλουμε στον χωρο. Η αληθεια ειναι οτι ειπαμε κυριως να ακουσουμε 24/96 v βινυλιο. Και μετα πηγαμε σε 2-3 ακομη πηγες και δυο ενισχυτες. Μηπως καποια πραγματα να τα αφησουμε και για το μελλον? Δεν ξερω, αλλα ας μας πει και ο Λουκας την γνωμη του.

Reaction score
5.614
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: 24/96 vs Vinyl

ο μεγαλος Atma βγαζει και 200 βατακια. Δεν ειναι και λιγο ουτε και το ιδιο με τον μικρο.
Αντίστοιχα μικρές είναι και οι απαιτήσεις των Heresy, οπότε η αναλογία που έκανα δεν είναι άτοπη. Οι Atma-sphere, απ' όσο ξέρω, από τον μικρό μέχρι τον μεγαλύτερο διατηρούν την ίδια ηχητική υπογραφή.

Σίγουρα τον τελευταίο λόγο έχει ο Λουκάς για τη χρήση και άλλου τελικού.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.930
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv