300

Reaction score
0
...απο αισθητκης πλευρας η ταινια ειναι αρτια.
Καδρα βγαλμενα απο το comic ,κινουμενες εικονες -πινακες που ζωντανευουν την δουλεια του Miller.
Απο σκηνοθεσια χμμμμ....ενταξει.
Διεκπεραιωση θα το ονομαζα καλυτερα.
Το να παιζεις με τις ταχυτητες και πιο πολυ με το slow motion δεν ειναι κατι καινουργιο και ΔΕΝ ειναι σκηνοθεσια .
Θα μπορουσε να χε δωσει τουλαχιστον εναν ρυθμο στην ταινια που
δυστυχώς δεν ειχε .
Ο Butler καλος στο ρολο του.
Σε πειθει για την Βασιλικη και Σπαρτιατικη καταγωγη του.
Νομιζω οτι εχει και ευθυνη στην επιτυχια της ταινιας.
Την περιμενα παντως πολυ καλυτερη .
Ειχα κατα νου μου και το Sin City.
Kαι καπου...ματαιωθηκα.

Reaction score
2
Μόλις την είδα και εγώ σε blu ray. Εκπληκτική δουλειά σε όλα τα επίπεδα και ξεσηκωτικό το αποτέλεσμα. Το 300 είναι σημαντική ταινία όχι μόνο γιατί κατάφερε να μεταφέρει άψογα και να ζωντανέψει το κόμικ στη μεγάλη οθόνη, διατηρώντας αναλλοίωτη και ενισχύοντας τη δύναμη των νοημάτων του, αλλά κυρίως γιατί είναι μια ταινία που ξαναγυρίζει τον κινηματογράφο στις αληθινές του ρίζες ως μιας εικονοπλαστικής τέχνης λαικής κατανάλωσης που έχει ως αντικείμενο της τη (κατα)γραφή της κίνησης. Καιρό είχαμε να δούμε στο σινεμά εικόνες και οπτικές συνθέσεις τέτοιας δύναμης. Στιβαρότατη ερμηνεία από τον Μπάτλερ, εξαιρετική η πρωταγωνίστρια, άψογοι όλοι οι ηθοποιοί. Φωτογραφία, μουσική και ειδικά εφέ, όλα λειτουργικότατα. Ακόμα και τα στοιχεία του κόμικ που ενδεχομένως να αποδυνάμωναν την ταινία (πομπώδεις διάλογοι, ύπαρξη τεράτων) παρουσιάζονται με τρόπο που δεν ενοχλεί. Συνολικά, μια πολύ ολοκληρωμένη δουλειά και μια ψυχαγωγικότατη ταινία.

Reaction score
59
300 - THE COMIC BOOK

300 - THE COMIC BOOK

Oσοι και οσες θελετε να διαβασετε το comic book πανω στο οποιο βασιστηκε η ταινια 300 μπορειτε να το κανετε τωρα απο το παρακατω λινκ !! :crazy_3:

Το comic book ειναι μεταφρασμενο στην ελληνικη γλωσσα.

http://rapidshare.com/files/33660904/300_GREEK.rar

Enjoy !! :cool_4:

Reaction score
59
Re: 300 - THE COMIC BOOK

Xρηστο το εβαλα γιατι εχει περασει ενας χρονος και απο την ημερα προβολης της ταινιας οποτε και η κυκλοφορια αυτη ειναι παλια .

Οσοι ηθελαν το εχουν παρει το βιβλιο τωρα πια και επειδη το βρηκα και τα ελληνικα ειπα να το βαλω εδω.

Reaction score
5

Συγγνώμη δηλαδή, κι επειδή πέρασε ένας χρόνος από την ταινία, έληξαν και τα πνευματικά δικαιώματα του comic?
Εγώ θα πρότεινα να διαγραφεί το link, πριν να τραβήξει την προσοχή κάποιου εκδότη...

Reaction score
1.213

Συγγνώμη δηλαδή, κι επειδή πέρασε ένας χρόνος από την ταινία, έληξαν και τα πνευματικά δικαιώματα του comic?
Εγώ θα πρότεινα να διαγραφεί το link, πριν να τραβήξει την προσοχή κάποιου εκδότη...

E και ? Να κανω μια ασχετη ερωτηση γιατι ειμαι περιεργος πραγματικα...τι νομικη ευθυνη φερει καποιος που απλως υπεδειξε ενα λινκ ? Ειναι σαν να βαλει φωτογραφια ενα αυτοκινητο και απο κατω να γραψει..ενα τετοιο καπου το ειδα στο ....Συνταγμα και ειχε και τα κλειδια πανω στη μηχανη..:cool_11:

Αν νομιζεται οτι πρεπει να σβησει το ποστ σβηστε το...αν οχι πεστε μου και κατι ακομα...τι νομικη ευθυνη φερει καποιος που κατεβαζει ενα αρχειο απο το rapidshare...χωρις να ''γνωριζει'' (η να αποδειξει καποιος οτι γνωριζε )το περιεχομενο του απο πριν

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.252
Members
38.295
Νεότερο μέλος
Bill87