300

minas

Πισιά
Reaction score
3.971
[...]
- Ομως θελω να παρατηρησω κατι.........στην ταινια (και στην Ιστορια) Ελληνας δεν ηταν μονο ο Λεωνιδας, αλλα και ο Εφιαλτης και (ακομη χειροτερα) και ο Θερων...... δημιουργησαν αυτοι κανενα αισθημα εθνικης ντροπης;
Γιατί βρε ο Θέρων ντροπή? Είναι γνήσιος πρόδρομος της νεοελληνικής κοινωνίας :happy_6:
Βρέξει-χιονίσει ο Θέρων θα ... "happy_1"

Reaction score
5
Οταν πηγα να δω την ταινια ηξερα καλα τι ηθελα.Να περασω δυο ωριτσες χαλαρα ξεκουραστα με καλα special effects και daba dupa sound effects.To story το ηξερα ουτως η αλλως.
Και ναι το καταφχαριστηθηκα.Εικαστικα αψογη σαν να εβλεπα πινακες ζωγραφικης συνεχεια (ειχε και τον καταραμενο κοκκο αλλα μαλλον το εκανε για να δειχνει χμ.....αρχαιο? παλιο? :happy_9: )

Ηταν πολυ καλυτερο απο οτι περιμενα.Και αυτη ειναι η λεξη κλειδι.Τι ΠΕΡΙΜΕΝΑ απο την ταινια :cool_4: :cool_4: :cool_4:

Τωρα η ορισμενοι εχουν τρελλες απαιτησεις απο μια ταινια η κατι δεν παει καλα.
Κυριοι οταν παμε να δουμε μια τετοια ταινια κατα την γνωμη μου παμε να διασκεδασουμε να περασουμε καλα.
Μα ποιος κανει σκεψεις του τυπου
"Α τωρα την λεει στους Αμερικανους" "Μαλλον εδω ο συμβολισμος της δομης της σκεψης του ηρωα ερχεται σε αντιπαραθεση με την μαρξιστικη θεωρηση":prof: :prof:

Μα ειμαστε σοβαροι? Μια ταινια για να περασουμε καλα ειναι.Εχει κρυμενους συμβολισμους? Δεν τους ειδα και ΟΥΤΕ θελω να τους δω σε ΑΥΤΗ την ταινια.Αν ηταν του πχ Παζολινι ναι θα το εκανα γιατι θα πηγαινα να την δω με ΑΥΤΟ το σκοπο

To cut a long story short ναι ηταν πολυ καλη για το ειδος της και οποιος ψαχνει κατι το εξτρα η το παραπανω το φιλοσοφικο το ιδεολογικο και εγω δεν ξερω τι let's get real and please do save it for someone who really gives a sh@t:happy_9: :happy_9: :happy_9: :happy_9: :happy_9: :happy_9: :happy_9: :happy_9: :happy_9: :happy_9: :happy_9:

Reaction score
14
Οταν πηγα να δω την ταινια ηξερα καλα τι ηθελα.Να περασω δυο ωριτσες χαλαρα ξεκουραστα με καλα special effects και daba dupa sound effects.To story το ηξερα ουτως η αλλως.
Και ναι το καταφχαριστηθηκα.Εικαστικα αψογη σαν να εβλεπα πινακες ζωγραφικης συνεχεια (ειχε και τον καταραμενο κοκκο αλλα μαλλον το εκανε για να δειχνει χμ.....αρχαιο? παλιο? :happy_9: )

Ηταν πολυ καλυτερο απο οτι περιμενα.Και αυτη ειναι η λεξη κλειδι.Τι ΠΕΡΙΜΕΝΑ απο την ταινια :cool_4: :cool_4: :cool_4:

Τωρα η ορισμενοι εχουν τρελλες απαιτησεις απο μια ταινια η κατι δεν παει καλα.
Κυριοι οταν παμε να δουμε μια τετοια ταινια κατα την γνωμη μου παμε να διασκεδασουμε να περασουμε καλα.
Μα ποιος κανει σκεψεις του τυπου
"Α τωρα την λεει στους Αμερικανους" "Μαλλον εδω ο συμβολισμος της δομης της σκεψης του ηρωα ερχεται σε αντιπαραθεση με την μαρξιστικη θεωρηση":prof: :prof:

Μα ειμαστε σοβαροι? Μια ταινια για να περασουμε καλα ειναι.Εχει κρυμενους συμβολισμους? Δεν τους ειδα και ΟΥΤΕ θελω να τους δω σε ΑΥΤΗ την ταινια.Αν ηταν του πχ Παζολινι ναι θα το εκανα γιατι θα πηγαινα να την δω με ΑΥΤΟ το σκοπο

To cut a long story short ναι ηταν πολυ καλη για το ειδος της και οποιος ψαχνει κατι το εξτρα η το παραπανω το φιλοσοφικο το ιδεολογικο και εγω δεν ξερω τι let's get real and please do save it for someone who really gives a sh@t:happy_9: :happy_9: :happy_9: :happy_9: :happy_9: :happy_9: :happy_9: :happy_9: :happy_9: :happy_9: :happy_9:
Σωτήρη η επιλογή του πολύ έντονου κόκκου νομίζω πως ήταν από τα καλύτερα στοιχεία της εικαστικής παρουσίασης της ταινίας...
Αν δεν τον είχε θα τους είχε "κρεμάσει" η εικόνα και θα φαινόταν ψεύτικο..
Θα μας αποζημιώσει η έκδοση σε hd με πολύ καλύτερη ευκρίνεια σε σχέση με την "θολούρα" του σινεμά...

Κάποια στοιχεία για την αίθουσα..
Πρώτη μου φορά στο cosmopolis στην μεγάλη αίθουσα...
Πολύ καλή επιλογή...
Εξαιρετικός ήχος και διαχωρισμός (μην σας τρομάξει το απίστευτο και ανεπίτρεπτο μπουμάρισμα στα προσεχώς..στην ταινία είναι άψογο..)
Εικόνα σε πολύ καλά επίπεδα...Λίγο defocused στα άκρα αλλά πολύ καλύτερο από τα village-mall που πήγαν φίλοι μου και μου είπαν για έντονα θολά άκρα σε σημείο εκνευρισμού και απόσπασης της προσοχής από την ταινία...

Reaction score
6
Απάντηση: Re: 300

Μόλις γύρισα και εγώ από την ταινία...
Τι να σας πω...7 στα 10...
Τεχνικά / αισθητικά /φωτογραφία- άψογη..
Αν είχε όμως την μισή ψυχή του Braveheart σαν έργο και κορύφωση θα μιλούσα για σαφέστατα ψηλότερη βαθμολογία..
Πολύ επιφανειακή σχέση δρώμενων με θεατή πιστεύω...
Για την ιστορική σημασία του θέματος πολύ flat ανάπτυξη...
Μπορούσε πολλά παραπάνω..
Και ενώ η μουσική δεν μου φάνηκε κακή , του έλειψε ένα θέμα που θα μου "κομματιάσει" την καρδιά σε κάποια σημεία που ήθελε βοήθεια η εικόνα από τον ήχο..
Αυτά...

Μεσα σε λίγες γραμμές δεν θα μπορούσες να δώσεις καλύτερα αυτό που και γω ένιωσα όταν την είδα
Μπράβο Γιώργο.
:cool_4:

Reaction score
0
Αν δεν είχε ψυχή γιατί έχει τρελαθεί ο κόσμος με μερικές από τις γνωστές ατάκες ? αυτή η κορύφωση είναι το 50% του έργου για εμένα και από το trailer έδειχνε ότι ήξεραν να το κάνουν καλά ... μακάρι σε λίγο που την δώ να είναι όπως την περιμένω.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: 300

Σε 9 μέρες στο IMAX της γειτονιάς μου!!! :respect:
Δεν περνάνε οι μέρες όμως!!! :pc:

Reaction score
14
Αν δεν είχε ψυχή γιατί έχει τρελαθεί ο κόσμος με μερικές από τις γνωστές ατάκες ? αυτή η κορύφωση είναι το 50% του έργου για εμένα και από το trailer έδειχνε ότι ήξεραν να το κάνουν καλά ... μακάρι σε λίγο που την δώ να είναι όπως την περιμένω.
Σε εκθέτει η ερώτησή σου...Το ποιά σχέση μπορεί να έχει η ψυχή μιας ταινίας με τις ατάκες που επαναλαμβάνει ο κόσμος , μόνο εσύ μπορείς να μας την αποκαλύψεις...
Θα περίμενα από εσένα επίσης να γνωρίζεις πως ουδέποτε είχαν σχέση τα δίλεπτα trailers μιας ταινίας με μια 2ωρη δημιουργία...

Reaction score
14
Και πάλι βιάστηκες blizard..Δες την πρώτα , ώστε να έχεις πραγματικά άποψη..:crazy_1:

Reaction score
0
Αυτές οι ατάκες έχουν ψυχή μέσα τους που βγαίνει από το trailer ακόμα ... για να γίνεται ο χαμός υποθέτω ότι το έβγαλαν και στην ταινία.
Και τι ,με "εκθέτει" και "βιάστηκες" είναι αυτά για την ερώτηση που έκανα ? δεν είναι καθόλου σοβαρά .

Reaction score
14
Αυτές οι ατάκες έχουν ψυχή μέσα τους που βγαίνει από το trailer ακόμα ...
Και τι με "εκθέτει" και "βιάστηκες" είναι αυτά για την ερώτηση που έκανα ? δεν είναι καθόλου σοβαρά .

Σε εκθέτει που κάνεις μια ερώτηση που δεν έχει απάντηση , γιατί δεν υπάρχει κάποιος συσχετισμός των στοιχείων που συνθέτουν την πρότασή σου...
Και κάποιος που ΔΕΝ ΕΧΕΙ δει μια ταινία και έχει άποψη πάνω σε αυτή έχει βιαστεί να μιλήσει..
Πιο απλά δεν γίνεται να στο εξηγήσω...

Reaction score
0
Καλά , θα δω μόνος μου αν γέλαγε ο κόσμος με το "we dine in hell" ή αν έβγαζε ψυχή και ήταν κάτι παραπάνω από ατάκα... απλά μου έκανε εντύπωση αυτό που είπες, και ήθελα να καταλάβω αν ήταν κάτι ανησυχητικό.
(ευτυχώς δεν ήταν)

Reaction score
14
Καλά , θα δω μόνος μου αν γέλαγε ο κόσμος με το "we dine in hell" ή αν έβγαζε ψυχή και ήταν κάτι παραπάνω από ατάκα... απλά μου έκανε εντύπωση αυτό που είπες, και ήθελα να καταλάβω αν ήταν κάτι ανησυχητικό.
(ευτυχώς δεν ήταν)
Καλά θα είναι το κριτήριό σου να είναι το τι αποκομίζεις εσύ από μια ταινία και όχι το αν επαναλαμβάνει ο "κόσμος" ατάκες της...
Μακάρι να σε αγγίξει και να περάσεις καλά στην ταινία..είναι το λιγότερο που μπορώ να πώ καλογυρισμένη..
Έτσι κι αλλιώς δεν μπορεί να υπάρξει συσχετισμός της ψυχής μιας ταινίας με το αν θα επαναλαμβάνουν 2 ατάκες πιασάρικες κάποιοι..
Και μιλάμε για ελληνικό θέμα..μην φανταστείς ότι στην Ολλανδιά πχ βγαίνουν από το σινεμά και την επόμενη μέρα λένε " tonight we'll dine in hell".."happy_1"
Καλή θέαση πάντως...( και θα βγεί και στα δύο hd format :happy_5: :happy_5: ..σίγουρα)

Reaction score
0
Και μιλάμε για ελληνικό θέμα..μην φανταστείς ότι στην Ολλανδιά πχ βγαίνουν από το σινεμά και την επόμενη μέρα λένε " tonight we'll dine in hell".."happy_1"
Αυτό ακριβώς λένε ... το πετάνε μαζί με την γνώμη τους, εδώ είμαστε πιο συγκρατημένοι.

"There are some lines in this film that should become oft repeated classics - "This...is...SPARTA!!" is only one of those."
(από imdb στο most useful comment)

minas

Πισιά
Reaction score
3.971
[...]
Και μιλάμε για ελληνικό θέμα..μην φανταστείς ότι στην Ολλανδιά πχ βγαίνουν από το σινεμά και την επόμενη μέρα λένε "tonight we'll dine in hell".."happy_1"
Καλή θέαση πάντως...( και θα βγεί και στα δύο hd format :happy_5: :happy_5: ..σίγουρα)
Κάπου μέσα στο τόπικ είναι και το στριπάκι με τον τύπο που περιμένει από τη φίλη του να του πει ότι πάνε για φαγητό, για να αναφωνήσει ότι "they dine in hell", απλά τέτοια ώρα βαριέμαι να το ψάχνω...

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι είτε μας αρέσει είτε όχι, η ταινία έχει αποκτήσει cult status και έχει γίνει σημείο αναφοράς για αρκετό από το περιεχόμενό της. Δεν είναι τυχαίο ότι εμείς έχουμε γράψει 30τόσες σελίδες (μαζί με τα flames)...

Reaction score
1
Απάντηση: Re: 300

Θα μας αποζημιώσει η έκδοση σε hd με πολύ καλύτερη ευκρίνεια σε σχέση με την "θολούρα" του σινεμά...
Ναι ρε γ@μωτο τι πραμα ειναι αυτο..! Μου φαινεται θα σταματησω να πηγαινω σινεμα, λες και εχεις μυωπια ειναι!!! Αρε ατιμο hd τι μας κανεις!

Reaction score
14
Απάντηση: 300

Πολύ καλή. ΜΟυ άρεσε. Κράτησε το ενδιαφέρον για όλη την ώρα της προβολής. Πολύ όμορφη μουσική.

Όποιος ενδιαφέρεται για ιστορικές περιπέτειες να παει να την δει.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.166
Members
38.297
Νεότερο μέλος
kostas-rj