300

VG

Reaction score
0
Να βαλεις ενα link σχετικο με το ποιες ταινιες κοβουν πολλα εισιτηρια σε Αλβανια,Τουρκια,Ελλαδα.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Re: 300

Να βαλεις ενα link σχετικο με το ποιες ταινιες κοβουν πολλα εισιτηρια σε Αλβανια,Τουρκια,Ελλαδα.
Aλβανία και Τουρκία δεν παρακολουθώ, να σου πω την αλήθεια. Ελλάδα πάντως κόβουν πολλά εισιτήρια τα περισσότερα blockbuster - όπως το 300.

VG

Reaction score
0
Εχουμε ξεφυγει προ πολλου.
Αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι απο την στιγμη που η ταινια λεγεται 300, ακομα και αν επαιζαν η Ντενιση και ο Γκλετσος,και τα εφε ηταν επιπεδου Μαυρου θεατρου της Πραγας, τα ταμεια στην εγχωρια αγορα θα αναστέναζαν βαρια...

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895

Αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι απο την στιγμη που η ταινια λεγεται 300, ακομα και αν επαιζαν η Ντενιση και ο Γκλετσος,και τα εφε ηταν επιπεδου Μαυρου θεατρου της Πραγας, τα ταμεια στην εγχωρια αγορα θα αναστέναζαν βαρια...
Yποθέσεις είμαστε ελεύθεροι να κάνουμε αλλά είναι μόνο αυτό...υποθέσεις. Εγώ υποθέτω πως, "αν επαιζαν η Ντενιση και ο Γκλετσος,και τα εφε ηταν επιπεδου Μαυρου θεατρου της Πραγας", θα πήγαιναν να τη δουν μόνο οι fan της Ντενίση και ο Λαζόπουλος.

Reaction score
6
Απάντηση: Re: Απάντηση: 300

Μπορούμε τώρα να συνεχίσουμε τα περί της ταινίας, το πόσο Γ@μ@ω βγάζει τους Σπαρτιάτες, πόσο μας πορώνει ως Έλληνες κλπ κλπ...:)

[/size][/font]

Αν όμως δεν έβγαζε τους Σπαρτιάτες Γ@μ@ω (όπως λες) αλλα τους παρουσίαζε όλους λουγκρες ( οι τριακόσιοι στην πραγματικότητα ηταν 150 – ζευγαράκια ) εσυ θα ειχες ασχοληθεί καθόλου ; (πολύ αμφιβάλω)

Εγω αυτο βρίσκω ενδιαφέρον στις σκέψεις μερικών.

Τα 150 ζευγαράκια δεν είναι δικο μου.
Το άκουγα συχνά αυτές τις μέρες σε γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό
Στον
Oh-my-lord FM
:happy_5:

Reaction score
0
Αυτό δεν έχει σχέση με το link σου ... οι Τούρκοι έδωσαν 7 εκ !!!! για την παραγωγή τους , συν ένα απλό θέμα γιαυτό και γέμισαν.
(η άλλη που πήρε τα βραβεία και απέτυχε , μπορώ να υποθέσω τι θα ήταν ... σε όλο το κόσμο τα ίδια ισχύουν)

Reaction score
0
φιλε "κινεμουσικ" μια απορία έχω αυτά περί lougres που λέει κάποιος ανθέλληνα στο radio εσύ τα ασπάζεσαι γιατί μάλλον δεν πάμε καλά .προσβάλει όλους τους έλληνες που πέθαναν για αυτόν τον τόπο και για να μπορείς εσύ φιλε μου να ζεις ελεύτερος λίγη ντροπή επιτέλους.επειδή συνεχεια ακούω για το ότι μονο η άρχει έλληνες ήταν ένδοξη ,ρε παιδιά μέχρι πριν από 45 χρονια η εγγλέζοι και συγκεκριμένα ο τσόρτσιλ είπε ότι η ήρωες πολεμούν σα έλληνες .εγώ πάντως όταν ida την ταινία ανατρίχιασα και περήφανος που είμαι έλληνας:mad_3:

Reaction score
5
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: 300

Αν όμως δεν έβγαζε τους ΣπαρτιάτεςΓ@μ@ω (όπως λες) αλλα τους παρουσίαζε όλους λουγκρες ( οι τριακόσιοι στην πραγματικότητα ηταν 150 – ζευγαράκια ) εσυ θα ειχες ασχοληθεί καθόλου ; (πολύ αμφιβάλω)
Εγώ ασχολούμαι με τον συνάνθρωπό μου, σε κάθε περίπτωση. Μερικοί άνθρωποι χρήζουν βοηθείας τόσο πολύ που 'φωνάζει' από απόσταση! :happy_5::happy_5:
Το άκουγα συχνά αυτές τις μέρες σε γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό
Στον Oh-my-lord FM
Βρε Ανδρέα...Star βλέπεις στην τηλεόραση, κάτι περίεργους σταθμούς ακούς στο ραδιόφωνο, μήπως γιαυτό βρε τα βλέπεις έτσι τα πράγματα;;; :happy_5::happy_5:

Reaction score
5
Καλά, αυτό είναι εμφανές. Δεν είναι κακό να ζει ο καθείς στον κόσμο του πάντως.

Βρε milica, δεν είπε αυτό ο Ανδρέας...:roll: :-?

Reaction score
0
Re: Απάντηση: 300

Συμφωνώ σε αυτό 100%
Αλλα εάν βάλω ψηλα τις σκηνές δρασεις του 300 , σε ποιο επίπεδο θα πρέπει να βαλω τις σκηνες δρασεις του Braveheart;
Και εάν υποθέσουμε βεβαια ότι για μια καλη ταινια φτάνουν μονο οι σκηνες δράσεις ( γιατι το 300 μονο για αυτες μπορει να υπερηφανεύεται)
ΕΕ οχι και μόνο για τις σκηνές δρασης...
Η ταινια θα αφήσει εποχή!

Reaction score
6
Απάντηση: 300

Όπως πως το βλέπει κανείς φιλε μου.
Εγω παντως δεν το πιστεύω αυτό.
Είναι μια προσωρινή τρελά που θα την ξεχάσουμε σύντομα

Reaction score
2
Και για να μην ξεχνιομαστε τι γινεται "εκει εξω" :happy_9: :happy_9: :happy_9: :happy_9: :happy_9:

2nd version http://www.mediafire.com/?0mmjyungqhn
Υπάρχει πρόβλημα συγχρονισμού του ήχου σε αυτό. Και στα 2 που έβαλες η ποιότητα είναι ψιλοχάλια. Θα περιμένω για την HD έκδοση. :crazy_3: :respect:

Reaction score
5
Υπάρχει πρόβλημα συγχρονισμού του ήχου σε αυτό. Και στα 2 που έβαλες η ποιότητα είναι ψιλοχάλια. Θα περιμένω για την HD έκδοση. :crazy_3: :respect:
Πιστεψε με.Και εγω :happy_9: :happy_9: :happy_9: :happy_9:

Αλλα μεχρι τοτε ας βολευτουμε οπως οπως :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3:

Reaction score
8.348
Απάντηση: Re: Απάντηση: 300

ΕΕ οχι και μόνο για τις σκηνές δρασης...
Η ταινια θα αφήσει εποχή!
σιγουρα,πιστευω οτι ασχετα με το αν θεωρηθει ποιοτικη η οχι,θαναι οπωσδηποτε Cult και o Μπατλερ -Λεωνιδας ειναι ηδη pop icon για τη νεολαια........

Reaction score
0

Πάντως ειλικρινά, για μια ακόμη φορά, δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να μας εξιτάρει, ή να μας κάνει ένα θέμα "δύσκολο" ή 'ταμπού', όταν μια κινηματογραφική ΤΑΙΝΙΑ (δηλαδή είδος τέχνης), που έχει στόχο την ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ και το κόψιμο όσο το δυνατόν περισσότερων ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ, φτιαγμένη από ΜΗ-ΕΛΛΗΝΕΣ, και (surprise-surprise) με κοινό τα εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπων που δυνητικά θα την δουν, εκ των οποίων οι Έλληνες είναι πολύ μικρό ποσοστό, ΔΕΝ ακολουθεί το γράμμα της Ελληνικής ιστορίας. :-?
Υπέγραψε κανα συμβόλαιο με το Ελληνικό Κράτος και το αθέτησε; :p

Επειδή έχουμε μόνο τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό να επιδείξουμε, δεν σημαίνει ότι πρέπει να είμαστε αρχαιολάγνοι. Πρέπει να προσπαθούμε να φτιάξουμε δικό μας πολιτισμό, νέο. Νεοελληνικό. :cool_4:
Ίσως και νεές ταινίες. Δικές μας. Με δικά μας λεφτά, που θα δείχνουν την ιστορία όπως εμείς θέλουμε. Μέχρι τότε, καλημέρα σας...
Kυνηγάς ανεμόμυλους βρε φίλε;
Η ταινια ειναι άριστη και έχει απόλυτη σχέση με την ιστορία μας. Με τα γεγονοτα οπως μας τα εγραψε ο Ηρόδοτος.
Που είδες εσυ οτι δεν αρεσει στους Ελληνες η και σε ιστορικους;

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.166
Members
38.297
Νεότερο μέλος
kostas-rj