300

Reaction score
6
Απάντηση: Re: 300

Εντάξει… μπορει στα βόρεια να το τονίζουμε λιγο παραπάνω το λάμδα, αλλα να μην το λεμε και καθολου δεν είναι σωστό.

Εγω παντως θελω να βρω μπουζακι σαν αυτα που ανεβασε ο Jim!!!:happy_4:

Εκτός και αν θέλεις να πεις μπουζουκάκι"happy_1"

Reaction score
0
Εχεις καταντησει ...ακατονομαστος . :mad_2:
Αυτο εχω να πω!!! :happy_8:

Reaction score
58

Reaction score
8.348
Απάντηση: 300

Μολις γυρισα απ'τα Village Μαρουσι,αιθουσα THX.Εχω να παω σινεμα πολυυυυυυ καιρο αλλα αξιζε που πηγα.Αυτο χρειαζεται την μεγαλη οθονη,δεν κανει προτζεκτορας.Το εργο εμενα μου αρεσε πολυ,θεωρω οτι αυτη ειναι η ταινια για τις Θερμοπυλες δεν χωραει αλλη.Ο Μπατλερ σαν Λεωνιδας ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ.Οπως αναρωτιομουνα ποιος μπορει να παιξει το Μεγα Αλεξανδρο -και βουλιαξε ο Στοουν στην αποτυχια του-το ιδιο ισχυε και για το Λεωνιδα,και ο του θαυματος τους εκατσε το ατομο.Απιστευτη εμφανιση,σιγουρα ο ανθρωπος εγινε σταρ με αυτο.Αλλα περαν αυτου,ολοι ηταν φοβεροι.Εκει που το Χολλυγουντ δεν μπορουσε να βρει ενα ηθοποιο να κανει τον τσαμπουκα βρηκε δεκαδες.Μαλλον μεγαλο μπραβο στο σκηνοθετη.Η ταινια αν μη τι αλλο ξεχυλιζει τεστοστερονη.Κανανε τον Gladiator να μοιαζει αλητακος της γειτονιας.
Τα ψηφιακα δεν με πειραξαν καθολου,δεν εχει την ψευτικουρα,απλα φαινεται σαν να τα βλεπεις ολα απο καποια φωτογραφικα φιλτρα που μαλιστα δινουν ατμοσφαιρα.Στα μεγαλα συν οτι εβαλαν ολα τα μηνυματα των αρχαιων ασχετα που δεν τα εκπροσωπουσαν ολα οι Σπαρτιατες,παντως περναει η ιδεα οτι εκεινη την εποχη κατι μεγαλο συνεβη.Μην ξεχναμε οτι δεν παιζεται μονο στην ελλαδα και μερικοι που θα το δουν δεν θαχαν ιδεα για την εληνικη ιστορια.
Στα πλην το παρακανανε με τη τερατομορφη κατασταση του Εφιαλτη και τον αλλο που τον αμολανε αλλα Μαντ Μαξ και την πεφτει στο Λεωνιδα.Αυτα με ενοχλησαν λιγο αλλα δε βαριεσαι......
Η ουσια ειναι οτι περναει ολη η ιδεα της αυτοθυσιας στις Θερμοπυλες και το παραδειγμα που εγινε για τους αλλους ελληνες.Καθολου λιγο.Ισως μπορουσαν ναχανε προσεξει καναδυο αλλα πραγματα,η να βαλουνε και τους φουκαραδες τους Θεσπιεις,αλλα συνολικα πιστευω οτι η ταινια εκπροσωπει αυτο που λες ΕΠΟΣ και εξηγει με εντυπωσιακες σκηνες στον μη ενημερωμενο θεατη παγκοσμιως ποιοι ηταν οι πιο σκληροι πολεμιστες της Ιστοριας και τι καταφεραν στην συγκεκριμενη περισταση.
Συνολικα, για μενα καλυτερη απ'οτι περιμενα,καταπληκτικη ταινια.

Reaction score
58
ΑΠΟΨΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ 12 ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΕΧΕΙ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟ ΜΕGA ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ 300.

ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ.

ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΥΡΙΑ ΟΣΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΣΟ ΝΤΟΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ

Reaction score
5
Re: Απάντηση: Re: 300

Ε μα για αυτό λεω πως τα βλεπεις στρεβλά.
Ποιοι ηταν μωρέ αυτοι που μιλούσαν για προδοσία;
Αν ψάξεις ακόμα και στην αρχή αυτού του thread, 1.5 χρόνο πριν, θα δεις τι λένε μερικοί εκτός Σάκη, που στο κάτω κάτω είναι και δηλωμένος. Και εσύ κατά καιρούς (και άλλους γνωστούς μπορώ να κατονομάσω) έχεις υποστηρίξει τέτοιες απόψεις. Αν θυμάσαι είχες υποστηρίξει σθεναρά ότι η ιστορία πρέπει να αποτυπώνεται στις ταινίες!! Και ότι δεν μπορούν να αλλάζουν την ιστορία μας! Τώρα δεν το πιστεύεις αυτό; Τώρα ΔΕΝ σε πείραξε που το 300 ΔΕΝ αντιπροσωπεύει την ιστορία; Ή πιστεύεις ότι οι Σπαρτιάτες ήταν οι Γ@Μ@Ω βασιλιάδες της τεστοστερόνης, όπως δείχνει η ταινία, και όλοι οι άλλοι (εκ των οποίων πολλοί επαγγελματίες στρατιώτες, χρόνια στο κουρμπέτι) δεν ήξεραν που παν τα τέσσερα, και οι Σπαρτιάτες τους σκότωναν 10-10!!;;
:happy_8:
Δεν ξέρω βρε παιδί μου, αλλά λείπει η διαχρονική συνέπεια λόγων και πράξεων μερικές φορές...

Ανδρέα το τελειώνω εδώ, δεν έχει νόημα. Α, και κοιμάμαι σαν πουλάκι! Μεγάααααλο πουλάκι, αλλά τέσπα...:crazy_3:
Αν στέλνατε εσείς οι Βόρειοι κανα Τερκενλή πού και πού, θα ήμουν ακόμα μεγαλύτερο! :crazy_3:

P.S.: Βρε μήπως το πολύ Star σε έχει κάνει έτσι; :crazy_1: :crazy_11:

Reaction score
6
Απάντηση: 300

Μου φαίνεται βρίσκεσαι σε σύγχυση.
Μηπως μιλούσα για περι προδοσίας και δεν το θυμάμαι; ( γιατι αυτό μου χρεώνεις τωρα )
Ότι υποστηρίζω είναι γραμμένο μέσα στις σελίδες του φόρουμ και αυτό δεν αλλάζει.

Αν θυμάσαι είχες υποστηρίξει σθεναρά ότι η ιστορία πρέπει να αποτυπώνεται στις ταινίες!! Και ότι δεν μπορούν να αλλάζουν την ιστορία μας! Τώρα δεν το πιστεύεις αυτό;

Όχι δεν είπα πως δεν μπορούν να αλλάζουν την ιστορία μας.
Ειπα πως δεν μπορουν να αλλάζουν την ιστορία κανενός.
Της οποιαδήποτε χώρας ,του οποιαδήποτε πολιτισμού και μετα να δικαιολογούν τις αυθαιρεσίες τους λέγοντας πως απλως βασίζετε στα πραγματικά γεγονότα. ( ποιος δινει σημασία στην λεξη βασίζεται;)
Μάλιστα εχω γράψει άπειρες φορες τον λογο που δεν πρεπει να γίνετε αυτό.
Γιατι ο κινηματογράφος η τηλεόραση και το διαδίκτυο ,στις μερες μας , μεταφέρουν στον κοσμο την γνώση
Και αν την μεταφέρουν στρεβλά η όπως τους βολεύει τοτε αυτό δεν είναι καλό .

Η διαφορα μας επισης είναι πως όταν υποστηρίζω κατι το κανω με παραδείγματα και δεν βασίζομαι στην αλάθητη φιλοσοφία μου
Υπαρχει ένα τοπικ εδώ που αναφέρετε σε ένα περιστατικό που δικαιολογεί τους ενδοιασμούς μου για το αν πρεπει να δεχόμαστε ελαφρά την καρδία τέτοιου είδους διαστρεβλώσεις .
Φυσικα , το αποφεύγεις τοσο καιρο ευλαβικά και το καταλαβαίνω αυτο.
Σαν και αυτό όμως υπαρχουν άπειρα παραδειγματα στον κινηματογράφο παρολα αυτά κάνεις πως δεν τα βλέπεις .

Κατι ακόμα για να σαι προλάβω.
Η άποψη που λέει πως όταν θελει κάποιος να μάθει την αλήθεια ψαχνει στα βιβλία ( η δεν ξέρω και γω που αλλού) είναι εκτός εποχής .
Τα νεα πλεον τα μαθαίνουμε απο το διαδίκτυο η την τηλεόραση και όχι από τις εφημερίδες., και χωρις να είναι καποιο από τα δυο πιο έγκυρο μεσο πληροφόρησης.

Εν πάση περιπτώσει

Δυστυχώς δεν σεβάστηκες το γεγονός που δεν ήθελα να συμμετάσχω σε μια ακομη τέτοιου ειδους κουβέντα χωρις τελος και ειδικα σε αυτό το τοπικ.
Μάλιστα με λυπη μου παρατηρώ πως σκοπος σου από την αρχη δεν ηταν να πεις κατι για την ταινια ( πιθανον να μην την εχεις δει κιολας) αλλα αυτό που σε ενδιέφερε ηταν να ειρωνευτείς και να φερεις το τοπικ στο σημείο που θέλεις .

Άλλωστε είναι φανερό αυτό, καθως εδώ και δυο σελίδες προκαλείς με ειρωνικα σχόλια.
Είναι λυπηρο να είναι αυτος μονο ο λογος που σε εκανε να συμμετάσχεις σε αυτό το τοπικ.

Τελειώνοντας θα σου απαντήσω και στο παρακάτω

Αν θυμάσαι είχες υποστηρίξει σθεναρά ότι η ιστορία πρέπει να αποτυπώνεται στις ταινίες!! Και ότι δεν μπορούν να αλλάζουν την ιστορία μας! Τώρα δεν το πιστεύεις αυτό; Τώρα ΔΕΝ σε πείραξε που το 300 ΔΕΝ αντιπροσωπεύει την ιστορία;

Ναι με πείραξε αλλα νισάφι πια.
Κουραστικά πλέον να μπαίνω στην διαδικασία κάθε φορα που συμβαίνει αυτό , και λεγοντας την άποψη μου να δεχομαι τους εξυπνακισμούς του κάθε Aki.
Εχω και αλλα πράγματα για να ασχοληθώ από το να απαντώ στην κάθε πρόκληση , και αν τωρα για μια ακομη φορα την πατησα και μπηκα στην διαδικασια δεν εχω παρα να σαι παραδεχτώ .

Συγχαρητήρια
Εξαιρετικό τοπικ

minas

Πισιά
Reaction score
3.971
Εγω παντως θελω να βρω μπουζακι σαν αυτα που ανεβασε ο Jim!!!:happy_4:
Εγώ έχω "happy_1" (σχεδόν)

Ξέρω κι έναν μουσάτο κύριο στα ροζ που έχει ένα, αλλά μάλλον θα καταλήξει σε κάποια καλίγραμμη φίλη του:happy_9:

Reaction score
5
Re: Απάντηση: 300

Μου φαίνεται βρίσκεσαι σε σύγχυση.
Η διαφορα μας επισης είναι πως όταν υποστηρίζω κατι το κανω με παραδείγματα και δεν βασίζομαι στην αλάθητη φιλοσοφία μου
Υπαρχει ένα τοπικ εδώ που αναφέρετε σε ένα περιστατικό που δικαιολογεί τους ενδοιασμούς μου για το αν πρεπει να δεχόμαστε ελαφρά την καρδία τέτοιου είδους διαστρεβλώσεις .
Η σύγχυση είναι όλη δική σου θαρρώ! :happy_5:
Ευλαβικά αποφεύγεις να αναφέρεις ότι σου απάντησα στο http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=33044
Και σου απάντησαν και μερικοί άλλοι. Γενικά η συγκεκριμένη άποψη που έχεις δεν υποστηρίζεται και από πολλούς εδώ μέσα. Για μένα, ευτυχώς.
Ναι με πείραξε

Ενδιαφέρον. Δηλαδή αν μας έβγαζε όλους τους Σπαρτιάτες gay, που κάνανε τρελίτσες πριν την μάχη, θα είχες την ίδια αυτοσυγκράτηση; Ή πιστεύεις ότι πολλοί που είδαν την ταινία θα έκαναν το ίδιο;
Αυτά βρίσκω ενδιαφέροντα στις σκέψεις μερικών, γιαυτό γράφω ότι γράφω.
Σόρρυ για την μεγάλη παρένθεση, Μπορούμε τώρα να συνεχίσουμε τα περί της ταινίας, το πόσο Γ@μ@ω βγάζει τους Σπαρτιάτες, πόσο μας πορώνει ως Έλληνες κλπ κλπ...:)

Reaction score
3
Μια και την είδα χτες, θα πω και γω 2 λόγια:
Ήταν πάρα πολύ καλή.
Πιστεύω ότι οι παραγωγοί βρήκαν τον ηθοποιό που ταίριαζε στο πετσί του Λεωνίδα.
Οι σκηνές της μάχης ήταν από τις καλύτερες που έχω δει.
Και τουλάχιστον απ' όσο θυμάμαι, δεν είδα κάτι που να διαστρεβλώνει την ιστορία.
Αλήθεια, στην Τουρκία προβάλλεται η ταινία;

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Θεωρώ τριτοκοσμικές τις αντιδράσεις των Ιρανών. Σε τελική ανάλυση η Ιστορία λέει ότι αυτοί ήρθαν ως κατακτητές.

Επίσης είναι γελοία και η συσχέτιση των Σπαρτιατών με τους Ράμπο τους Αμερικάνους και όλα αυτά...

Η Μάχη των Θερμοπυλών έχει χαρακτηριστεί από τους Ιστορικούς σε όλο τον κόσμο, σε όλα τα Πανεπιστήμια ως η ηρωικότερη πράξη στην Παγκόσμια Ιστορία!

Όπως η Μάχη του Μαραθώνα, έχει χαρακτηριστεί ως η σημαντικότερη Μάχη στην Ανθρώπινη Ιστορία. Αν είχαν νικήσει οι Πέρσες στον Μαραθώνα η Παγκόσμια Ιστορία θα ήταν πολύ διαφορετική...

Reaction score
5
Μωρέ σωστά τα λες εσύ. Αλλά κααααλά.... Αν είχε φτιαχτεί καμιά ταινία για τον Αλέξανδρο, που να έδειχνε τους elite στρατιώτες του ως παραμορφωμένα τέρατα, και τους 'κακόμοιρους' Ινδούς ως 'ηρωικούς πατριώτες που αντιστάθηκαν στον κατακτητή', να δεις για πότε θα πετάγονταν μερικοί μερικοί να καταδικάσουν το Hollywood! :lol: :lol:
Νομίζουμε ότι η ντόπια νοοτροπία είναι μακριά από αυτή των Ιρανών;;;!! :lol:

Reaction score
0
Γιατί δεν λές ? έτσι στο φλού είναι όλα εύκολα , αλλά αν πας σε λεπτομέρειες θα δείς ότι δεν υπάρχει πραγματική σχέση με τίποτα.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Re: 300

Δεν ξερω αν σοβαρολογω,εγω γεγονοτα παραθετω.
Δηλαδή να βάλω κι εγώ ένα link για την πτώση του Τοίχους? Είναι γεγονός κι αυτό (κι ελέγχεται κατά πόσο είναι λιγότερο σχετικό με το 300 απ'ότι το link που έβαλες εσύ).

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.166
Members
38.297
Νεότερο μέλος
kostas-rj