300

HV

Reaction score
0
Με τον ορο δημοσιο δεν εννοω Υπουργειο, εννοω ενα μερος που το επισκεπτεται ο καθενας και δεν εχει να κανει με κερδοσκοπικη οργανωση - εταιρεια.

Reaction score
4.298
Πάντως σε σχέση με Αλέξανδρο και Τροία σίγουρα θα αφήσει καλύτερη εντύπωση για την Αρχαία Ελλάδα και ας έχει πολλά ιστορικά ψεγάδια. Ούτως η άλλος σχεδόν καμία ιστορική ταινία δεν τηρεί κατα γράμμα τα γεγονότα....
Εγώ την περιμένω με αγωνία και για το ιστορικό της στοιχείο και για το στυλιστικό και περιπετειώδες στοιχείο της

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: 300

Ti φωναζει αυτος στην αφισσα; "Ιτε παιδες των κομικς";

Reaction score
13
Για να περάσουμε την ώρα μας καλή ταινία θα είναι αλλά κατά τα άλλα θα ..... μας πάρουν με τις ντομάτες!

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.167
Απάντηση: Re: 300

Πάντως σε σχέση με Αλέξανδρο και Τροία σίγουρα θα αφήσει καλύτερη εντύπωση για την Αρχαία Ελλάδα και ας έχει πολλά ιστορικά ψεγάδια. Ούτως η άλλος σχεδόν καμία ιστορική ταινία δεν τηρεί κατα γράμμα τα γεγονότα....

Νομίζω η ΟΔΥΣΣΕΙΑ με τον Αρμάν Ασάντε ακολούθησε καλά τον Όμηρο!!!!

Reaction score
2
Εγώ την περιμένω με αγωνία και για το ιστορικό της στοιχείο και για το στυλιστικό και περιπετειώδες στοιχείο της
Το 300 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ιστορική ταινία. Είναι ταινία comic. Όποιος δεν το έχει καταλάβει αυτό καλύτερα να την αποφύγει...

HV

Reaction score
0
Και το κομικ ακολουθει κατα ενα 60%-70% την ιστορια.
Δεν ειναι σωστο να πεταμε ενα "Ειναι Κομικ" και τελειωσε εκει το θεμα.
Απλα στο κομικ εκαναν εμφανηση καποιες φιγουρες τερατων καθως και διαφορετικες στολες μαζι με το αφθονο αιμα και μια μικρη δοση φαντασιας. Απο την στιγμη που τερατουργηματα και φαντασια βλεπουμε σε ολη την ελληνικη μυθολογια εμενα προσωπικα δεν με χαλαει το μιξαρισμα κατα καποιον τροπο μυθολογιας και ιστοριας...Τουλαχιστον η ταινια ακολουθει αρχη και τελος την ιστορια..Αναλογικα ουτε η Τροια ουτε ο Αλεξανδρος ακολουθησαν πιστα την αρχη και το τελος.

Reaction score
4.298
Δεν νομίζω οτι δεν έχει καμία σχέση με την Ιστορία. Έχει πάρα πολλά στοιχεία αληθινά και ακόμη περισσότερα όχι. Έγω θέλω να δώ τα αληθινά σε μια πολύ όμορφη hollywood movie.

Η ΟΔΥΣΣΕΙΑ με τον Αρμάν Ασάντε ναι μεν ακολούθησε τον Όμηρο άλλα πολλοί λίγοι την ξέρουν την ταινία σε σχέση με τις πρόσφατες Τροία και Αλέξανδρος και φαντάζομαι σε λιγο καίρο και 300.

Reaction score
6

Η ΟΔΥΣΣΕΙΑ με τον Αρμάν Ασάντε ηταν τηλεταινία , και αυτές ως συνήθως δεν εχουν την ιδια απήχηση με τις κινηματογραφικές ταινίες

Reaction score
6

Οι τηλεταινίες είναι εσωτερικές παραγωγές του εκάστοτε καναλιού που τις φιλοξενεί.
Ποτε δεν προβάλλονται στους κινηματογράφους όπως αντιθέτως γίνετε με τις κινηματογραφικές τανιες που αφου ολοκληρώσουν τον κυκλο τους μεταφέρονται στην tv.
Η ιστορία με τις τηλεταινίες ξεκίνησε πριν από χρόνια όταν τα μεγαλα κινηματογραφικά στούντιο απαγόρεψαν την μετάδοση των ταινιών τους από την τηλεόραση.
Ετσι οι καναλαρχες αποφάσισαν να παράγουν οι ίδιοι ταινίες για την τηλεόραση ώστε να αναπληρώσουν το κενο.

Πάντως μια καλη ταινια είναι καλη σε οποια κατηγόρια και αν ανήκει.
Απλως το μεσο διάδοσης και προβολής αλλάζει

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.167
Members
38.298
Νεότερο μέλος
kostas-rj