70" 1080p SXRD + δωρο λαμπα = 5.999 στην Ελλαδα και σε καταστημα υπολογιστων????

Reaction score
0
http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=15&category=1201&product=894419

Το πηρε το ματι μου πριν λιγο....η τιμη φαινεται απιστευτη για τα προσφερομενα...και αμα εχει τοσο στο Πλαισιο τωρα που ειναι πρωτοεμφανιζομενη, δε μπορω να φανταστω ποσο θα εχει τα Χριστουγεννα στον Κοτσοβολο....

Μηπως οι προβολεις εχουν αρχισει να απειλουνται αμα κοστιζουν τοσο οι 70" TVs?

Reaction score
0
Re: 70" 1080p SXRD + δωρο λαμπα = 5.999 στην Ελλαδα και σε καταστημα υπολογιστων

Χρήστος Ακρατόπουλος said:
Δεν είναι lcd τηλεόραση...

Είναι rear projection... οπίσθιας προβολής δηλαδή.
Το ξερω.....ακομα καλυτερα! Αφου ειναι LCOS, και το contrast σου θα το εχεις, και το μαυρο σου....τι το θες το LCD? Μονο μειονεκτημα η λαμπα, αλλα σου δινει και μια δωρο (ΟΚ αυτου του τυπου τα δωρα ειναι σχετικα αφου μπορει να ειναι ηδη μεσα στην τιμη, αλλα με τοσο χαμηλη τιμη για 70" δε νομιζω να εχει κανεις παραπονο...).

Η 55" αντιστοιχη, παλι 1080p και τα σχετικα ειναι στα 2599! ακομα πιο συμφερουσα!

Αμα δεν ειχα ψηθει για τον προβολεα τοσο καιρο, μαλλον θα τη χτυπαγα την 55αρα, σε αυτην την τιμη no-brainer μου φαινεται για καποιον που ψαχνει μεγαλη TV, εκτος αν παει κανεις με τη λογικη οτι δε χρειαζεται τα 1080p απο τωρα, και την παρει του χρονου με τα μισα λεφτα.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Θα την δούμε και αυτή στην έκθεση και θα έχουμε καλύτερη εικόνα για την ποιότητα της εικόνας της...

Πέρυσι τέτοια εποχή σκεφτόμουν μία τέτοια αλλά δυστυχώς η Sony θα τις έφερνε στην Ελλάδα με 1 χρόνο καθυστέρηση...

Reaction score
14
Την 55άρα την ζαχαρώνω πολύ και αν το κουστούμι απο την LG (σερβις 48άρας) είναι τσουχτερό πάει για σούτ βολέ και γκόλ!!!! και ερχεται ΣΟΝΥ 1080p!!!!!!!!!!!!

Reaction score
83
dream_GR said:
Την 55άρα την ζαχαρώνω πολύ και αν το κουστούμι απο την LG (σερβις 48άρας) είναι τσουχτερό πάει για σούτ βολέ και γκόλ!!!! και ερεται ΣΟΝΥ 1080p!!!!!!!!!!!!
:? :?Φίλε μου λες καλύτερα να πάρω μια τέτοια 55" ή να περιμένω να πέσουν οι τιμές στις 46" ή 42" στις lcd.
Δεν το κρύβω βέβαια ότι είμα λάτρης της μεγάλης οθόνης μια και έχω και εγώ τώρα 47" την Samsung rear projection.Έχω και εγώ μπερδευτεί. Αν και την 55" της Sony την έχω δει από κοντά και έχει πολύ καλή εικόνα αν και δεν την είχαν ρυθμίσει σωστά.

Reaction score
14
CRISS said:
dream_GR said:
Την 55άρα την ζαχαρώνω πολύ και αν το κουστούμι απο την LG (σερβις 48άρας) είναι τσουχτερό πάει για σούτ βολέ και γκόλ!!!! και ερεται ΣΟΝΥ 1080p!!!!!!!!!!!!
:? :?Φίλε μου λες καλύτερα να πάρω μια τέτοια 55" ή να περιμένω να πέσουν οι τιμές στις 46" ή 42" στις lcd.
Δεν το κρύβω βέβαια ότι είμα λάτρης της μεγάλης οθόνης μια και έχω και εγώ τώρα 47" την Samsung rear projection.Έχω και εγώ μπερδευτεί. Αν και την 55" της Sony την έχω δει από κοντά και έχει πολύ καλή εικόνα αν και δεν την είχαν ρυθμίσει σωστά.
στην έκθεση σε 11 μέρες θα τις δούμε απο κοντά οπότε θα εχουμε καλύτερη απόψη. Επίσης με ένα HD Media box (Βαγγέλη Λάμπρου ακούς?) περιφερόμενο με ενα HDMI Καλωδιο θα δώσουμε (αν μας το επιτρέψουν οι εκθέτες των άλλων περιπτέρων σήμα 1080p σε όσες συσκευές μας φανούν interesting!

Ιδωμεν

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.198
Members
38.302
Νεότερο μέλος
ggianno88