AΘΗΝΑ High End Εκθεση 2010

Reaction score
874
Ένα μεγάλο ευχαριστώ από μένα και από όλα τα μέλη του ACA για όσους επισκέφθηκαν το περίπτερό μας και για τα καλά σας λόγια... Ειλικρινά έμεινα έκπληκτος με το ενδιαφέρον και τα λεγόμενά σας...

-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-

Τώρα πια νομίζω πως μπορώ να αποκαλύψω και το μυστικό A to B test που σχεδιάστηκε από εμένα και τον 'ιδρυτή' Ανδρέα ανάμεσα στα 'διάφανα υγρά' του avsite vs aca...

Φυσικά και η ρακή του sudoku κέρδισε... Φυσικά και δεν το αποκάλυψε ο Adrico...:144:

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
36.764
Καλά βρε...περάσατε απο την αίθουσα και δέν μας είπατε κανα γειά????
βέβαια είδα πολλά μέλη με τα οποία είχα την τύχη να συνομιλήσω...όπως οι johnkotsidis,gstriftos και Βασίλης Τσαντουλής.

τσ τσ τσ...ψωνάρες...:107:
Τιμη μας που σε γνωρισαμε κι απο κοντα φιλε μου!!:107::107:
Απλα δεν ειχαμε πολυ χρονο να τα πουμε κ καλυτερα!
Την επομενη φορα ελπιζω και για καφεδακι-ποτακι!

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
36.764
Χάρηκα ιδιαιτέρως που είδα παλιούς φίλους αλλά και που γνώρισα από κοντά τον Στέργιο τον Κοκαλιό, τον Γιάννη τον Κοτσίδη, τον Manos58 αλλά και τον Exp4nder..:144:..Μακάρι να είχαμε περισσότερο χρόνο παίδες να τα πούμε και περισσότερο..!
Nα σαι καλα φιλε μου και την επομενη φορα με μεγαλη μας χαρα οπως ημασταν ολοι ετσι για μπυρες!!!:136::136:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Απάντηση: Re: AΘΗΝΑ High End Εκθεση 2010

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από μένα και από όλα τα μέλη του ACA για όσους επισκέφθηκαν το περίπτερό μας και για τα καλά σας λόγια... Ειλικρινά έμεινα έκπληκτος με το ενδιαφέρον και τα λεγόμενά σας...

-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-

Τώρα πια νομίζω πως μπορώ να αποκαλύψω και το μυστικό A to B test που σχεδιάστηκε από εμένα και τον 'ιδρυτή' Ανδρέα ανάμεσα στα 'διάφανα υγρά' του avsite vs aca...

Φυσικά και η ρακή του sudoku κέρδισε... Φυσικά και δεν το αποκάλυψε ο Adrico...:144:
Θα ήταν καλό να έκανες μια περιγραφή του συστήματος που παρουσίασε το A.C.A. και να έμπαιναν και άλλες φωτογραφίες από το δωμάτιο.

Reaction score
33
Α βρε Χρηστάρα, δεν μπόρεσα να σε συναντήσω να σε γνωρίσω και από κοντά!

Reaction score
33
Στον Κώστα Φ που ήταν την παρασκευή το πρωι στην έκθεση και δεν είπε τίποτε και δεν τον συνάντησα!

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Απάντηση: Re: AΘΗΝΑ High End Εκθεση 2010

Α βρε Χρηστάρα, δεν μπόρεσα να σε συναντήσω να σε γνωρίσω και από κοντά!
Κι εγώ λυπήθηκσ Χρήστο, αλλά τo Σάββατο δεν μπορούσα καθόλου. Είχα... παιδικές υποχρεώσεις...

(άλλωστε είχα μάθει ότι δεν θα είναι η Γιώτα, οπότε...)

Reaction score
33
Re: Απάντηση: Re: AΘΗΝΑ High End Εκθεση 2010

Κι εγώ λυπήθηκσ Χρήστο, αλλά τo Σάββατο δεν μπορούσα καθόλου. Είχα... παιδικές υποχρεώσεις...

(άλλωστε είχα μάθει ότι δεν θα είναι η Γιώτα, οπότε...)
Και εγώ μόνο Παρασκευή μπόρεσα και πήγα, δεν πειράζει να είμαστε καλά, θα υπάρξουν και άλλες φορές! :444:

Όσο για τη Γιώτα αφτή έχασε.....(ι ρώτα και τον Ανδρέα να σου πει τι ομορφάντρα έχασες την ευκαιρία να γνωρίσεις :136:)

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817
Απάντηση: AΘΗΝΑ High End Εκθεση 2010

Και γω με την σειρα μου να πω οτι χαρηκα που γνωρισα πολλες φυσιγνωμιες του παγκοσμιου HI END ΣΤΕΡΕΟΜΑΤΟς στο περιπτερο του AVSITE .....την ολοκληρωση που αναζητουσα επιτελους την βιωσα.....αγορια μου εσεις.....και κοριτσαρα μου (για την Πηνελοπη μας λεω ).............
Και του χρονου να ειμαστε γεροι ,με ποιο πολλα φραγκα και διαθεση να τα ξαναπουμε!!!!!!!!!!!!!!
Φετος δεν εκφερω αποψη γαι το τι μου αρεσε γιατι λυσσαξα στην παρλα και στο μπιρι μπιρι με διαφορους αντιπροσωπους που γνωριζω χρονια,ηπια 8 καφεδες και δεν εκατσα κατω να δωσω βαση.....και χαιρομαι για αυτο να πω την αληθεια και ετσι δεν μπερδευτηκα με κανενα μαραφετι!!!!!:143::143::143:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

" φτωχεια.....ωραιο μου φαγακι " που λεει και ο θυμοσοφος λαος μας

Reaction score
3.917

Συνεχίζω με τον ανθρώπινο παράγοντα.

Γνώρισα κ είδα αρκετούς (Τάκη, Παπά, Μερυντότερ, Τζεοβαζ, κλπ) αλλά όχι όσους ήθελα (Αντώνη + Γαμπρουλιά, Βέτ, Βαστάρ, Γιάννη κλπ), είτε γιατί το Σάββατο ήμουν στο Συνέδριό μου, είτε γιατί δεν κατεβήκανε οι φούστηδοι (Τσαρουχάδες-Μελίδης κ Σία..)

Καλά ο Τάκης είναι το πιό πονηρό πλάγιο χαμόγελο του φόρουμ!!
Μεγάλη μουσίτσα κ πολλές γνώσεις για λάμπες ο άτιμος. Είναι κ πιό όμορφος απ΄τον Μάρκου!!! (μας πήρε τα τύμπανα ο πιλότμαν)
Έπρεπε να τον βλέπατε πως κοίταγε το ντάκ-ντουλάπα του Κύπριου φίλου μας....απόλαυση 120%!!!!!!!!!!!!

Χάρηκα πολύ που ξαναμίλησα με τον Χρήστο της Όντιο προ (και συμφορουμίτη πλέον...). Συνδυάζει ντομπροσύνη και ευγένεια με δυσεύρετη ισορροπία στους καιρούς μας κ φέτος με τρέλλανε με το σύστημα που έστησε, γμτ...
Υπέροχο, μούκλεψε την καρδιά. Αέρινο-διάφανο, απίστευτη πληροφορία χώρου, ξεκούραστο...μούρλια....σλούρπ...γμτ!!!

Επίσης ο Ιωακείμ (Μάκης) της ΕΤΥΤ, φοβερή φάτσα, μου φτιάχνει το κέφι κάθε χρόνο που τον βλέπω. Φιλικός, χιούμορ, πείραγμα..ωραίος!
Φέτος πάλι έκανε την υπέρβαση με τα τζου-μπου-λού (εμπειρία...) αλλά και τα μεγάλα Κέφ (με άρεσαν) κ τα Ρέβελ (τσού) και τα Χέκο (θετική έκπληξη).

Πολύ φιλικός ο Νίκος ο Κορακάκης με τα φιδοκαλώδιά του, ήπιαμε μπυρίτσα κ συζητήσαμε για διάφορα, πλήν των καλωδίων του!!!!
Χρωστάω επίσκεψη, το υποσχέθηκα αλλά δεν τόκανα!

Καλά, Οδυσσέας Τσακιρίδης Δύναμις, έ?
Τόσα χρόνια ο μπαγάσας κ ακόμη με το σεμνό χαμόγελο κ την διάθεση να μιλήσει με όλους. ΤΟΝ ΠΑΩ. Ά, 400Ε 2χ8 βατ σιγκλαποτέτχια?
550 τα Αρτεμάκια??

Τώρα για τα Πιδγιά της εσ-πι-ελ τι να είπω?? Σχεδόν κολλητοί έχουμε γίνει, οπότε δεν είμαι κ αντικειμενικός.
Επειδή πέρασα αρκετές ώρες εκεί μέσα, καταγράφω το εξής: μετα από κάποιες ώρες στησίματος, παίζαν μόνο το μικρό σύστημα (κόστος περίπου 3+,Κ). Η ωραία πλάκα ήταν όταν έβλεπα την αλλαγή στα πρόσωπα αυτών που άκουγαν (μετάβαση απο την αδιαφορία στην προσήλωση) το σύστημα ή την έκπληση όταν μάθαιναν ποιό ηχειάκι έπαιζε. Πυτιακούδης - Παπακαλούσης κύριοι, το δίδυμο που δίνει εξαιρετικά αποτελέσματα!!!!

Επεται συνέχεια (απειλώ)

Reaction score
1.187

Επίσης έχω την ακριβώς αντίθετη εντύπωση απο το φίλο μου το Νίκο (γειά σου αγορίνα!) για το μεγάλο σύστημα που οδηγούσαν οι Plinius ...τραγικό....
Τα πανέμορφα Ιταλικά ηχεία των 18.000 διέχεαν τόνους μουντάδας στο μεσοχαμηλό-χαμηλό, τόσο, που όσες φορές προσπάθησα να ακούσω κάτι, έφευγα στο λεπτό.

Κάτι δεν πήγαινε καλά πιστεύω, διότι έχω ακούσει πολύ καλύτερο αποτέλεσμα απο μικρότερα μοντέλα της.:110:
Θα συμφωνήσω μαζί σου. Ούτε εμένα μού άρεσε αυτό που άκουσα από τα μεγάλα Opera. Μουντάδα, μπάσο μη ελεγχόμενο που βούιζε...
Με δεδομένο ότι χρησιμοποιούν μονάδες Seas Excel περίμενα περισσότερα από αυτά τα ηχεία.

Reaction score
3.917

Παρασκευή βράδυ πήγαμε για κρεατάκι με το Μάνο, Νέα Σμύρνη μεριά.

Ωραίος ο κατάστημας, μπαίνοντας σκοντάφτεις στο κρεατοψυγείο.

Τάξις κ καθαργιότης, καλοί τρόποι, άψογα παίδγια, το χτυπήσαμε το κιλό. Συστήνεται!

Περισσότεραι πληροφορίαι, Μανος58, ενταύθα.

Reaction score
0

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Επίσης να ευχαριστήσω:

- το Master Tape Sound Lab που μας έδωσαν την ευκαιρία να παρουσιάσουμε μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση όσο αφορά το μέσο αναπαραγωγής.
http://www.mastertapesoundlab.com/MasterTapeSoundLab/Welcome.html
- την Audio Visual για το πολύ καλό Luxman D-08
http://www.luxman.co.jp/global/product/dp_d08.html
- την MF Audio για τα καλώδια Nirvana
http://www.nirvanaaudio.com/nirv/
- την Aries Cerat για την φιλοξενία του ΑΝΙΜΑ στο δωμάτιο τους.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.083

γειά σου μορφέα με τα ωραία σου!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Επίσης να ευχαριστήσω:

- το Master Tape Sound Lab που μας έδωσαν την ευκαιρία να παρουσιάσουμε μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση όσο αφορά το μέσο αναπαραγωγής.
http://www.mastertapesoundlab.com/MasterTapeSoundLab/Welcome.html
- την Audio Visual για το πολύ καλό Luxman D-08
http://www.luxman.co.jp/global/product/dp_d08.html
- την MF Audio για τα καλώδια Nirvana
http://www.nirvanaaudio.com/nirv/
- την Aries Cerat για την φιλοξενία του ΑΝΙΜΑ στο δωμάτιο τους.
Μανωλη, ηθελα να στο πω και στην εκθεση οταν βγηκα απο το δωματιο σου
αλλα μιλουσες με καποιους οποτε θα στα πω ανοικτα για να το ακουσουν ολοι και εαν παρεξηγηθεις παρε και βρισε με:

Εισαι πολυ καλο παιδι και αξιος επαγγελματιας!
Αξιζεις τα καλυτερα....:615:

Reaction score
3.917

Σάββατο βράδυ, χαμός!!!

Περιμέναμε Μάνο-Κόγια (που ήταν σε μυστική αποστολή) καμμιά ώρα στο πεζοδρόμιο μπροστά στο ξενοδοχείο. Ησπάσθην Βλασσούκο κ τον σεντράρησα να πάρει το τραίνο της επιστροφής για Κόρινθο (έφευγε σε 10 λεπτά κ αυτός όλο χαιρετούρα κ βαζούρα μ' 'ολο τον κόσμο, δεν ξεκόλλαγε το χρυσό μου απ' την έκθεση..).

Ά, προηγουμένως ακούσαμε ζωντανά -με την κόρη μου, πιάνο-φωνή στη μεγάλη αίθουσα της ΕΤΥΤ απο δύο νέα παιδιά (το αγόρι που ήταν κ όλα τα λεφτά μάλλον υιός του Ιωακείμ, να τον χαίρεται!)

Κάααποια στιγμή λοιπόν ξεκινήσαμε (τελευταίοι) με τον ξάδελφο οδηγό (τολμηροί) να βρούμε τους άλλοι στον Μπαιρακτάρη.
Παρκάραμε Ψυρρή (κ@λόφαρδοι). Πείνα, δίψα, κούραση, κρύο, μιά χαρά...

Τές πα, βρήκαμε τα παληόπαιδα κ κάτσαμε στο τραπέζι.
Παναήα μου!!
Ο Μάρκου με ένα πουκαμισάκι μισοξεκούμπωτο να χτυπάει 125 ντι-μπί στο χαλαρό.
Το μισό πρόσωπο του ήταν ρόζ, το μισό κοκκινο!!
Με κσ@ε@εσε καμμιά 10αριά φορές την ώρα της αυτοσυγκέντρωσης (κεμπάπ), ο Αρβανιτάκης ήπιε ένα κασάκι μπύρες για να κάνει κρουστική ισοστάθμιση τυμπάνων, ο α-μπε-σε-ντε έπαθε χωρικό αποπροσανατολισμό (του μιλούσε ο Τάκης-κοιτούσε τον Μάνο), ο Κόγιας άλλαξε θέση (11 καρέκλες μακρύτερα) και μας έλεγε για τα νέα καλώδια που κατασκευάζει (ρεύματος) αλλά κ τις σπάνιες πέτρες ποταμών που συστρέφουν τα φορτία ομαλοποιώντας τις χροιές των σούπερ-κλόκς, ο Στριφτός πήρε κάμερα από άλλο τραπέζι για να βγάλει φωτο, ο Τάκης μούλεγε ότι πλέον θα ασχοληθεί μόνο με Τάξη Δ, ο Νίκος αναρωτιόταν αν έκλεισε το θερμοσίφωνα φεύγοντας απ' το σπίτι το πρωί.....περάσαμε ανεπανάληπτα!!!!

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
105.285
...ο α-μπε-σε-ντε έπαθε χωρικό αποπροσανατολισμό (του μιλούσε ο Τάκης-κοιτούσε τον Μάνο)

Αμάν, τόσες πολλές ρακιές είχα κατεβάσει; :116:

Reaction score
3.917

Ναι ρε γμτ, ξέχασα το Μορφέα (κ όχι μόνο)!!!

Υπέροχες κόρνες.
Φέτος μου άρεσε και το ΑΝΙΜΑ, που πέρισυ ...δέ. Πολύ δυνατό σετάρισμα με τις λάμπες βουνά (ε τάκη?)

Ο ίδιος, σούπερ ευδιάθετος και δεκτικός σε κάθε σχόλιο. Απολάμβανε τα δημιουργήματά του, την έκθεση, τον κόσμο, τους φίλους...μπράβο αγορίνα, άξιος!!

Reaction score
3.917

Χθές στην επιστροφή, έκανα στάση Θρακομακεδόνες (ως συνήθως) για να απολαύσω ξάδερφο από κοντά.
Βρήκα σπίτι του κ τον Σωτήρη τον Τζάγκον-αρ κ έδεσε το γλυκό!!!

Ο Σώτος χτυπάει 130 ντι-μπι χαλαρά!!!
Ο άνθρωπος που κάνει τον Μάρκου να φαντάζει .... κουλτουροχαμηλόφωνος!!

Καφεδάκι, φαγάκι, κουβεντούλα, πειράγματα φούλ (γειά σου Σώτο Γιαννο-θηριαμαστή),σεντιά, βινύλια, 2η εφηβεία στο χαλαρό.

Μετά απο μανούβρες κ βρωμογλυψείματα απ τα αρκουδάκια του ξάδελφου, η επιστροφή στο Βόλο μου φάνηκε παιχνιδάκι.

Ήταν απολαυστικό 3μερο για μένα με τόσους ωραίους τύπους-φίλους γύρω μου κ με την σύμπτωση να μην έχει ιδιαίτερες σκοτούρες το μυαλό μου (έκανα ντιλίτ σε 2-3 που επιμένανε αρνητικά..)

Τα λέμε (που λένε...)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.172
Members
38.420
Νεότερο μέλος
Iliashifi