Aγορα monitor ηχειων μεχρι 200ευρω

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
να σου προτεινουμε και μαγαζί να δουμε ποιός θα πάρει την προμηθεια .......:D
[DOUBLEPOST=1487079401][/DOUBLEPOST]
Το μόνο σχετικά "σοβαρο" στα πολύ φτηνά είναι το JBL, όλα τα άλλα είναι υποδεέστερα.

Το πιο καλό φτηνότερο του JBL είναι αυτό. Έχει απίστευτα πράγματα για αυτά τα λεφτά, είναι να απορεί κανείς..

Σε 2.1 επιλογή, πας σε αυτό, με πραγματικά πολλές δυνατότητες επίσης.
παλι καλα που δεν προτεινες αυτο με λιγο παραπάνω λεφτα o_O

Reaction score
174
Σεβαστο το όριο ........αλλά τα 200 ειναι πολύ λιγα για να "γεμισουν" ενα σαλόνι .
Τα JBL ειναι η καλυτερη λυση ..αργοτερα και ενα sub και θα εισαι πολύ καλυτερα
ναι αλλά δε μας είπε πόσα τ.μ. είναι το σαλόνι ή σε τι απόσταση θα κάθεται από τα ηχεία.
εγώ νομίζω ότι το πιό σοβαρό πρόβλημα των monitor για χρήση σπιτιού είναι το πολύ μικρό sweet spot αν και μάλλον τα jbl είναι απ' τα καλύτερα σε αυτό το θέμα λόγω κατασκευής. Φαντάσου ότι τα m-audio που προτάθηκαν πιό πάνω έχουν λαμπάκι για να βρίσκεις το sweet spot. (παρεμπιπτόντως έχουν πολύ καλές κριτικές)

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
ναι αλλά δε μας είπε πόσα τ.μ. είναι το σαλόνι ή σε τι απόσταση θα κάθεται από τα ηχεία.
εγώ νομίζω ότι το πιό σοβαρό πρόβλημα των monitor για χρήση σπιτιού είναι το πολύ μικρό sweet spot αν και μάλλον τα jbl είναι απ' τα καλύτερα σε αυτό το θέμα λόγω κατασκευής. Φαντάσου ότι τα m-audio που προτάθηκαν πιό πάνω έχουν λαμπάκι για να βρίσκεις το sweet spot. (παρεμπιπτόντως έχουν πολύ καλές κριτικές)
με 200 ευρω περιμενεις να ασχοληθούμε ενδελεχώς.......εχει εξαντληθει ποικιλοτροπως το θεμα ηχεια και χωρος
κατι να ακουγεται θελει ο ανθρωπος

Reaction score
11.759
Αυτό λέω κι εγώ.
Με 230 ευρώ ας πάρει τα JBL 305. Ο δικός μου χώρος που τα έχω είναι 22 τ.μ., αλλά τα ακούω από πολύ κοντά, από 50-60 εκατοστά. Παίζουν δυνατά και τον γεμίζουν με όλες τις συχνότητες εκτός από μπάσα.
Μην περιμένεις πολλά κάτω από τα 80Hz, ελπίζω να το καταλαβαίνεις αυτό.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.137
Hχεία θέλει να αγοράσει..όχι το εργοστάσιο παραγωγής τους..:D
Άμα ήθελε αγορά σε επίπεδο που λες (εργοστάσιο παραγωγής) θα πρότεινα για αρχή τους ενισχυτές της Λαμ των 8 βατ στα 130.000€ το ζεύγος, και να μη συνεχίσω σε προ και πικάπ, ντροπή. ;)

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.902
Members
38.519
Νεότερο μέλος
mrkgeo