ADA Suite 7.1 HD

Reaction score
10

• 4 Analog, 6 Coax, 2 Optical Inputs
  • 8 HDMI Inputs & Dual HDMI Outputs ( Same Signal )
  • 7.1 Analog Inputs
  • LAN jack
  • THX Ultra 2 Plus certified
  • Dolby Volume
  • Dolby True HD, Dolby Digital Plus, DTS-HD Master, and multi-channel PCM (96/24) audio formats
Ερχεται τον Ιουνιο στα 6.150 €
Οι τιμες εξαρτωνται απο την ισοτιμια ευρω / δολαριου.

Reaction score
10
Αναλυτικα χαρακτηριστικα για το νεο προενισχυτη θα διαβασετε εδω : λινκ

Επισης θα δειτε και τις νεες τιμες ( χαμηλοτερες λογω δολαριου ) :
Προενισχυτες

Τελικοι

2-καναλοι Ηι-End

*** Οι τιμες εξαρτωνται απο την ισοτιμια Ευρω/Δολαριου και μπορει να αλλαξουν χωρις προειδοποιηση.

Reaction score
10
Cinema Rhapsody Mach IV Flagship HT Preamp

Το νεο θηριο της ADA με
8 HDMI inputs, 2 HDMI outputs,
8 component video inputs,
8 S-Video Inputs,
8 composite video inputs,
8 analog audio inputs, 8 digital audio input,
8 channel analog bypass input.

Και Trinov Optimizer.

Χαρακτηριστικα :​
  • Dolby TrueHD & DTS HD Master Audio
  • Multi-Channel (192KHz/24 Bit) PCM Audio
  • Full 7.1 EX/ES, THX Ultra 2, Dolby Pro Logic IIx, DTS Neo 6
  • 8 HDMI Inputs with HDMI Equalization Settings per input
  • 2 (Dual) Mirror HDMI Outputs with HDMI Equalization Settings
  • Parametric Multi-Band Equalizer
  • 8 Stereo Analog Audio Inputs
  • 6 Digital Audio Coaxial Inputs
  • 2 TOS-Link Optical Digital Audio Inputs
  • 8 Channel DVD Audio/SACD Input With Bass Filters
  • 8 Composite Video Inputs
  • 8 S-Video Inputs
  • 8 Component Video Inputs
  • Analog And Digital Audio Record Outputs (2nd Zone)
  • 2 Main And 2 Record (2nd Zone) Composite Video Outputs
  • 2 Main Component Video Outputs
  • Rear Panel Ethernet Connection (ADA Net)
  • 2 Programmable Low Voltage Output Triggers
  • ADA MX-900 (Universal Remote Control) Included At No Additional Charge
  • 90-260Volts AC 50/60Hz 40 Watts
  • 23 lbs 3.5"H x 19"W x 17.5"D

Reaction score
10
Νεα απο τη CEDIA 2009 στην Atlanta :

Εδω βλεπουμε τον Cinema Rhapsody Mach IV με το Trinnov.
Δειτε επανω στον ενισχυτη το παραξενο μικροφωνο.
Μαθαινω οτι μεσα στο 2010 θα κυκλοφορησει και ξεχωριστο Trinov.
Ισως ο προ κυκλοφορησει σε δυο εκδοσεις, με και χωρις Trinnov.

Reaction score
10
Τα νεα προιοντα ζωντανα απο τη CEDIA : παρουσιαση απο τον αντιπροεδρο της εταιρειας Richard Stoerger.

[youtube]<object width="640" height="505"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/hnrGvlhqbi8&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/hnrGvlhqbi8&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="505"></embed></object>[/youtube]

Reaction score
10
Surprise.....:615:

Cinema Rhapsody Mach IV (with composite, S, and component video switching)

Cinema Rhapsody Mach IV- B (with balanced audio outputs instead of the non-HDMI based video switching)

link_1

link_2

Reaction score
10
Αντε καλα Χριστουγεννα και το ντολαρ να παει ακομα πιο κατω...:626:.

Στα παρακατω link οι νεες τιμες της ADA :
- προενισχυτες
- τελικοι

Και επειδη σε πολλους αρεσουν οι συγκρισεις, οριστε ποσο πουλαει η Ευρωπη : link

Reaction score
10
Απο την ISE 2010, ισως το μοναδικο ζωντανο δωματιο.

Το ρακ με τα μηχανηματα.
Suite 7.1HD προ
PTM-8150 τελικος
D-BOX
TRINNOV optimizer
RBH Sub amps

Reaction score
10
TRINNOV optimizer : το τι κανει δε περιγραφεται ουτε φαινεται στη φωτο. Εβλεπα το χειριστη με το laptop να παιζει, και στην οθονη του μηχανηματος μεχρι καμπυλη αποκρισης συχνοτητας.

Που ησουν ρε Αργυρη, να σε διωχνουν και να μη θες να φυγεις...:137:

Reaction score
10
Μια απο τις οθονες του TRINNOV σε μεγενθυση. Οι παραμετροι ειναι απιστευτα πολλοι και φυσικα το σεταπ δεν ειναι δουλεια παρα μονο επαγγελματια.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: ADA Suite 7.1 HD

βρε καταραμενε γιατι δεν σου καιγεται το λαπτοπ μου λες?

Reaction score
10
Re: Απάντηση: ADA Suite 7.1 HD

βρε καταραμενε γιατι δεν σου καιγεται το λαπτοπ μου λες?
den eho laptop kardia mou......:143:.

Θες κι αλλα.......

Οι νεοι προ της ADA δεν εχουν OSD.......χαλιαααααα.

Συνδεονται ομως με USB η ethernet στο laptop που θα μου παρεις...:142: και με το ειδικο προγραμμα που δινει η εταιρεια, ειναι οι μοναδικοι ενισχυτες στο κοσμο, που μπαινεις μεσα στο λειτουργικο και τα ρυθμιζεις ολα.
Απο το να αλλαξεις ονομα σε κατι, μεχρι το ΤΗΧ. Απο το HDMI input equalizer (αναλογα με το ποσα μετρα καλωδιο εχεις), μεχρι παραμετρικο EQ για καθε καναλι.
Περιμενω τα νεα boards v.2 που βγαινουν απο τη παραγωγη, να συνελθει και λιγο το νταλαρ και μετα κανε χωρο γιατι θα σου ερθω φορτωμενος....
Setup και review θα κανεις εσυ......

Μια μικρη γευση του setup, στο παρακατω βιντεο : link
( αρχειο .mov 12,8 mb )

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: ADA Suite 7.1 HD

μακη δεν μαθαινεις πρωτα τιμη και μετα μας λες που θα ιναι το μνημοσυνον........ε

Reaction score
4.825
μα δεν ειπα οτι θα το παρω !
δεν μπορω !
ουτε τιμη καν δεν θελω να ξερω .
αλλα ρε φιλε οπως χαζευω τις lampo και τις ferrari στον δρομο ετσι ξερογλειφομαι και για αυτα ...

Reaction score
129
Απάντηση: Re: ADA Suite 7.1 HD

Μια απο τις οθονες του TRINNOV σε μεγενθυση. Οι παραμετροι ειναι απιστευτα πολλοι και φυσικα το σεταπ δεν ειναι δουλεια παρα μονο επαγγελματια.

Και ερωτώ εγώ, σαν «καμένος» από τέτοιες περιπτώσεις, αυτός ο “επαγγελματίας” υπάρχει στην Ελλάδα για να κάνει αυτές τις ρυθμίσεις;
Διότι αν δώσω ένα χαμό λεφτά και δεν μπορώ να απολαύσω τα καλούδια του εκάστοτε μηχανήματος τι νόημα έχει;
Όταν ρωτάς τον καταστηματάρχη η τον αντιπρόσωπο του προϊόντος που αγοράζεις, παίρνεις τη γνωστή απάντηση:
- "Δεν είναι τίποτα αν το παλέψεις και ασχοληθείς λίγο μόνο σου θα τα βρεις".

Αυτά για μένα είναι απαράδεχτα πράγματα, είναι σαν να σου λένε, «δώσε τώρα τα λεφτά και μετά εσύ κόψε το λαιμό σου»
Για παράδειγμα να πω το εξής: Θυμάμαι όταν αγόρασα από φίλο σε forum το sms-1 της velodune, η εταιρία φυσικά δεν είχε άνθρωπο να το ρυθμίσει.
Η αυτόματη ρύθμιση που κράτησε 20 δευτερόλεπτα, φυσικά δεν έκανε τίποτα, το αποτέλεσμα ήταν για τα σκουπίδια.
Εγώ στάθηκα τυχερός και μέσω συστάσεων βρήκα κάποιον που ασχολήθηκε 2 ώρες παρακαλώ, και μου αξιοποίησε αυτό που αγόρασα.
Είμαι σίγουρος ότι ο φίλος που το είχε δεν γνώρισε ποτέ τη μπορούσε να κάνει το μηχάνημα αυτό, και πιθανόν γι΄αυτό και το πούλησε!!!

Θέλω να καταλήξω ότι κάποιοι έχουνε τα χρήματα για τέτοια ακριβά εργαλεία, δεν χρειάζονται όμως μόνο αυτά, πρέπει να υπάρχει και η τεχνογνωσία.

Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά στους εορτάζοντας.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: Re: ADA Suite 7.1 HD

Και ερωτώ εγώ, σαν «καμένος» από τέτοιες περιπτώσεις, αυτός ο “επαγγελματίας” υπάρχει στην Ελλάδα για να κάνει αυτές τις ρυθμίσεις;
μαλλον οχι

Διότι αν δώσω ένα χαμό λεφτά και δεν μπορώ να απολαύσω τα καλούδια του εκάστοτε μηχανήματος τι νόημα έχει;

να ασχοληθεις μονος σου , και στο βαθος του χρονου θα δικαιωθεις, κανεις δεν γεννηθηκε με τα σερτιφικατα στο χερι.Διαβασμα και δοκιμες , ....διαβασμα και δοκιμες
Όταν ρωτάς τον καταστηματάρχη η τον αντιπρόσωπο του προϊόντος που αγοράζεις, παίρνεις τη γνωστή απάντηση:

ο μαγαζατορας πριν ασοχληθει με το αθλημα φορτωνε μπροκολο στην λαχαναγορα , και ξαφνικα την ειδε καπως

Αυτά για μένα είναι απαράδεχτα πράγματα, είναι σαν να σου λένε, «δώσε τώρα τα λεφτά και μετά εσύ κόψε το λαιμό σου»
Για παράδειγμα να πω το εξής: Θυμάμαι όταν αγόρασα από φίλο σε forum το sms-1 της velodune, η εταιρία φυσικά δεν είχε άνθρωπο να το ρυθμίσει.
Η αυτόματη ρύθμιση που κράτησε 20 δευτερόλεπτα, φυσικά δεν έκανε τίποτα, το αποτέλεσμα ήταν για τα σκουπίδια.
Εγώ στάθηκα τυχερός και μέσω συστάσεων βρήκα κάποιον που ασχολήθηκε 2 ώρες παρακαλώ, και μου αξιοποίησε αυτό που αγόρασα.
Είμαι σίγουρος ότι ο φίλος που το είχε δεν γνώρισε ποτέ τη μπορούσε να κάνει το μηχάνημα αυτό, και πιθανόν γι΄αυτό και το πούλησε!!!

Θέλω να καταλήξω ότι κάποιοι έχουνε τα χρήματα για τέτοια ακριβά εργαλεία, δεν χρειάζονται όμως μόνο αυτά, πρέπει να υπάρχει και η τεχνογνωσία.

be well jim

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Re: ADA Suite 7.1 HD

Στο τοπικ αυτο παρουσιαζουμε, υποστηριζουμε και σχολιαζουμε τα προιοντα της Audio Design Associates, η οποια εμπιστευεται την TwinDigital ως αντιπροσωπο της στην Ελλαδα , με οτι αυτο συνεπαγεται : πωλησεις, set-up, υποστηριξη, εγγυηση.

Αν εχεις/ειχες προβλημα η παραπονο με καποιο απο τα προιοντα της ada η με την TwinDigital, παρακαλω να το αναφερεις.

Συγκρισεις και αναφορες σε αλλα προιντα, μαρκες και καταστηματα καθως και παραπονα σχετικα με αυτα, δεν αφορουν ουτε την ada αλλα ουτε και την TwinDigital.

Ευχαριστω.

Staff online

• rose.athens
    Not in the mood Mod
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.317
Members
38.298
Νεότερο μέλος