- Reaction score
- 140.744
Ε, με εντοιχισμένα 5Η, δικαίως πιτσιλάς και το ταβάνι...ειμαι ο Βασιλης και μολις τελειωσα
Ε, με εντοιχισμένα 5Η, δικαίως πιτσιλάς και το ταβάνι...ειμαι ο Βασιλης και μολις τελειωσα
τον εφαγες τον ανθρωπο, δηλαδη για τα λεφτα που διεθετε δεν ειναι καλα?Συνολικά, μια αισχρότητα και μισή.
Άσε που το κιτρινακι δεν είναι πια της μόδας.
Απορώ ώρες ώρες με τι κριτήρια ψωνίζει ο κόζμος, σε το κόζμο φέρνουμε τα παιδιά μας και τέτοια.
Νταξ ο χώρος θέλει δουλειά, θέλει 'ξύλο', αλλά, προσοχή, παραμονεύει έτερου είδους 'ξύλου' από το έτερον ήμιση.Ο χώρος πως τα πάει; Συμπεριφέρεται ευγενικά, ή θέλει ξύλο;![]()
Αρχίσαμε...ΤΟ RT60 μπορει να το δείξεις σε 1/3 smoothing παρακαλώ; δεν φαίνεται και άσχημο πάντως, πρέπει να στρώνει ψιλοεύκολα.
Α, και ενα spectrogram απο 20-150HZ πλιζ.
Ο τόνος κρίνεται απαραίτητος.Κοπελια έχεις?
αργησα, αλλα ΟΚ!! μπηκατον εφαγες τον ανθρωπο, δηλαδη για τα λεφτα που διεθετε δεν ειναι καλα?
Παιδια βρε πως το λετε εσεις?Αρχίσαμε...
[DOUBLEPOST=1516300866][/DOUBLEPOST]
Ο τόνος κρίνεται απαραίτητος.![]()
....ωραία ηχεια ωραίες βασεις τελεια!!
Κοπελια έχεις?
Αφτά είναι τα προβλήματα του ατονικού.Παιδια βρε πως το λετε εσεις?
Super, αλλά σε τι ύψος είναι το τουίτερ;
Ψηλούτσικα φαίνεται στην φωτό
ΤΟ RT60 μπορει να το δείξεις σε 1/3 smoothing παρακαλώ; δεν φαίνεται και άσχημο πάντως, πρέπει να στρώνει ψιλοεύκολα.
Α, και ενα spectrogram απο 20-150HZ πλιζ.
[DOUBLEPOST=1516300361][/DOUBLEPOST]Πόσο τα πήρες, για πες;;;;;
Ξεγελάει η φωτό, πιο ψηλά φαινόταν. Μια χαρά είναι. Για πεντε- έξι πόντους ας μην το κάνουμε θέμα.Στο 1.05 είναι το μέσο του ribbon.
Νταξ, 5 ποντάκια κάτω τα ήθελε, αλλά μια χαρά είναι κι έτσι.
Τιμή 2800 το ζεύγος!
Αν και φαίνονται πολύ άδεια τα ντουβαρια, δεν είναι άσχημοι οι χρόνοι, καθόλου άσχημοι.Νταξ ο χώρος θέλει δουλειά, θέλει 'ξύλο', αλλά, προσοχή, παραμονεύει έτερου είδους 'ξύλου' από το έτερον ήμιση.
Απο κει μάλλον κοιτούσα και εγω οταν έκαναν 1699€Αγοράστηκαν καινούρια από κατάστημα στη Γερμανία.
Dimifoot, τα ηχεία γύρισαν ήδη με toe in,
Άσε το RT60 χαμηλά. Ειναι παραπλανητικό. Μόνο spectrogram.Για το rt60, κάτι δεν πάει καλά στο γράφημα εκεί χαμηλά, αφού έχω στάσιμο στα 45Hz.