Adam T5V vs Tannoy Gold 5 για το γραφείο

gid

Reaction score
10.055
Του κεφαλιού της τσέπης κάνω.
Χμμμ...

Πήρες σύστημα για ακρόαση όχι από τα 50εκ αλλά από τα δύο μέτρα, άνετα.

Το σαμπ ήταν καλή επιλογή για γραφείο. Τα 7ιντσα, πολύ τραβηγμένη.

Καλοάκουστα να 'ναι.

Reaction score
3.523
Σας ευχαριστώ όλους για τις απόψεις και είναι όλες σεβαστές. Δυστυχώς όπως είπα πριν το budget που έχει ξοδευτεί στο κύριο σύστημα δεν επιτρέπει περισσότερα στο σύστημα του γραφείου. Δυστυχώς η χρήση του είναι για εντελώς nearfield κατά την διάρκεια της δουλειάς. Δεν ειναι ούτε πρόκειται να γίνει βασικό σύστημα. Η επένδυση έγινε στο κύριο σύστημα με 5 8αρια Gold και 2 SVS SB1000 pro plus τα υπόλοιπα ενισχυτες κτλ.
Χμμμ...

Πήρες σύστημα για ακρόαση όχι από τα 50εκ αλλά από τα δύο μέτρα, άνετα.

Το σαμπ ήταν καλή επιλογή για γραφείο. Τα 7ιντσα, πολύ τραβηγμένη.

Καλοάκουστα να 'ναι.
Διαφορά του Gold7 με τα Gold5 ήταν καμια 20 άρια ευρώ το τεμάχιο αν θυμάμαι καλά. Θεώρησα κρίμα να μην πάω στα 7αρια.

Reaction score
3.523
Καλησπέρα. Έχουν φτάσει όλα τα μέρη του συστήματος και αγοραστηκαν και τα ανάλογα καλώδια xlr to trs για να συνδεθούν ανάλογα. Το subακι της Presonus κάνει μια χαρά την δουλειά του χωρίς να τονίζει το μπάσο και μοιράζει ωραία, τουλάχιστον στα αυτιά μου, τις συχνότητες στα Tannoy και στο ίδιο. Καλώδια επιλέχτηκαν balanced καλώδια της Cordial απο τον Thomann. Ωστόσο έκανα και μια ακόμα αλλαγή που αφορά τα καλώδια ρεύματος. Εφτιαξα με σιλικονούχο καλώδιο απο Καυκά που μου περισσευε και βύσματα ροδίου απο Amazon (οικονομικότατα και πολύ καλά), καλώδιο για κάθε ηχείο και για το dac. Τα μαύρα που είχε το sub και τα tannoy ηταν αμφιβόλου ποιότητας και επειδή υπήρχαν υλικά διαθεσιμα είπα να τα φτιάξω για ομοιογένεια και αξιοπιστία. Μετρήσεις δεν έχω κάνει αλλά επόμαι για την συνεχεια με το αγαπητό rew.

Reaction score
25.251
παίζει να στέλνεις ΒΤ στο sub και από κει με καλώδιο στους δορυφόρους;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.734
Members
38.488
Νεότερο μέλος
nikpapageo