ADVENT ADVD710E

Reaction score
172
Πριν 15 μερες απεκτησα το εν λογω DVDακι και μιας και μου ζητηθηκε ειπα να κανω το χατηρι του κ.Ακρατοπουλου και να σας πω τις εντυπωσεις μου

Εμφανηση
Λοιπον μιλαμε για ενα αρκετα κομψο μηχανημα λεπτο που κερδιζει τις εντυπωσεις με την πρωτη ματια(ασημι) με αρκετα εργονομικο κοντρολ..

Εξοπλησμος
Στην εμπρος οψη εχουμε την υποδοχη των δισκων η οποια κλειστη ειναι μια χαρα αλλα οταν ομως ανοιγει(αθορηβα) αμεσως καταλαβενεις πως ειναι σε μια κατηγορια τιμης αρκετα χαμηλη (θελει αρκετη προσοχη για να μην ακουσεις κρακ!!)
Το καντραν του ειναι αρκετα εβαναγνωστο με κιτρινοπορτοκαλι χαρακτηρες ενω στην ακρη δεξια εχουμε την θυρα USB
Στην πισω οψη εχουμε σχεδον ολες τις συνδεσεις και φυσικα και μια HDMI εξοδο που ηταν και ο λογος που μπηκε στο σαλονι μου.Αλλες συνδεσεις εικονας ειναι η κλασικη Scart,CVBS(video out),YPbPr(component Video Out).
Απο εξοδους ηχου εχουμε μια COAXIAL(προσωπικα θα ηθελα μια οπτικη γιατι κενη COAXIAL δεν υπαρχει) και αναλογικες 5.1

Στην πραξη
Το φτηνο ADVENT επαιξε αδιαμαρτηριτα DVD,DVD-R+R,DVD-RW,DVD+RW,VCD,CD-R με mp3 και σε DVD-R με αρκετα ευχρηστο μενου
Στην USB θυρα του επαιξε απο ενα στικ 128mb αρχειο.avi μαλλον καλα καθως επισης και απο την εν λογω θυρα ειδε αρχεια .jpeg και mp3
Ηχος
Η ποιοτητα του ηχου του σε μουσικη ειναι καλη και σε σχεση με το PIONEER-DVR5100H που ειναι απο πανω του μαλλον...καλιτερη
Η ποιοτητα του ηχου του σε ταινια ειναι παρα πολυ καλη με πολυ χρωμα και βαθος ακομη και στα πολυ-πολυ....χαμηλα!
Εικονα
Στον τομεα αυτο ειναι ολα τα λεφτα γιατι αλλιως θα εκλαιγα τα 90 παρα 1 ολοκληρα ευρωπουλα που εσκασα για να το κανω δικο μου
Με συνδεση HDMI στην LG-42LC3R και αφου εγιναν και τα αναλογα πειραγματα το εργαλειο εγραψε!!!Μαυρο αλλα μαυρο οχι βαθυ γκρι
χρωματα γεματα και γενικα μια εικονα που με αφησε απολυτα ικανοποιημενο για την κατηγορια αυτη.Οι αλλες συνδεσεις εικονας δε με ενδιεφεραν και δεν τις τεσταρα καθολου.Το σοκ ομως ηρθε ενα βραδυ οταν εκαψα σε CD ενα demo που ειχα σε HD.H LG απογειωθηκε κι εγω... :shock: :shock: :shock:

Νατο

Το χηριστηριο

Το menu του

Στα 720p με HDMI

Αυτα τα ολιγα.Ευχαριστω το avsite για τη φιλοξενια(αποριες δεκτες)

Reaction score
172
Δυστυχως δεν εχω υλικο σε HD απλα ειχα ενα μονο αρχειο απο το νετ οποτε και το εριξα να δω τι κανει..να κατι που δεν δοκιμασα.Αρχειο .wmv απο USB

HV

Reaction score
0
Σε design ειναι απλα...Ασχημο...Καταλαβαινω πως ηθελες να παρεις κατι οικονομικο αλλα αν δεν ειναι και ωραιο τι να το κανεις ?
Παντως αφου σε καλυπτει μεγεια και καλες θεασεις :)

Reaction score
1
Επειδή ψάχνω κάτι αντίστοιχο...

1) Μπορεί να παίζει αρχεία .mpg γραμμένα σε δισκάκι DVD?
2) Αν το συνδέσω με το PC από το USB, "βλέπει" τα αρχεία photo/audio/video που έχω στον σκληρό?
3) Διάβασα στο μήνυμα σου πως παίζει .avi
Έχω κάρτα editing της Canopus και περνάω βίντεο από κάμερα στο PC μέσω Firewire. Το PC γράφει το βίντεο σε .avi με τον Canopus Codec. Αν προσπαθήσω να παίξω τις εγγραφές μου σε άλλο PC, το βίντεο δεν παίξει γιατί το άλλο PC δεν έχει τον codec. Υπάρχει πιθανότητα το DVD να παίζει αυτά τα .avi ?

Ευχαριστώ.

Reaction score
0
Και κάτι ακόμα. DivX με Ελληνικούς υπότιτλους παίζει? Και απο που το πήρες και πόσο?

Reaction score
172
sakis.kom said:
Επειδή ψάχνω κάτι αντίστοιχο...

1) Μπορεί να παίζει αρχεία .mpg γραμμένα σε δισκάκι DVD?
2) Αν το συνδέσω με το PC από το USB, "βλέπει" τα αρχεία photo/audio/video που έχω στον σκληρό?
3) Διάβασα στο μήνυμα σου πως παίζει .avi
Έχω κάρτα editing της Canopus και περνάω βίντεο από κάμερα στο PC μέσω Firewire. Το PC γράφει το βίντεο σε .avi με τον Canopus Codec. Αν προσπαθήσω να παίξω τις εγγραφές μου σε άλλο PC, το βίντεο δεν παίξει γιατί το άλλο PC δεν έχει τον codec. Υπάρχει πιθανότητα το DVD να παίζει αυτά τα .avi ?

Ευχαριστώ.

1)ναι
2)οχι δεν βλεπει τπτ απο USB εκτος απο στικακια
3)ναι θα τα παιξει.Εαν οχι τα μετατρεπεις εσυ και εισαι οκ

Xristiana said:
Και κάτι ακόμα. DivX με Ελληνικούς υπότιτλους παίζει? Και απο που το πήρες και πόσο?
Ναι.89Ε απο κοτσοβολο.Λυπαμαι για την αργοπορια

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Το είδα και εγώ σήμερα σε Κωτσόβολο και εμφανισιακά δεν είναι κακό...

Μάλιστα είναι και τόσο slim μου χωράει παντού!

Τώρα με βάση το παραπάνω review νομίζω είναι πολύ καλή ευκαιρία να έχεις upconverting στα 1080i με 90 Ευρώ...

Reaction score
0
fanisz said:
Xristiana said:
Ναι.89Ε απο κοτσοβολο.Λυπαμαι για την αργοπορια
Δεν εννοείς ενσωματωμένους έτσι? Μιλάμε για ξεχωριστό .srt με ελληνικούς που το διαβάζει και παίζει κανονικά απ'το δισκάκι.

Reaction score
172
Δε νομιζω να τους παιζει απο αρχειο.Δεν το εχω δοκιμασει.Αλλα γιατι κολλας σ'αυτο.5' δουλεια ειναι να τους βαλεις σε ενα αρχειο(στον ιδιο φακελο και τα δυο αρχεια με το ιδιο ακριβως ονομα και τα κανεις ενα)Εγω ετσι το κανω

Reaction score
0
fanisz said:
Δε νομιζω να τους παιζει απο αρχειο
Είσαι σίγουρος? το λες εκ πείρας? Αν είναι έτσι τότε δεν αναγνωρίζει ελληνικούς υπότιτλους και κρίμα γιατί απ'το ρίβιου σου είχα πεισθεί να το αγοράσω...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Εγώ κατάλαβα ότι παίζει ελληνικούς υπότιτλους αρκεί το αρχείο των υποτίτλων να είναι στον ίδιο φάκελο με την ταινία και φυσικά με την ίδια ακριβώς ονομασία με το αρχείο της ταινίας.

Reaction score
172
Δεν εχω υλικο για τεστ.Ολο το υλικο μου ειναι με ενσωματομενους.Με την πρωτη ευκαιρια θα το δω και θα σας πω

Reaction score
172
Χρήστος Ακρατόπουλος said:
Εγώ κατάλαβα ότι παίζει ελληνικούς υπότιτλους αρκεί το αρχείο των υποτίτλων να είναι στον ίδιο φάκελο με την ταινία και φυσικά με την ίδια ακριβώς ονομασία με το αρχείο της ταινίας.
Τελικα οχι δεν εχει αυτη τη δυνατοτητα.Η ταινια πρεπει να ειναι μαζι με τους υποτιτλους ενα αρχειο

Reaction score
172
Χρήστος Ακρατόπουλος said:
Τελικα οχι δεν εχει αυτη τη δυνατοτητα(κινεζικα).Η ταινια πρεπει να ειναι μαζι με τους υποτιτλους ενα αρχειο

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.237
Members
38.292
Νεότερο μέλος
SotosΑ