ADVENT ADVD710E

VG

Reaction score
0
fanisz said:
Δε νομιζω να τους παιζει απο αρχειο.Δεν το εχω δοκιμασει.Αλλα γιατι κολλας σ'αυτο.5' δουλεια ειναι να τους βαλεις σε ενα αρχειο(στον ιδιο φακελο και τα δυο αρχεια με το ιδιο ακριβως ονομα και τα κανεις ενα)Εγω ετσι το κανω
Εγω κανω re-encoding για να πετυχω την ενσωματωση και σιγουρα δεν ειναι δουλεια 5 λεπτων.
Τωρα αν απλως τα βαζεις στον ιδιο φακελο,τοτε δεν μιλαμε για ενσωματωμένους,και αν τα διαβαζει τα ελληνικα ετσι τοτε ειναι πολυ καλο.

Reaction score
0
Λοιπόν ο Κοτσοβολος το έχει βάλει 59 ευρώ!!!! :shock: Με component δεν ανεβάζει 1080i me HDMI όμως απ΄ ότι διάβασα στις οδηγίες ανεβάζει. Τώρα ψάχνω να βρω καλώδιο συριακό κινητού τηλεφώνου για να κάνω extract to firmware και να προσθέσω την δυνατότητα για εξωτερικούς ελληνικούς υπότιτλους.

Reaction score
804
Φιλε ευχαριστω και ελπιζω να τα καταφερεις με το firmware .
Μηπως δοκιμασες dual layer δισκακι να μας αν το παιζει κανονικα ή κολλαει στο δευτερο layer

Reaction score
0
petros37 said:
Φιλε ευχαριστω και ελπιζω να τα καταφερεις με το firmware .
Μηπως δοκιμασες dual layer δισκακι να μας αν το παιζει κανονικα ή κολλαει στο δευτερο layer
Δεν έχω δοκιμάσει Dual Layer δισκάκι αλλά θα δοκιμάσω και θα ποστάρω. Ένα καλώδιο να βρω θα το φτιάξω το firmware..

Reaction score
804
Λοιπον το παρελαβα και εγω το μηχανημα και μπορω να πω οτι η πρωτη εντυπωση ειναι εξαιρετικα καλη.
Παιζει τα παντα και η εικονα για 59 ευρω ειναι εξαιρετικη .Τα divx τα παιζει κανονικα με εξωτερικους υποτιτλους .srt
και τα παιζει ειτε σε cd ειτε σε dvd .Το μονο που δεν μπορω να καταφερω ειναι να βαλω τον κωδικο για ελληνικους
υποτιτλους ωστε να τους προβαλλει κανονικα και οχι κινεζικα .Αν καποιος το εχει καταφερει ας μας πει πως.

Reaction score
0
Για ένα σειριακό καλώδιο κινητού που βρήκα μου ζήτησαν 40 ευρώ!!!!! :shock: :shock: :shock:

VG

Reaction score
0
Z-130 said:
Για ένα σειριακό καλώδιο κινητού που βρήκα μου ζήτησαν 40 ευρώ!!!!! :shock: :shock: :shock:
Στο e-bay δεν εχει τιποτα;

VG

Reaction score
0
Z-130 said:
το e-bay έχει.. Εγώ δεν έχω πιστωτική για αγορές όμως..
Βρες εσυ το καλωδιο και θα τα βολεψουμε με την πιστωτικη

Reaction score
0
να το πάρεις με κλειστά μάτια το advent. για το toshiba 360Ε έχω ακούσει τα χειρότερα λόγια. Κάνει πολλά σπασίματα..

Reaction score
804
Κατευθειαν για Advent .Μην κανεις το λαθος και παρεις Toshiba θα κλαις τα λεφτα σου .

Reaction score
0
Και κάτι ακόμα. DivX με Ελληνικούς υπότιτλους παίζει? Και απο που το πήρες και πόσο?
ΔΕΝ εχω καταφερει να παιξει Ελληνικους Υποτιτλους (.SRT κ.λ.π.). Πίκρα !
Μονο Αγγλικους.
Και απο τα 3 διαφορετικα Flash Memory Sticks που εχω δοκιμασει,
μονο το 1 ειδε :confused:

Reaction score
804
χθες προσπαθησα να συνδεσω το advent με μια sharp lc-32sd1e μεσω hdmi και μου εκανε νερα δηλαδη μια δεν αλλαζε τις αναλυσεις μια εσβηνε το dvd player και μια δουλευε κανονικα .Το καλωδιο ειναι ενα απο lidl SILVERSTONE .
Ξερει μηπως καποιος κατι ?

Reaction score
0
Ναι. Το είχε προσφορά 59 ευρώ... Και ήθελα να πάρω και 2ο.. Με το καλώδιο τζίφος. Αγόρασα ένα απο ebay αλλά δεν μου ήρθε ποτέ...

Reaction score
0
Παιδες; Μουφα το 710E. Ολα τα εχει μεσα, (AKOMA ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΙΚΑ!!!!!) μονο τα ελληνικουλια λειπουνε. Ελεος!!! Να σου εχει ελληνικο μενου διαχειρισης, αλλα να μην υποστηριζει ελλ υποτιτλους! Κριμα και ηταν δωρο το dvd player!

L8r

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.303
Members
38.297
Νεότερο μέλος
Monarchix