Παρακολουθοντας κι εγω αυτο το thread λεω τι 'ψυχη' εχουν 59 ευρω και ετσι το αγορασα και εγω σημερα το πρωι. Εντυπωσεις δεν μπορω ακομη να σας πω(εκτος του οτι δεν ειναι ιδιαιτερα ομορφο και η προσοψη του ειναι σαν γρατζουνισμενη, αλλα ουτως η αλλως θα κρυφτει σε εσωτερικο box ) διοτι αφου το συνεδεσα με HDMI (απο Κατουμα 29 ευρω το 10m) του εβαλα ενα δισκακι περιοχης 1 και ωπ!... Δεν παιζει περιοχη 1 παροτι με διαβεβαιωσαν στο Κοτσωβολο οτι ειναι ελευθερο περιοχων! :mad_3: Βεβαια στο Manual γραφει για NTSC και γραμμες σαρρωσης κλπ κλπ αλλα περι της ταμπακιερας...τιποτα.
Ηθικο διδαγμα : ποτε, μα ποτε μην ακους τι σου λενε οι, ως επι τω πλειστον ασχετοι, πωλητες !:crazy_1:
Και επειδη το 70% των δισκων που εχω ειναι περιοχης 1, αν μεχρι τη Δευτερα δεν εχω βρει μια λυση με βλεπω να το επιστρεφω..
Αν γνωριζετε κατι περι αυτου θα ηταν πραγματικα χρησιμο.
Χαρης
Ηθικο διδαγμα : ποτε, μα ποτε μην ακους τι σου λενε οι, ως επι τω πλειστον ασχετοι, πωλητες !:crazy_1:
Και επειδη το 70% των δισκων που εχω ειναι περιοχης 1, αν μεχρι τη Δευτερα δεν εχω βρει μια λυση με βλεπω να το επιστρεφω..
Αν γνωριζετε κατι περι αυτου θα ηταν πραγματικα χρησιμο.
Χαρης