Amoi Elite 42" + xbox 360

Reaction score
0
Αλλη μια ερωτηση και για την 42αρα
Την εχει δοκιμασει κανεις με xbox360? Παρουσιαζει ghosting? Ειναι πραγματικα τα 8ms?

GTX

Reaction score
39
Έχοντας την 37αρα και το 360 μπορώ να σου πω τι παίζει στην 37αρα. Η εικόνα με το 360 συνδεδεμένο με component και ανάλυση στα 1080i δεν παίζετε, χωρίς ίχνος ghosting. Εσύ με ποιό καλώδιο και σε τί ανάλυση το έχεις? Ούτε στις άλλες μου κάνει ghosting πάντως.

Είχα ομως και γω κάποια εμπειρία με ghosting η οποία με έκανε να αναρωτηθώ και γω για τα 8ms. Έχω τον αποκωδηκοποιητή του sky τον οποίο είχα συνδέσει με s-video, έχε υπόψη σου οτι το sky γενικά έχει καλή ποιότητα εικόνας καμία σχέση με Nova. Ε η εικόνα που έπαιρνα απο το s-video ήταν χάλια με απαράδεκτο ghosting. Από την άλλη η εικόνα με HTPC δεν παρουσίαζε καθόλου ghosting άρα δεν ήταν θέμα response time. Εκτός αυτού δοκίμασα και με καλώδιο scart απο το sky να δείνει RGB και η διαφορά στην εικόνα ήταν τεράστια και το ghosting εξαφανίστηκε παντελώς. Πλέον έχω τον καινούριο δέκτη του sky που δίνει component και Hdmi και το θέμα ghosting το έχω ξεχάσει τελείως. Τις πρώτες μέρες πάντως είχα απογοητευτεί τρελά. Το συμπέρασμα για μένα και την 37αρα τουλάχιστον είναι οτι το ghosting είναι μάλλον θέμα του scaler ή συγκερκιμένα του s-video και όχι του panel (response time).

Reaction score
0
Eυχαριστώ για τις απαντήσεις! (αν και ειναι λιγο μεγάλη η 42" για 720π που βγάζει το χβοχ αλλα τι να κάνουμε... :mrgreen: :mrgreen:)

Πήγα στο Μιντια Μαρκετ αλλα μου είπαν ότι δεν φέρνουν την 42" !!!
Που μπορώ να την βρώ? και Πόσο κοστίζει? (περίπου)
Το πρακτικερ την έχει? (ξερω σιγουρα οτι εχει την 37")

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.198
Members
38.302
Νεότερο μέλος
ggianno88