- Reaction score
- 7.867
θέλει να πει ότι υπάρχει ένα κόλλημα εδώ, πώς ότι δεν έχει dirac δεν είναι καλό.τι θέλεις να πεις?
θέλει να πει ότι υπάρχει ένα κόλλημα εδώ, πώς ότι δεν έχει dirac δεν είναι καλό.τι θέλεις να πεις?
Ναι υπάρχει αυτό το κόλλημα. Αλλά είναι λάθος. Υπάρχουν εγκαταστάσεις με αξιόλογο treatment ενεργά ηχεία χωρίς dirac που έχει γίνει πολύ καλή δουλειά.θέλει να πει ότι υπάρχει ένα κόλλημα εδώ, πώς ότι δεν έχει dirac δεν είναι καλό.
το σίγουρο είναι ότι θα έχεις άλλα -10db που κόβει το dirac στην ισοστάθμισηεν κατακλειδι με το παρακατω τι θελει να πει επειδη εχω μονο ενα proficiency in english ; κατι εχω στο μυαλο μου βεβαια
θα εχουμε σωστο ηχο ή οχι με την χρηση του dirac;
Note: usage of Dirac EQ in this product should make it subjective sound excellent, erasing the pain of the above graphs. I hope in the future though we get to have both: great room EQ and fundamental measured performance.
οχι σωστο απλα αλλα excellent , αρα τι ψαχνουμε...
εισαι παλιοχαρακτηρας τελικαδεν σας καταλαβαίνω μερικούς.....αντί να χαρείτε που το dirac μπαίνει και σε σαπάκια
για 4.500 χιλιάρικα δεν γ...μει καθόλουαυτο ισχυει για ολα τα μηχανακια με dirac ή αλλη ισοσταθμιση-dsp?
αν ναι τι το ψυριζουμε, το μηχανημα γ.... και δερνει
στα υπολοιπα δουλευει αυτος και περιμενουμε μονο το dirac να δουλεψει ;σε λιγότερα λεφτά υπάρχει κ ο monoprice
= δεν αποτελεί ολοκληρωμένη λύση μέχρι να κάνει αυτά που έχουν πει ότι θα κάνει στο θέμα dirac
δεν θυμάμαι...αλλά τον έχει πιο ψηλά στην κατάταξηστα υπολοιπα δουλευει αυτος και περιμενουμε μονο το dirac να δουλεψει ;
λεπτομέρειες.....αφου...
........amirm....Wish I could test HDMI but can not....
και φυσικά μπορούν....Εάν δεν έχει συμβεί κανένα ατυχές γεγονός, όπως με τα KALI IN-8, (δεδομένου ότι ο ενισχυτής είναι z-stock και έχει φάει και κάμποσες μεταφορές) τότε κάτι συμβαίνει γενικά με τους avr/p. Δεν μπορεί όλοι οι κατασκευαστές να μην ξέρουν να φτιάξουν ένα σύστημα dac/dsp. Μου ακούγεται πολύ τρελό. Ο av40, συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά ενός lead προιόντος, είναι πλήρες. Έχει 16 κανάλια, έχει dirac μαζί με το BMC (όταν δουλέψει έστω), έχει όλους τους immersive αλγόριθμους και είναι και σκέτος προενισχυτής. Η τιμή του σύμφωνα με τα ανταγωνιστικά δεδομένα είναι καλή και το μόνο που απομένει είναι να μην είναι χρέπι. Ε δεν μπορώ να διανοηθώ ότι εκεί στο Harman group είναι τόσο αυτοκαταστροφικοί και δεν μπορούν ξαφνικά να σχεδιάσουν ένα ψηφιακό κύκλωμα. ¨Η κάτι συμβαίνει με τον Amir ή αυτά τα χαρακτηριστικά δεν παίζουν σημαντικό ρόλο.
Βέβαια ο jbl sd55 αν δεν με απατάει η μνήμη μου δεν έχει το ίδιο dac chip, αν αυτό παίζει κάποιο ρόλο.