Article: Μια βραδιά στου ΗχοΜάρκου...

Reaction score
1.815
Re: Μια βραδυα στου ΗχοΜαρκου

Γιάννη στην επόμενη συγκέντρωση, όποιος και να την κάνει, μην κρατάς κρασιά και γαλακτομπούρεκα... Ούτε και την 304... Ούτε και κανένα καλώδιο...

Φέρε....

παστουρμαδοπιτάκιααααααααααααααααα!!!!!!!!:626:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.481
Απάντηση: Μια βραδυα στου ΗχοΜαρκου

Γιάννη Μάρκου έχουμε κανένα νεώτερο από τον σανσουί; :121:

Reaction score
11.287

Τον κάψατε; :110:

Μαντέψτε τι ακούω τώρα:

Children Of Sanchez (Overture) - Chuck Mangione.flac

Reaction score
1.685

Ποτε το ειδατε Τακη αυτο?
Το DC απο τον προ ηταν? Αλλα γιατι?

Reaction score
1.777

Κωστα μολις βαλαμε χαλαρα να ακουσουμε δεν επαιζε το ενα καναλι. Το προβλημα εντοπιστηκε στον προενισχυτη .

Reaction score
1.246

Πρώτα από όλα ένα μεγάλο Ευχαριστώ στον Γιάννη για την μάζωξη και για την περιποίηση !

Τις ευχές μου και πάλι μέσα από το Avsite !

Τώρα αν και ήρθαμε νωρίς δεν έλειπε ποτέ το κέφι , τα πειράγματα, και τα αστεία !
Το φαγητό γευστικότατο και δεν νομίζω κάποιος μας να πείνασε !
Τα γλυκά ήταν το κάτι άλλο και ήταν αρκετά έως ΜΠΟΛΙΚΑ ! ! !
Το κρασί έρεε , και μάλιστα αν και είχα να οδηγήσω ήπια 2 γεμάτα ποτήρια !

Ήταν μια Αναλογική βραδιά με πολλά μαραφέτια να δοκιμάζουμε ! Πραγματικά αυτό το Phono το λαμπάτο ήταν πολύ όμορφο και γλυκό στα αυτιά μου....
Ο χώρος μεγάλος και ευρύχωρος να βάλεις τα πάντα σε αυτόν !

Μιλήσαμε , ακούσαμε και χαβαλεδιάσαμε !
Μηχανήματα σφάχτηκαν , ο Γιώργος ρύθμιζε τα Pickup και παράλληλα μου έλεγε τι έκανε , τα καλώδια πήγαιναν και έρχονταν και επικρατούσε μια όμορφη αναστάτωση !

Ήταν μια ΠΟΛΥ ενδιαφέρουσα βραδιά και ας μου την είπε η συμβία μου την είχα σπίτι να σκουπίζει και καθαρίζει όση ώρα ήμουν εκεί !

Άργησα βλέπεις να επιστρέψω σπίτι και είχαμε ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ !

Είχαμε και τον επίτιμο καλεσμένο , τον Chuck Mangione (!!!) και όλοι μας τον ακούσαμε ίσα και με 15 φορές ! ! ! ! Τόσο καλά τα έλεγε που τον κατέβασα σε Flac ! Όταν επισκευτηκε το δικό μου σαλόνι , μου ήρθε να τα πάρω όλα και να τα πετάξω από τον 5ο ! ! ! Ο Γιάννης έχει κάνει ΣΩΣΤΗ δουλειά , και προσωπικά μου ΑΡΕΣΕ πολύ αυτό που έφτανε στα αυτιά μου ( ΝΑΙ ο Chuck ) ! ! !
Βέβαια στο τέλος μπήκαν και άλλα μάυρα πράγματα να γυρνάν στο Clearaudio που ήταν ΠΟΙΟ Ενδιαφέροντα !

Γιάννη αν θέλεις στείλε μου το LSP Από τον δίσκο της RCA Αυτόν τον μπλέ να το ψάξω στο Ebay ! ! !

Και πάλι ένα μεγάλο Μπράβο και ένα ευχαριστώ στο οικοδεσπότη μας , και τις ευχές μου για ΥΓΕΙΑ και χαρά στο νέο έτος !

Reaction score
1.685

Ολα γινονται παντα οταν φευγουμε?

Μαλιστα...
Δεν επαιξε με τιποτα, η καποια στιγμη ξαναπαιξε?

Reaction score
1.777

δεν μπορω να καταλαβω. ειπαμε να βαλουμε να ακουσουμε λιγο χαλαρα και ξαφνικα τιποτα. Στην αρχη μια επαιζε μια οχι. Μετα ξαναπαιξε και ειπε ο γιαννης να βγαλουμε τα χασιμοτια να δουμε πως θα ακουστει η 304 με τον λαμπατο που εχει πολυ κερδος. Μετα επαψε εντελως. Να αναφερω οτι απο την αρχη μια επαιζε και μια οχι.

Reaction score
1.815

Τι έγινε ρε παιδιά?? Το ματιάξαμε το μηχάνημα? Μια χαρά ήταν όλη μέρα!:402:

Reaction score
1.685

Αυτο το protection που αναβε και το DC που εβγαλε μερικες φορες ηταν ενα μηνυμα..
Για να δουμε...

Reaction score
1.815
Re: Απάντηση: Μια βραδυα στου ΗχοΜαρκου

Αυτο το protection που αναβε και το DC που εβγαλε μερικες φορες ηταν ενα μηνυμα..
Για να δουμε...
Εγώ ρε Κωστή δεν πήρα χαμπάρι όση ώρα ήμουν εκεί.. Μετά τις 8 που έφυγα άρχισε να κάνει σχέδια??

Reaction score
1.685

Ναι δεν ακους τον Τακη?
Οση ωρα ειμαστε εκει κανα δυο φορες "εσκασε" επικινδυνα, και η προστασια το εσωσε.
Μεχρι που φυγαμε εγω και ο Geovaz επαιζε, μετα μουγκα...

Ρε μηπως πρεπει να ξαναπαμε για να αρχισει να παιζει παλι?

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Ρε μηπως πρεπει να ξαναπαμε..........
Ασε............. τα παστουρμαδοπιτακια τελειωσαν.
Πηρα σε ταπερ καμμια 10αρια για την λιγουρα

Reaction score
1.777

εγω μολις ηρθα σπιτι, για ψυχολογικους, αλλα κυριος για ηθικους λογους μετρησα τον λαμπατο στην εξοδο αλλα και σε διαφορα δυναμικου απο την γη και ηταν ολα οκ! Το θεμα ειναι οτι απο την αρχη μας το εκανε εννοω οταν κατσαμε να βαλουμε το πικαπ του γιαννη και να ακουσουμε χαλαρα.

Reaction score
1.777

Κωστα ο τελικος ειναι οκ. Στον προ ειναι το προβλημα. Στην αρχη νομιζαμε οτι ηταν καποιο καλωδιο αλλα δεν...

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.157
Members
38.292
Νεότερο μέλος
harrybani