Article: Μια βραδιά στου ΗχοΜάρκου...

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
36.268
Re: Μια βραδυα στου ΗχοΜαρκου

Μπραβο ρε παιδια!

Παντα τετοια!!

Ωραια φαγητα, (πανω απ ολα..!!), τελεια παρεα, ωραιες φωτο, πολυ γελιο, και φανταστικοι ηχοι!!

Μπραβο !
Αντε για την επομενη τωρα!

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
869
Απάντηση: Μια βραδυα στου ΗχοΜαρκου

Μπράβο στο Γιάννη με τα μεγαλεία του. Φαντάζομαι τα σκυλιά ήταν δεμένα.

Πάντα τέτοια.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.169
Απάντηση: Re: Μια βραδυα στου ΗχοΜαρκου

Πρώτα από όλα ένα μεγάλο Ευχαριστώ στον Γιάννη για την μάζωξη και για την περιποίηση !

Τις ευχές μου και πάλι μέσα από το Avsite !

Τώρα αν και ήρθαμε νωρίς δεν έλειπε ποτέ το κέφι , τα πειράγματα, και τα αστεία !
Το φαγητό γευστικότατο και δεν νομίζω κάποιος μας να πείνασε !
Τα γλυκά ήταν το κάτι άλλο και ήταν αρκετά έως ΜΠΟΛΙΚΑ ! ! !
Το κρασί έρεε , και μάλιστα αν και είχα να οδηγήσω ήπια 2 γεμάτα ποτήρια !

Ήταν μια Αναλογική βραδιά με πολλά μαραφέτια να δοκιμάζουμε ! Πραγματικά αυτό το Phono το λαμπάτο ήταν πολύ όμορφο και γλυκό στα αυτιά μου....
Ο χώρος μεγάλος και ευρύχωρος να βάλεις τα πάντα σε αυτόν !

Μιλήσαμε , ακούσαμε και χαβαλεδιάσαμε !
Μηχανήματα σφάχτηκαν , ο Γιώργος ρύθμιζε τα Pickup και παράλληλα μου έλεγε τι έκανε , τα καλώδια πήγαιναν και έρχονταν και επικρατούσε μια όμορφη αναστάτωση !

Ήταν μια ΠΟΛΥ ενδιαφέρουσα βραδιά και ας μου την είπε η συμβία μου την είχα σπίτι να σκουπίζει και καθαρίζει όση ώρα ήμουν εκεί !

Άργησα βλέπεις να επιστρέψω σπίτι και είχαμε ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ !

Είχαμε και τον επίτιμο καλεσμένο , τον Chuck Mangione (!!!) και όλοι μας τον ακούσαμε ίσα και με 15 φορές ! ! ! ! Τόσο καλά τα έλεγε που τον κατέβασα σε Flac ! Όταν επισκευτηκε το δικό μου σαλόνι , μου ήρθε να τα πάρω όλα και να τα πετάξω από τον 5ο ! ! ! Ο Γιάννης έχει κάνει ΣΩΣΤΗ δουλειά , και προσωπικά μου ΑΡΕΣΕ πολύ αυτό που έφτανε στα αυτιά μου ( ΝΑΙ ο Chuck ) ! ! !
Βέβαια στο τέλος μπήκαν και άλλα μάυρα πράγματα να γυρνάν στο Clearaudio που ήταν ΠΟΙΟ Ενδιαφέροντα !

Γιάννη αν θέλεις στείλε μου το LSP Από τον δίσκο της RCA Αυτόν τον μπλέ να το ψάξω στο Ebay ! ! !

Και πάλι ένα μεγάλο Μπράβο και ένα ευχαριστώ στο οικοδεσπότη μας , και τις ευχές μου για ΥΓΕΙΑ και χαρά στο νέο έτος !

lsp 1866 είναι ο δίσκος.

Reaction score
1.685

Johny τι κανεις μαστορακο?
Το σιαξες το εργαλειο?

-edit-

Τα σεβη μου στον Νικο στον Γιωργο και στον Τακη που ειναι στην παρεα μας.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.169

Οχι Κωστή θα πάω το απόγιομα στον Γιώργη .

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.169

Ξέρω γω τι να σου πω? κάτι έχει κοπεί , τώρα αν είναι επάνω στην πλακέτα που είνια τα rca, θα δείξει.Τον άνοιξα δεν είδα κάτι.

Reaction score
1.685

Παντως με ενα ζευγαρι ακουστικα μπορεις να κανεις τις δοκιμες σου και να δεις τι ειναι αυτο που δεν ακουμπαει.
Μπορει να ειναι ακομα και η "μανα" του μεταγωγου και να θελει κατα τον παλιον γνωστον "ζουμι κυβου κνορ".

Παντως ρε Γιαννη στο σχεδιο δεν ειδα πουθενα διακοπτη stereo/mono.

Reaction score
11.286
Re: Απάντηση: Μια βραδυα στου ΗχοΜαρκου

Μπορει να ειναι ακομα και η "μανα" του μεταγωγου και να θελει κατα τον παλιον γνωστον "ζουμι κυβου κνορ".
Μιλάς με γρίφους, γέροντα!:142:

Reaction score
1.685

Γεροντα να σε πει το οκτασεγγονο σου...:142:

Παλια (δικη μας) ορολογια ηλεκρονικων..

"Ζουμι κυβου κνορ" = Σπρευ καθαρισμου επαφων.

Reaction score
1.777

κατα την γνωμη μου μαλλον ο διακοπτης tape monitor που παρακαμτει τον selector [Γιαννη εκει που επιλεγεις το tape 1 ,2] εκει πρεπει να εχει θεμα!!

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Μια βραδυα στου ΗχοΜαρκου

Επίσης ενα μεγάλο ευχαριστώ στον Κώστα παππά που βοήθησε τα μάλλα , στην αλλαγή των καλωδίων του πιικάπ μου και μας ξεμπλόκαρε όταν 3 νοματαίοι μπλοκάραμε , εγω ο geovaz, και ο τάκης. Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον τάκη , τον γιώργο -geovaz, -πηγή - γνώσης -έμπνευσης ... κλπ, τα εχω ξαναπεί, στον μάνο 58, , απίστευτο φιλαράκι, στον σωτήρη που φρόντισε επιτέλους να διεκδικήσει επάξια τον τίτλο του τελάλη, και που του αξίζει.
Οχι τίποτις άλλο , ασούμε ναούμε , αλλά δεν είναι της ιδιοσυγκρασίας μου ο τίτλος ΤΕΛΛΑΛΗΣ.
Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον Νίκο Μενδρινό , που με τίμησε με την παρουσία του , και μου έφερε και το πολυπόθητο cd που μου έγραψε , και ειλικρινά είμαι υποχρεωμένος.
Νίκο επιφυλάσομαι , και να ξέρεις οτι τα αισθήματα είναι αμοιβαία.
Γιαννη μου, σε ευχαριστω παρα πολυ για τα καλα και ευγενικα σου λογια:120:. Οπως ειπες τα αισθηματα ειναι αμοιβαια.:128:
Ηταν τιμη μου που σε επισκευτηκα στο ομορφο και γεματο θετικοτητα σπιτι σου και μαζι με τους φιλους μας περασαμε ενα αξεχαστο γιορτινο και γεματο χαρα και ευτυχια βραδυ.

Οι ακροασεις , οι δοκιμες και οι συγκρισεις διαφορων πικαπ, ενισχυτων , κεφαλων, phono, καλωδιων εγιναν αψογα σε ενα ''μεγαλο'' συστημα φτιαγμενο με μερακι ,αγαπη και παθος για την τελειοτητα, και σε εναν υπεροχο χωρο που μπορει να αναδειξει το χαρακτηρα και την ηχητικη ταυτοτητα των συσκευων που δοκιμαστηκαν.

Ηθελα να ευχαριστησω και τη συζυγο σου που κουραστηκε για να ετοιμασει ενα υπεροχο τραπεζι με ολα τα καλα.

Ηθελα επισης να δηλωσω οτι, πρωτη φορα στη ζωη μου ειδα σε συγκεντρωση χαιφιντελαδων τοοοση αγαπη!!!! , τοση συναδελφικοτητα και μοιρασμα γνωσεων, τετοια ελευθερια κινησεων μεχρι και να ανοιγονται και να μοντιφικαρονται επι τοπου μηχανηματα!!, ενα υπεροχο αυθορμητισμο, απιθανη συνεργασια σε ολα τα επιπεδα.
Δε θα ξεχασω ποτε τη χαρα που ηταν ζωγραφισμενη σε ολα τα προσωπα και εναν ΥΠΕΡΟΧΟ οικοδεσποτη να δινει τα παντα για τους φιλους και να μοιραζεται οτι αγαπαει με εμας.

Με συγκινησε ολη αυτη η απιθανη εμπειρια που ειχα την τυχη να εχω και μου αλλαξε τη διαθεση. Με κανατε ολοι παιδια να αισθανομαι οτι ειμαι τυχερος που καποια στιγμη στη ζωη μου σας γνωρισα και μου προσφερατε χαρα και μοναδικες στιγμες που δεν θα σβησουν ποτε απο την καρδια μου.

Να ειστε ολοι παντα καλα και να ειστε παντα χαρουμενοι και ευτυχισμενοι.

Reaction score
1.685

Οι μεταγωγοι ειναι κλειστου τυπου, οποτε...
Το pot του balance ειναι το μονο που δεν βρισκεται σε πλακετα και παρεμβαλεται του σηματος, τα ορια "43" προς "44" ειναι καλωδιο που συνδεει το σημα σε αυτο και πολυ πιθανον εκει να ειναι το θεμα.
Σε ακραια περιπτωση θα κοιτουσα και το ιδιο το pot του balance.
Ικασιες βεβαια , και βασει των αναφορων, μιας και δεν το εχουμε δει απο κοντα, αλλα ισως φανουν σαν ιδεες χρησιμες στο να ξεκινησει το ψαξιμο.

Reaction score
1.777

τελικα ολα οκ! με πηρε τηλ ο Γιαννης και μου ειπε οτι ηταν κατι πολυ απλο με το καλωδιο που ενωνει τον προ με τον τελικο και του δινει ολες τις εντολες. Τελος καλο ολα καλα!!

Reaction score
1.685

Ναι τωρα μιλουσαμε, οντως ενα καλωδιο ηταν στο πλακεκατι των tape και βραχυκυκλωνε το σημα μια τριχα που εξηχε.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.157
Members
38.290
Νεότερο μέλος