- Reaction score
- 8
και απο την αναφορα του ηχου

Την Πρωτοχρονια ανημερα ημουν στο σπιτι του Μιχαλη.ο Μιχαλης δεν ειχε θεσει σε παραγωγη καποιον λαμπατο προενισχυτη, μιας και πιστευε τα παρακατω
Απο καθε σκοπια, ειτε Τεχνικη ειτε Ακουστικη, ενας σωστα σχεδιασμενος Ολοκληρωμενος Λαμπατος Ενισχυτης αποδιδει καλυτερα και κοστιζει λιγοτερο απο ενα συνδιασμο Προενισχυτη – Τελικου. Ωστοσο, οποιοσδηποτε Scout μπορει να παραδωθει κατ’ απαιτηση με την μορφη Τελικου, δηλαδη, με ενα μονο ζευγος εισοδων και χωρις ελεγχο Εντασης. Ουτως ή αλλως οι Scout με την Direct εισοδο που ηδη διαθετουν στην Standard μορφη, δεν απεχουν πολυ απο την μορφη του Τελικου. Δεν παυουμε ωστοσο να θεωρουμε οτι το σεναριο Προενισχυτη - Τελικου, δεν προσφερει κατι καλυτερο απο την μορφη του Ολοκληρωμενου Ενισχυτη. Επιβαρυνεται ομως με την πολυπλοκοτητα και το επιπλεον κοστος ενος εξωτερικου προενισχυτη, καλωδιωσεων κλπ
Κατι τετοιο δεν θα ηταν εγω.
Ειμαι βεβαιως κατα της κακως νοουμενης οικονομιας οταν πρεπει να προκυψει ενα συγκεκριμενο αποτελεσμα. Πιστευω και εφαρμοζω αυστηρη ομοιογενεια στα μηχανηματα μου.
Θεωρω οτι το σχεδιαστικο μεγαλειο (οπου υπαρχει) δεν μπορει να το υποσκελισει καμμια ακροτητα σε εξαρτηματα, χρυσαφια, κρυογεννεσεις και λοιπα κουδουνια. Υποφερω οταν βρισκομαι αντιμετωπος με εργα ανθρωπινης ματαιοδοξιας που συνηθως συνυπαρχει με πνευματικη στενοτητα και ελλειψη αναγνωρισης.