Audio People Fan Club

Reaction score
1.886
Εγραψες αδειοπίπολες , διάβασα αιδοιοπίπολες και έμεινα . :dance2:
Αιδοιοπίπολες με τίποτα.
Έχουνε να δούνε σωστό αιντίο από την εποχή της Εμμανουέλας ( 1974 ), ειδικά τα γερόντια . Φυσικά κι εγώ μέσα σε αυτούς

Last edited:

Reaction score
3.380
Εδώ βλέπουμε έναν old non audio people να ακούει πολυκάναλα.
1731694188388.png

Ελπίζω τώρα να έχει γίνει audio people.

Για να μη με παρεξξγήσει ο μεσιέ, αναφέρομαι σε ανορθόδοξες μεθόδους ακρόασης που προσπαθούν να αντικαταστήσουν τον pure sound. Ορθόδοξο πολυκάναλο σαν του μεσιέ είναι αποδεκτό γιατί απλα επεκτείνει την απόλαυση χωρίς να "προσβάλει" το 2 ch stereo.

Reaction score
1.886
Ισχύει αλλά αφορά .. inside stories.
Outside είναι ο ήχος.
Επ' αυτού no need to know, just listen.
Παντού χρειάζεται η γνώση, όχι απαραίτητα οι τεχνικές γνώσεις.
Πρέπει τουλάχιστον κάποιος να ξέρει πως παίζουν τα φυσικά όργανα και να έχει και κάποιες στοιχειώδεις γνώσεις μουσικής, για να μπορεί να αξιολογήσει με αντικειμενικά κριτήρια τα συστήματα ήχου αλλά και τους μουσικούς. Ειδικά όταν ένας άσχετος με τη μουσική αξιολογεί ένα σύστημα, μπορεί δυνητικάί να παρασύρει τους άλλους, άθελά του, σε κακές ή αποτυχημένες αγορές.

Last edited:

Reaction score
3.380
Πρέπει τουλάχιστον κάποιος να ξέρει πως παίζουν τα φυσικά όργανα και να έχει και κάποιες στοιχειώδεις γνώσεις μουσικής, για μπορεί να αξιολογήσει με αντικειμενικά κριτήρια τα συστήματα ήχου αλλά και τους μουσικούς. Ειδικά όταν ένας άσχετος με τη μουσική αξιολογεί ένα σύστημα, μπορεί δυνητικάί να παρασύρει τους άλλους, άθελά του; σε κακές αγορές.
Ε ναι, γνώση του αντικειμένου, εμπειρία από ακροάσεις/συγκριτικά και φυσικά από live events. Έχουν ξαναγραφτεί αυτά.

Reaction score
1.804
Πρέπει τουλάχιστον κάποιος να ξέρει πως παίζουν τα φυσικά όργανα και να έχει και κάποιες στοιχειώδεις γνώσεις μουσικής, για μπορεί να αξιολογήσει με αντικειμενικά κριτήρια τα συστήματα ήχου αλλά και τους μουσικούς. Ειδικά όταν ένας άσχετος με τη μουσική αξιολογεί ένα σύστημα, μπορεί δυνητικάί να παρασύρει τους άλλους, άθελά του; σε κακές αγορές.
Ε,τώρα φταίω εγώ που γράφω ότι τις μεγαλύτερες ηχητικές μπούρδες τις έχω ακούσει από μουσικούς;

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.189
Ε,τώρα φταίω εγώ που γράφω ότι τις μεγαλύτερες ηχητικές μπούρδες τις έχω ακούσει από μουσικούς;
ισχύει αρκετές φορές αλλά όχι πάντα.... αν ο άλλος κοιτάει (ακούει) τον πιανίστα να παίζει Dm και σκέφτεται πως θα πήγαινε καλύτερα η Dm/F... μάλλον δεν ασχολείται με το HiFi (HiEnd ούτε κατά διάνοια)...

Reaction score
3.380
Έχεις υπόψιν σου κάποιον μουσικό/μαέστρο και το λες αυτό; :rolleyes:
Non audio people θα είναι σίγουρα.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.228
Ειδικά όταν ένας άσχετος με τη μουσική αξιολογεί ένα σύστημα, μπορεί δυνητικάί να παρασύρει τους άλλους, άθελά του, σε κακές ή αποτυχημένες αγορές.
Μόνον ένας άσχετος με τις μετρήσεις και τα αντικειμενικά κριτήρια του όντιο μπορεί να παρασύρει σε λάθος αγορές.

Τα υπόλοιπα είναι φούμαρα της γνωστής αλυσίδας φούμαροτεκχ.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.412
Members
38.182
Νεότερο μέλος
tzimarou