- Reaction score
- 3.402
Ας επανέλθουμε στις ηχομπάρες παρακαλώ.
Κανείς δεν προσπαθεί να πείσει κανέναν. Όλοι έχουν μία άποψη σαν κάτι άλλο, ξέρεις..Εγώ ακούω πολύ μουσική, με όλα τα υπάρχοντα μέσα αναπαραγωγής.
Και δεν επενδυω πλέον σε μηχανήματα και καλώδια.
Μου άρεσει που κουβεντιάζουμε για την πλάκα μας. Από συμβουλές δεν έχει ανάγκη πλέον κάνεις, ή σχεδόν κανείς. Τα πάντα έχουν γραφτεί άλλωστε. Πολλοί ρωτούν πράγματα και στο τέλος κάνουν του κεφαλιού τους, ή απλώς ανοίγουν θέματα για να γίνεται ντόρος και χαβαλές με τους audio people, τους θαμώνες της κατηγορίας.
Σαν ομότιμος Πρόεδρος του club, τιμητικός απλώς τίτλος που μου δόθηκε για την πρωτοεισαγωγή του όρου audio people (μετά αποκτά δική του ζωή στα χέρια σας) διατηρώ το δικαίωμα σε μικρές παρεμβάσεις όταν κρίνω απαραίτητο ότι αυτό θα βοηθούσε σε καλύτερη, πιο ολοκλωρωμένη και διασαφηνιστική προσπάθεια ορισμού των χαρακτηριστικών του και γιατί όχι ; ακόμη και σε επέκταση και προσαρμογή του σε ιδιάζουσες περιπτώσεις όπως αυτή του @costas EAR και του @wnet οι οποίοι προσφέρονται και οι δύο για διαφορετικούς ο καθένας λόγους, ως "δείκτες".Τελικά εσύ είσαι audio people ;
Δεν έχω αποφασίσει ακόμα για την πάρτη σου.
Μέσα σε τζαμαρία είναι σαν έκθεμα βρε gkar αυτό ; Και πως τον άκουσες δηλαδή τον καλό ήχο, μέσα από την τζαμαρία ; Δεν σου είπα να πάς για ακροάσεις καλωδίων στο Λονδίνο να περάσει η ώρα, τι κάνεις εκεί στα Χάρολντς ; Η γυναίκα σε έτρεχε ε ;Αυτό το μικρό συστηματάκι που ακουσα πριν μερικές μέρες στο Λονδίνο, μου άρεσε πάρα πολύ και αισθητικά άλλα και απο ηχητικής πλευράς.
Μου κάνει εντύπωση που οι audio people δεν μιλούν για την Β&Ο.
Οι audio people, εμένα μου θυμίζουν κάποιους δειλούς άντρες που ντρέπονται να μιλήσουν σε όμορφες γυναίκες
View attachment 349508 View attachment 349509 View attachment 349510
Θα έρθει και η σειρά σου, υπομονή. Μου έχει απαγορεύσει ο Πρόεδρος @christos77 προς το παρόν να ασχοληθώ μαζί σου. Θέλει πρώτα - μου λέει - να αποφασίσει τι θα κάνει με εσένα και την περίπτωση σου γενικότερα.για εμένα δεν έκανε ανάλυση ο σύντροφος.Την γλύτωσα
Ποιάς κατηγορίας ;της κατηγορίας
Η φωτογραφία πίσω απο τη τζαμαρία τραβήχτηκε στο κατάστημα της B&O στην Oxford Street.Μέσα σε τζαμαρία είναι σαν έκθεμα βρε gkar αυτό ; Και πως τον άκουσες δηλαδή τον καλό ήχο, μέσα από την τζαμαρία ; Δεν σου είπα να πάς για ακροάσεις καλωδίων στο Λονδίνο να περάσει η ώρα, τι κάνεις εκεί στα Χάρολντς ; Η γυναίκα σε έτρεχε ε ;
Ωραίο καναπεδάκωραίο χρώμα αυτό πάνω αριστερά στην άλλη φωτογραφία.
Ένας εφιάλτης όντως απο τους audio people που γνώιρσα εδώ. Σαν audio people προφανώς δεν θα έλεγες και κάτι άλλο. Πάνε σε άλλη "κατηγορία", μη χάνεις τον καιρό σου εδώ.Η φωτογραφία πίσω απο τη τζαμαρία τραβήχτηκε στο κατάστημα της B&O στην Oxford Street.
Οι άλλες τρεις φωτογραφίες τραβήχτηκαν στο κατάστημα της B&O στο Harrods, όπου το σύστημα έπαιζε πολύ ωραία μουσική.
Μιλάς για τους audio people και υποθέτεις πράγματα με την φαντασία σου, που οργιάζει μονομερώς και διαρκώς βρίσκεται εκτός θέματος, σαν να ζεις έναν εφιάλτη στον οποίο συμμετέχουν και γνωστά άτομα από το avsite