Audio People Fan Club

Reaction score
8.768
Επειδή δεν γνωρίζω τι μηχανευτηκες πάλι,καταγράφω αυτό που μου φαίνεται καλύτερο.Το δεύτερο.
Δεν άλλαξα κάτι. Άφησα μάλιστα αυτή την φορά το volume ίδιο και στα 2 κομμάτια χωρίς να κοιτάξω το ντεσιμπελομετρο.

Οπα ευχαριστω! Δεν μπορεσες να βρεις την κανονικη immersive εκδοση?
Δεν έχει νόημα μια ηχογράφηση ιμερσιβ από κινητό. Θέλει άλλου είδους μικρόφωνο, άσε που δεν έχω tidal, μάλλον εκεί υπάρχει ως πολυκαναλο.

Reaction score
1.147
Προτιμω το αρχειο που τελειωνει σε 705. Τα βιολια που σε ενα σημειο ξεφευγουν στο 2.23 ειναι επειδη ετσι ειναι η ηχογραφηση μη ψαρωνετε. Μου αρεσε εμενα...

Reaction score
8.768
Τον Δημήτρη του αρεσει το 1ο και του ΠΑΗ το 2ο.
Ποιό είναι ποιό όμως χρυσαυτιαδες μου? :biggrin:

Reaction score
1.876
Δεν άλλαξα κάτι. Άφησα μάλιστα αυτή την φορά το volume ίδιο και στα 2 κομμάτια χωρίς να κοιτάξω το ντεσιμπελομετρο.

Δεν έχει νόημα μια ηχογράφηση ιμερσιβ από κινητό. Θέλει άλλου είδους μικρόφωνο, άσε που δεν έχω tidal, μάλλον εκεί υπάρχει ως πολυκαναλο.
Αποκλείεται.Στο πρώτο,το βιολί μου τρύπησε τ' αυτιά.

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.568
Έκαμα μαρή μια εκτίμηση, τι θες να υπογράψω και χαρτί? :tongue: (άσε που έχω πει πως είμαι κουφός :whistling:)

Reaction score
1.147
Γιατρός είστε; Προς στιγμήν μου φάνηκε γνώριμη η γραμματοσειρά.
Εχω ξεχασει να γραφω με το χερι. Και οταν γραφω θελω να τελειωνω. Απο αυτη την αποψη ειμαι "γιατρος"

Ειπα μηπως επειδη εισαι ψαγμενος ειχες δυο μικροφωνα και εκανες ενα ψευτικο κεφαλι με μια μπαλα απο ρουχα/υφασματα και τα τοποθετουσες εκατερωθεν 18εκ για να κανεις το πειραμα.
Δεν ξερω αν ο @costas EAR θα ηθελε να προχωρησει στην αγορα του παρακατω να βοηθησει στη συζητηση

1732261388375.png

Last edited:

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.568
Έχεις αρχίσει να με πείθεις πως ο thva σου έχει αναθέσει την εισαγωγή στο βιβλίο.. :cry::rolleyes::drinks:

Reaction score
18.704
Τι έκανα πάλι ο έρμος; 😭
Ξέρεις εσύ. Για αυτό εξάλλου σου επέβαλε τρίτη διγαραφή ο Πρόεδρος. :D

Το νήμα έχει γίνει hijacked. :D

Είναι για audio people ή για μη audio people ; :D Κάτσε να ξαναδιαβάσω τον τίτλο. :D Α, ΟΚ τον διάβασα .... συνεχίστε. Λάθος μου. Μέα Κούλπα. :D

Last edited:

Reaction score
18.704
(κανένα απ' τα δύο όμως δεν ακούγεται καλά)
Φυσικό και λογικό καθώς είναι απο το ίδιο σύστημα και με τα ίδια ηχεία. Τι δύο ηχεία , τι έντεκα. Δεν σου άρεσαν τα δύο , δεν αλλάζει αυτό επειδή έγιναν έντεκα και το αντίθετο. :D :D Σyμφωνεί και με τις αρχές του Bhutia.:D Απέδειξες ότι είσαι συνεπής ακροατής, Αυτό βέβαια δεν αποδεικνύει ότι έχεις και την κατάλληλη αισθητική κρίση. Στα τέστ όμως χρειαζόμαστε , προηγείται και εκτιμάται ιδιαίτερα η συνέπεια, άρα προσλαμβάνεστε σαν μόνιμος συμμετέχων στα panel ακρόασης. :D
Όλο δικαιολογίες είστε εσείς οι πολυκάναλοι. :D :D

Reaction score
1.876
Άσε τα κολπάκια Είσαι ρεβανσιστης.Την πάτησες την πρώτη φορά και θέλεις να ισοφαρισεις

Reaction score
18.704
Κοίτα εγώ όπως σου είπα δεν μου τα ανοίγει λόγω του μη ενημερωμένου browser (δόξα το Θεό που με αυτό τον τρόπο με εξαίρεσε αναγκαστικά του πειρασμού να τα άνοιγα) .... αλλά επειδή σε γνωριζω τι γάτα και μάρκα και πειραχτήρι είσαι το πιο πιθανό είναι να ακούγονται ίδια καθώς είναι το ίδιο αρχείο. :D :D Am i right or am i right ? :D
Δεν έχεις δει τα πλεκτά μαξιλαράκια που φτιάχνω γι αυτό τα λες αυτά.. :smoke:
Άσε τα κολπάκια Είσαι ρεβανσιστης.Την πάτησες την πρώτη φορά και θέλεις να ισοφαρισεις
Το κάνατε εδώ, συνέδριο αουντιπιπολικής επιστήμης. :D

Ο @marlboro πάλι απόντας ? :D

Reaction score
18.704
Για τη δεύτερη παράγραφο... Σε άλλους δεν έβαλα για τα συμπεράσματα. Θεωρώ δε τον steadyshot κάθε άλλο παρά κακόμοιρο αφού αντιδρά ψύχραιμα...
Α, λογικκή η παρεξήγηση. Να εξηγήσω την έννοια του "κακόμοιρου" στην Ηπειρωτικήν (ξέχασα ότι στον γενικό πληθυσμό της Ελλάδας έχει κακή έννοια) ή και στην δική μου : ότι είναι ο καλός άνθρωπος που έχει δίκιο , θέλει να πεί την αλήθεια (του) και ταλαιπωρείται. Τέλος πάντων εγώ όταν τον χρησιμοποιώ για κάποιον, είναι πάντα τιμητικά.

Και αφου το εξήγησα αυτό να σχολιάσω την τοποθέτηση σου.

Κάθε άνθρωπος που έχει ένα σκοπό, όνειρο και όραμα αντιδρά ψύχραιμα στην ζωή του. Αυτό είναι η κοινωνική νόρμα και διδαχή που δέχεσαι ως συμβουλή απο όλους και με σκληρά μαθήματα πολλές φορές που τα βλέπεις στην πράξη και τα βιώνεις εάν παρεκκλίνεις αυτής .... εάν θες να τους πετύχεις. Το ίδιο φυσικά ισχύει και στο audio. Έτσι σου λένε όλοι. Το πρόβλημα είναι όμως ότι ακριβώς αυτό είναι που μας οδηγεί παράλληλα και συγχρόνως στην όποια παγίδα και μας σκλαβώνει σε καταστάσεις που νομίζουμε ότι τις έχουμε ελέγξει. Ακριβώς το αντίθετο δηλαδή απο τον αρχικό σκοπό μας που υιοθετήσαμε μια τέτοια τακτική. Και όταν τελικά πείς να απελευθερωθείς και να αποκτήσεις δική σου ταυτότητα, ανακαλύπτεις ότι αυτή δε υπάρχει πια. Εάν βέβαια δεν υπήρχε ποτέ αυτή η διάθεση , δεν εχεις κανένα πρόβλημα και πεθαίνεις χωρίς να έχεις καταλάβει τίποτε. :D Έτσι εκμεταλλεύεται το κοινωνικό σύστημα τους ψύχραιμούς ανθρώπους. Αλλά και η αγορά. Για τους μη ψύχραιμους έχει άλλες μεθόδους και τακτικές. :D Στο τέλος πάντως η οδήγηση στην τρέλα και για τους δύο είναι εγγυημενη. :D

Last edited:

Reaction score
18.704
Α, λογικκή η παρεξήγηση. Να εξηγήσω την έννοια του "κακόμοιρου" στην Ηπειρωτικήν (ξέχασα ότι στον γενικό πληθυσμό της Ελλάδας έχει κακή έννοια) ή και στην δική μου : ότι είναι ο καλός άνθρωπος που έχει δίκιο , θέλει να πεί την αλήθεια (του) και ταλαιπωρείται. Τέλος πάντων εγώ όταν τον χρησιμοποιώ για κάποιον, είναι πάντα τιμητικά.
Και τον έχω χρησιμοποιήσει και για εσεένα ούκ ολίγες φορές απο ότι μπορώ να θυμηθώ. Που να καταλάβω ότι μπορεί να το έπαιρνες υποτιμητικά ενώ η πρόθεση μου ήταν ακριβώς αντίθετη πάντα όποτε το έπραττα και εννοιολογικά όπως παραπάνω την περιέγραψα . Οπότε καλά που μου δόθηκε με το σχόλιο σου, η ευκαιρία να το δειυκρινήσω. :) Μόνο ο Κος Χρήστος τον κατανοεί τελικά έτσι όπως μου έρχονται στο μυαλό τώρα που το είπες , παρελθούσες αντιδράσεις διαφόρων.

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.568
Το σύστημα του Ν.Κ. (ο πυγμάχος)

(Το δικό μου είναι η κυριούλα όταν προχωράει το βίντεο με το ανοιχτόχρωμο φόρεμα.. :tongue::cry:)

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.144

Και αφου το εξήγησα αυτό να σχολιάσω την τοποθέτηση σου.

Κάθε άνθρωπος που έχει ένα σκοπό, όνειρο και όραμα αντιδρά ψύχραιμα στην ζωή του. Αυτό είναι η κοινωνική νόρμα και διδαχή που δέχεσαι ως συμβουλή απο όλους και με σκληρά μαθήματα πολλές φορές που τα βλέπεις στην πράξη και τα βιώνεις εάν παρεκκλίνεις αυτής .... εάν θες να τους πετύχεις. Το ίδιο φυσικά ισχύει και στο audio. Έτσι σου λένε όλοι. Το πρόβλημα είναι όμως ότι ακριβώς αυτό είναι που μας οδηγεί παράλληλα και συγχρόνως στην όποια παγίδα και μας σκλαβώνει σε καταστάσεις που νομίζουμε ότι τις έχουμε ελέγξει. Ακριβώς το αντίθετο δηλαδή απο τον αρχικό σκοπό μας που υιοθετήσαμε μια τέτοια τακτική. Και όταν τελικά πείς να απελευθερωθείς και να αποκτήσεις δική σου ταυτότητα, ανακαλύπτεις ότι αυτή δε υπάρχει πια. Εάν βέβαια δεν υπήρχε ποτέ αυτή η διάθεση , δεν εχεις κανένα πρόβλημα και πεθαίνεις χωρίς να έχεις καταλάβει τίποτε. :D Έτσι εκμεταλλεύεται το κοινωνικό σύστημα τους ψύχραιμούς ανθρώπους. Αλλά και η αγορά. Για τους μη ψύχραιμους έχει άλλες μεθόδους και τακτικές. :D Στο τέλος πάντως η οδήγηση στην τρέλα και για τους δύο είναι εγγυημενη. :D
Θα ήταν εκ των πραγμάτων άτοπη οποιαδήποτε επιχειρηματολογία πήγαινε να δικαιολογήσει σπασμωδικές αντιδράσεις και αδιαχείριστο θυμό ως ανεξαρτητοποίηση απ'όσες συμβάσεις θα θεωρούσαμε απαράδεκτες για την ανθρώπινη υπόσταση.

Ψυχραιμία δεν σημαίνει συναίνεση με οτιδήποτε απορριπτέο. Αν πάλι υπάρχει κάποια οικουμενική σοφία της οποίας η γνώση κι εφαρμογή θ'απέτρεπε τον φυσικό μας τουλάχιστον θάνατο είμαι βέβαιος ότι αποκλείεται να προέκρινε τον θυμό ως τρόπο ζωής.

Ο ίδιος τείνω ν'αξιοποιώ την ψυχραιμία ώστε να μην παρασύρομαι και να μην αγόραζα λ.χ. περαιτέρω καταναλωτικά αγαθά κατά τον ίδιο τρόπο που ο steadyshot την αξιοποιεί μένοντας σταθερός και δίνοντας έρεισμα στις τοποθετήσεις του.

Και τον έχω χρησιμοποιήσει και για εσεένα ούκ ολίγες φορές απο ότι μπορώ να θυμηθώ. Που να καταλάβω ότι μπορεί να το έπαιρνες υποτιμητικά ενώ η πρόθεση μου ήταν ακριβώς αντίθετη πάντα όποτε το έπραττα και εννοιολογικά όπως παραπάνω την περιέγραψα . Οπότε καλά που μου δόθηκε με το σχόλιο σου, η ευκαιρία να το δειυκρινήσω. :) Μόνο ο Κος Χρήστος τον κατανοεί τελικά έτσι όπως μου έρχονται στο μυαλό τώρα που το είπες , παρελθούσες αντιδράσεις διαφόρων.
Εφόσον έχω από πριν κατανοήσει την έννοια σε ό,τι θα με αφορούσε με την απουσία αντιδράσεων αποτρέπονται άσκοποι διαπληκτισμοί.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.519
Members
38.194
Νεότερο μέλος
led106