Audio People Fan Club

Reaction score
18.720
Ποιο αρχείο κατεβασες και δεν βλέπεις το δεύτερο ?
Download VID_20241121_175705.wav

Αυτό , δεν έχει (μου παρουσιάζει) άλλο, το λινκ σου που πάτησα κλικ. Ένα μόνο έχει.

Τι έιναι κάπου μισό μισό ...όπου κάπου επαναλαμβάνεται και είναι σε upmixing ; Ή εναλλάσσονται εντός του ίδιου αρχείου ;

Reaction score
1.151

Αυτό , δεν έχει (μου παρουσιάζει) άλλο, το λινκ σου που πάτησα κλικ. Ένα μόνο έχει.

Τι έιναι κάπου μισό μισό ...όπου κάπου επαναλαμβάνεται και είναι σε upmixing ; Ή εναλλάσσονται εντός του ίδιου αρχείου ;

Αν πατησεις στο λινκ του gkar :

θα βγει το παρακατω

1732275640265.png

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.588

Έλα, κατέβασε και τ' άλλο.. (μας γμσς.. :tongue::lolsign:)
https://rapidshare.io/33SS/VID_20241121_180826.wav

Reaction score
1.974
πολύ ωραίο !!!
Ανεπεξέργαστο , για να καταλάβετε τι σαβούρα αγοράζαμε (κάποτε) από τις δισκογραφικές !
Μονo συμπίεση σε lower bitrate έχει γίνει λόγω youtube

Ακρόαση από ακουστικά

Που να ήταν και σε ασυμπίεστη μορφή , θα ήταν ακόμα καλύτερο ! (το έχει κανείς ?)

Last edited:

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.588
Δεν καταλαβε τι βγηκε, που μπηκε, που ειμαστε , τι κανουμε .

Ας ξεκινησουμε απο τα βασικα. Α Βου Γου Δου :lolsign:
Δεν είδε το ένα link μωρε..οκ

Καλά, το τι κάνουμε ούτ' εγώ το έχω καταλάβει ακριβώς.. :whistling::rolleyes:

Reaction score
1.151
@thva Tip: Δεν ηθελες να πατησεις στα απευθειας λινκ του N.K. και τωρα πρεπει να πατησεις open link in new tab και να περιμενεις να τα κατεβασεις και ταυτοχρονα να εχεις τα δυο αρχεια σε ξεχωριστα tab ωστε να αποφυγεις να πας πισω αφου κατεβασεις το ενα για να βρεις το αλλο.

Τελος παντων. Ο Ν.Κ που βιωσε το γεγονος ειπε πανω κατω οτι σε καποιο βαθμο οι σχετικες διαφορες αποτυπωνονται στην ηχογραφηση οποτε...

Last edited:

Reaction score
18.720
Δεν καταλαβε τι βγηκε, που μπηκε, που ειμαστε , τι κανουμε .

Ας ξεκινησουμε απο τα βασικα. Α Βου Γου Δου :lolsign:
Θέλεις να πω την γνώμη μου ; Τότε μην κοροιδεύεις. Είχα σκοπό να την πω μόνο και μόνο γαι τον Δημήτρη αλλά τώρα θα το σκεφτώ πολύ.

Reaction score
1.151
Θέλεις να πω την γνώμη μου ; Τότε μην κοροιδεύεις. Είχα σκοπό να την πω μόνο και μόνο γαι τον Δημήτρη αλλά τώρα θα το σκεφτώ πολύ.
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι το κουρασες τοσο και ποιο ειναι το μπερδεμα. Και ολο αυτο με βαζει σε σκεψεις

Reaction score
18.720
Δεν είδε το ένα link μωρε..οκ

Δημήτρη, τα άκουσα σε ένα panasonic που έχω φορητό διπλό κασετόφωνο του 1990 που έχω συνδεδεμένο το λάπτοπ. Χάλια ακόμη και η τοπθέτηση του που το ένα ηχείο μπλοκάρεται απο μπράτσο του καναπέ χα χα.

Είναι τα αρχεία του ΝΚ που έλεγε ; ; Ένα upmixing πολυκάναλο και ένα δικάναλο, στον ίδιο χώρο τον δικό του ;

α) Θες να σου πω τώρα (ήδη κατάλαβ και έτσι αλλά όχι σίγουρα) ή αύριο όταν μπορέσω ;

β) Θες να σου πω με το να το ακούσω στο σύστημα μου ή με τα Audeze LCD 2 Fazor που έχω ; Και τα δύο τονικά θα πειφέρουν την επίδραση τους.

γ) Θες με Pure Music που έχω και είναι και πολυ καλύτερο και απο το σκουπίδι το JRiver του Steady xa xa πιστοποιημένο απο εμένα ή με footbar για να έχουμε ίδιο reference που όμως πρέπει να το κατεβάσω ?

Εχουμε και άλλες δουλειές για αυτό ρωτάω. :D Ή μάλλον πιο ενδιαφέρουσες απο αυτές για εμένα.

Εάν μου απαντήσεις το υπογραμμισμένο σου απαντάω τα ερωτήματα που τέθηκαν ακόμη και τώρα .... με τις χάλια συνθήκες που σου περιέγραψα (panasonic , μισο ηχείο κλπ χα χα) και με δυο φορές μόνο που άκουσα το καθένα. Μάλιστα πιο πολύ με ιντριγκάρει αυτό ...για να ελέγξω τις αναγωγές μου. Θέλω να έιναι όσο πιο δύσκολες γίνετα οι συνθήκες. Αυτό είναι ωραίο παιχνίδι για εμε΄να , όχι να πετύχω κάτι "σωστό" κατά ανάγκην.

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.588
Πιθανολογώ όμως πως ''παίζουμε'' με τις ορέξεις του Ν.Κ. που υποπτεύομαι πως σκοπό (βάση κάποιων σχολίων - ύφους του) έχει να ''ξεμπροστιάσει'' χρυσαφτιάδες με κάποιο τρόπο που δεν έχω καταλάβει ακόμα και όχι κάτι άλλο.. :whistling:

Για κακή του τύχη όμως έπεσε πάνω σε κουφούς (αν κρίνω από εμένα) που κάνουν και αυτοί την πλάκα τους απλά από διαφορετική οπτική.. :smoke:

Δημήτρη, τα άκουσα σε ένα panasonic που έχω φορητό διπλό κασετόφωνο του 1990 που έχω συνδεδεμένο το λάπτοπ. Χάλια ακόμη και η τοπθέτηση του που το ένα ηχείο μπλοκάρεται απο μπράτσο του καναπέ χα χα.

Είναι τα αρχεία του ΝΚ που έλεγε ; ; Ένα upmixing πολυκάναλο και ένα δικάναλο, στον ίδιο χώρο τον δικό του ;

α) Θες να σου πω τώρα (ήδη κατάλαβ και έτσι αλλά όχι σίγουρα) ή αύριο όταν μπορέσω ;

β) Θες να σου πω με το να το ακούσω στο σύστημα μου ή με τα Audeze LCD 2 Fazor που έχω ; Και τα δύο τονικά θα πειφέρουν την επίδραση τους.

γ) Θες με Pure Music που έχω και είναι και πολυ καλύτερο και απο το σκουπίδι το JRiver του Steady xa xa πιστοποιημένο απο εμένα ή με footbar για να έχουμε ίδιο reference που όμως πρέπει να το κατεβάσω ?

Εχουμε και άλλες δουλειές για αυτό ρωτάω. :D Ή μάλλον πιο ενδιαφέρουσες απο αυτές για εμένα.

Εάν μου απαντήσεις το υπογραμμισμένο σου απαντάω τα ερωτήματα που τέθηκαν ακόμη και τώρα .... με τις χάλια συνθήκες που σου περιέγραψα (panasonic , μισο ηχείο κλπ χα χα) και με δυο φορές που άκουσα το καθένα. Μάλιστα πιο πολύ με ιντριγκάρει αυτό ...για να ελέγξω τις αναγωγές μου. Θέλω να έιναι όσο πιο δύσκολες γίνεται.
Κάμε ότι θες μωρέ.. :cry: (πολύ σοβαρά το πήρες..:rolleyes:)

Reaction score
1.151

Εάν μου απαντήσεις το υπογραμμισμένο σου απαντάω τα ερωτήματα που τέθηκαν ακόμη και τώρα .... με τις χάλια συνθήκες που σου περιέγραψα (panasonic , μισο ηχείο κλπ χα χα) και με δυο φορές μόνο που άκουσα το καθένα. Μάλιστα πιο πολύ με ιντριγκάρει αυτό ...για να ελέγξω τις αναγωγές μου. Θέλω να έιναι όσο πιο δύσκολες γίνετα οι συνθήκες. Αυτό είναι ωραίο παιχνίδι για εμε΄να , όχι να πετύχω κάτι "σωστό" κατά ανάγκην.
Οτι εγραψες εδω πασχει απο παντου...Και φυσικα αυτο λαμβανεται υποψιν στην αξιοπιστια των γραφομενων σου...

1. Καταρχας δεν εχω το JRiver αλλα το JPlay. Το pure music και amarra εχουν ξεπεραστει εδω και καιρο. Παλι μπερδευτηκες. Να δουμε ποσες φορες θα μπερδευτεις ακομα...

http://jplay.eu/ αυτο εχω εγω και αυτη τη στιγμη ειναι το κορυφαιο προγραμμα σε ποιοτητα ηχου συμφωνα με τον high end τυπο

https://jriver.com/ αυτο λες εσυ καμια σχεση.

2. Απο τη μια δε θες να μπεις στον κοπο να ακουσεις γιατι πιστευεις οτι ειναι αναξιο το πειραμα λογω συνθηκων και απο την αλλη πας να ακουσεις το ηχογραφημενο απο ενα φορητο κασετοφωνο του 1990 που μπλοκαρεται και απο το μπρατσο του καναπε... Δηλαδη προτιμας να το κανεις με το χειροτερο δυνατο τροπο. Αρα προτιμας να σπαταλησεις το χρονο σου για να υποτιμησεις κατι...

3. Δεν αντιλαμβανεσαι την εννοια του κοινου παραγοντα και των σχετικων διαφορων

4. Βαριεσαι, μπερδευεσαι, χανεσαι και στο τελος παρορμητικα παιρνεις μια αποφαση αντιφατικη της αρχικης σου πεποιθησης

5. Δεν μπορεις με συνοχη και διαυγεια να παρακολουθησεις μια συζητηση, παρα μονο εστιαζεις αποσματικα σε οτι πιασεις στον αερα, εχοντας ομως την απαιτηση ο αλλος να διαβασει ενα μεγαλο κατεβατο γιατι θεωρεις οτι ειναι πολυ σημαντικο αυτο που εγραψες, ενω των αλλων τα ποστ τα διαβαζεις διαγωνια και οτι πιασεις.

6. Κρατας μια ελιτιστικη σταση φοβουμενος παραλληλα να εκτεθεις παρα μονο θελεις να συμμετεχεις σε υποσυζητησεις με δικους σου ορους ενδιαφεροντος, πραγμα που μειωνει το ενδιαφερον και τον αντικτυπο οσων λες διοτι ειναι χωρις ερεισμα ενω δηλωνει ξεκαθαρη ελλειψη αυτοπεποιθησης.

Last edited:

Reaction score
18.720
Πιθανολογώ όμως πως ''παίζουμε'' με τις ορέξεις του Ν.Κ. που υποπτεύομαι πως σκοπό (βάση κάποιων σχολίων - ύφους του) έχει να ''ξεμπροστιάσει'' χρυσαφτιάδες με κάποιο τρόπο που δεν έχω καταλάβει ακόμα και όχι κάτι άλλο.. :whistling:

Για κακή του τύχη όμως έπεσε πάνω σε κουφούς (αν κρίνω από εμένα) που κάνουν και αυτοί την πλάκα τους απλά από διαφορετική οπτική.. :smoke:

Κάμε ότι θες μωρέ.. :cry: (πολύ σοβαρά το πήρες..:rolleyes:)
Ωραία τότε ...τώρα με τις χάλια συνθήκες και δύο φορές άκουσμα. Καθώς πρέπει να φάω κιόλας και να μην έχω και μια δουλειά να κάνω για άυριο.

Εάν θεωρήσουμε ότι το volume είναι το ίδιο , που δεν μου φαίνεται ίδιο (το 726 ακούγεται σαν δυνατότερο) ...... αλλά και αυτό δεν με πειράζει , μάλιστα ακόμη πιο δυσκολο και άρα πιο ενδιαφέρον για εμένα να μαντέψω σωστά και με όλα τα άλλα ηχεία, χώρος κλπ ίδια τότε :

α) Το ... 826 είναι το δικάναλο και το άλλο το 726 είναι το πολυκάναλο

β) το 826 είναι πιο σωστό και ισορροπημενο και σαν μίξη και άκουσμα. ¨Ας μην έχει τόσο λεπτομέριεα, καθαρότητα ή αίσθηση χωρικής πληροφορίας.

γ) Το 726 δείχνει να έχει μια καλύτερη χωρίκή πληροφορία ή μάλλον και sustain και σβήσιμο της νότας στο χώρο αλλά αυτό είναι με τέτοιες χάλια συνθήκες μεγάλο extrapolation που κάνω, (θα πρέπει να το ακούσω στο συστημα ή στα ακουστικά για να ξέρω σίγουρα).

δ) Το 726 είναι επιπλέον και αφύσικό και άς έχει μεγαλύτερη λεπτομέρεια , καθαρότητα sustain κλπ . Υποθέτω είναι η επεξεργασία του upmixing. Επίσης κουραστικό ακόμη και στο panasonic με τα δύο ηχεικαια μόνο μεσάιων και πειραγμένο και με EQ. Αποκλείεται να έκανε τέτοιο λάθος στην αρχική μίξη ο μηχανικός..Αλλά όλα δυνατά. Ωχ, τώρα το θυμήθηκα αυτό με το EQ στο κασετόφωνάκι μου , δεν πειράζει ακόμη πιο δύσκολο απο το δύσκολο. Εξάλλου αναλογικά τα ίδια αποτέλεσματα θα ήταν καθώς το τέστ είναι συγκριτικό και βαριέμαι και να τα ξανακούσω φλατ.

ε) Εγώ θα προστιμούσα το 826.

Πάω για φαί.

Reaction score
18.720
Οτι εγραψες εδω πασχει απο παντου...Και φυσικα αυτο λαμβανεται υποψιν στην αξιοπιστια των γραφομενων σου...

1. Καταρχας δεν εχω το JRiver αλλα το JPlay. Το pure music και amarra εχουν ξεπεραστει εδω και καιρο. Παλι μπερδευτηκες. Να δουμε ποσες φορες θα μπερδευτεις ακομα...

http://jplay.eu/ αυτο εχω εγω και αυτη τη στιγμη ειναι το κορυφαιο προγραμμα σε ποιοτητα ηχου συμφωνα με τον high end τυπο

https://jriver.com/ αυτο λες εσυ καμια σχεση.

2. Απο τη μια δε θες να μπεις στον κοπο να ακουσεις γιατι πιστευεις οτι ειναι αναξιο το πειραμα λογω συνθηκων και απο την αλλη πας να ακουσεις το ηχογραφημενο απο ενα φορητο κασετοφωνο του 1990 που μπλοκαρεται και απο το μπρατσο του καναπε... Δηλαδη προτιμας να το κανεις με το χειροτερο δυνατο τροπο. Αρα προτιμας να σπαταλησεις το χρονο σου για να υποτιμησεις κατι...

3. Δεν αντιλαμβανεσαι την εννοια του κοινου παραγοντα και των σχετικων διαφορων

4. Βαριεσαι, μπερδευεσαι, χανεσαι και στο τελος παρορμητικα παιρνεις μια αποφαση αντιφατικη της αρχικης σου πεποιθησης

5. Δεν μπορεις με συνοχη και διαυγεια να παρακολουθησεις μια συζητηση, παρα μονο εστιαζεις αποσματικα σε οτι πιασεις στον αερα, εχοντας ομως την απαιτηση ο αλλος να διαβασει ενα μεγαλο κατεβατο γιατι θεωρεις οτι ειναι πολυ σημαντικο αυτο που εγραψες, ενω των αλλων τα ποστ τα διαβαζεις διαγωνια και οτι πιασεις.

6. Κρατας μια ελιτιστικη σταση φοβουμενος παραλληλα να εκτεθεις παρα μονο να συμμετεχεις σε υποσυζητησεις με δικους σου ορους ενδιαφεροντος, πραγμα που μειωνει το ενδιαφερον και τον αντικτυπο οσων λες διοτι ειναι χωρις ερεισμα. Πραγμα που δηλωνει ξεκαθαρη ελλειψη αυτοπεποιθησης
Jplay ... ακόμη χειρότερο .... :D δεν διάβασα και δεν διαβάζω παρακάτω ... λίγο που έριξα μια ματιά είναι απράδεκτο το πόστ σου και δεν καταλαβαίνεις τίποτε για εμένα .... δεν έχω όρεξη και να συγχυστώ ή να ανοίξω συζητηση μαζί σου. Να μην με διαβάζεις και τις απόψεις μου για να μην συγχύζεσαι. Άσε που η ψευτοκουλτουριάρικη χρήση εννοιών και λέξεων και γενικότητων στους χαρακτηρισμούς σου είναι δύσκολο να ακολουθηθεί για να απαντούσε κάποιος.

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.588
Περάστε έξω κύριε.

Κλείσαμε, πουλήσαμε.
Κώστα εσύ μπήκες στη διαδικασία να κατεβάσεις - ακούσεις τα αρχεία ?
(επειδή έχεις πολυκάναλο το λέω, οι περισσότεροι ακούμε με 2 ηχεία)

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.525
Members
38.194
Νεότερο μέλος
led106