Audio People Fan Club

Reaction score
1.152
Jplay ... ακόμη χειρότερο .... :D δεν διάβσα και δεν διαβάζω παρακάτω ... λίγο που έριξα μια ματιά είναι απράδεκτο το πόστ σου και δεν καταλαβαίνεις τίποτε για εμένα .... δεν έχω όρεξη και να συγχυστώ ή να ανοίξω συζητηση μαζί σου. Να μην με διαβάζεις και τις απόψεις μου για να μην συγχύζεσαι. Άσε που η ψευτοκουλτουριάρικη χρήση εννοιών και λέξεων και γενικότητων στους χαρακτηρισμούς σου είναι δύσκολο να ακολουθηθεί για να απαντούσε κάποιος.
Ωραια σε αφηνω και γω να εκφραζεσαι στη δικη σου διασταση μακρια απο την πραγματικοτητα αυτων που συμβαινουν γυρω σου.

Reaction score
18.720
Περάστε έξω κύριε.

Κλείσαμε, πουλήσαμε.
Βγάζω τους audio people έξω από τα ρούχα τους (και γενικά όλους τους ανθρώπους). Γιατί μου συμβαίνει αυτό γιατρέ ; :D:D Ενώ η πρόθεση μου είναι πάντα καλή.
Ωραια σε αφηνω και γω να εκφραζεσαι στη δικη σου διασταση μακρια απο την πραγματικοτητα αυτων που συμβαινουν γυρω σου.
Αυτό να κάνεις.
Κώστα εσύ μπήκες στη διαδικασία να κατεβάσεις - ακούσεις τα αρχεία ?
(επειδή έχεις πολυκάναλο το λέω, οι περισσότεροι ακούμε με 2 ηχεία)
Δημήτρη όταν καταλήξετε , πρώτα ο Θεός χα χα και πεί ο Ν.Κ. τα αποτελέσματα , πες μου σε παρακαλώ εάν έχω πέσει μέσα με τις (στις) αναγωγές μου με το κασετοφωνάκι μου. Κάνε μου ένα @thva.

Last edited:

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.588
Βγάζω τους audio people έξω από τα ρούχα τους (και γενικά όλους τους ανθρώπους). Γιατί μου συμβαίνει αυτό γιατρέ ; :D:D
Εμ, μικροί δεν παίζουμε μόνο με Lego κύριε, παίζουμε και καμμιά μπαλίτσα (ομαδικά games) :tongue:

Δημήτρη όταν καταλήξετε , πρώτα ο Θεός χα χα και πεί ο Ν.Κ. τα αποτελέσματα , πες μου σε παρακαλώ εάν έχω πέσει μέσα με τις (στις) αναγωγές μου. Κάνε μου ένα @thva.
Καλά, θα το σκεφτώ.. :cry:

Reaction score
18.720
Εμ, μικροί δεν παίζουμε μόνο με Lego κύριε, παίζουμε και καμμιά μπαλίτσα (ομαδικά games) :tongue:

Καλά, θα το σκεφτώ.. :cry:
Εγώ ; Εγώ ήμoυν σε ομάδα μπάσκετ και ήμουν playmaker. Η ομαδικότητα είναι στο αίμα μου σε όλους τους τομείς. Απλώς διαλέγω εγώ την ομάδα πάντα ή σε και ποά θα πάιξω. . Εδώ δεν μπορώ. Μέσα έπεσες.
Θα σημειωθεί στα πρακτικά :biggrin:
Και τα άλλα όμως, όχι μόνο αυτό. Αυτό που πρέπει κανονικά να νοιάζει εσένα είναι μόνο εάν πέτυχα το δικάναλο και το πολυκαναλο.

Αφου με φτυνει και ο φίλος μου ο Δημητρης .... ειδοποιησε με εσύ Ν.Κ, η τελευταία μου ελπίδα που δεν φοβάσαι και το φλάκ. 😍

Μπορεί και το upmixing τελικά να τα κάνει "μουγκα" όλα και να είναι το 826 :D

Last edited:

Reaction score
8.782
Εγώ ; Εγώ ήμoυν σε ομάδα μπάσκετ και ήμουν playmaker. Η ομαδικότητα είναι στο αίμα μου σε όλους τους τομείς. Απλώς διαλέγω εγώ την ομάδα πάντα ή σε και ποά θα πάιξω. . Εδώ δεν μπορώ. Μέσα έπεσες.

Και τα άλλα όμως, όχι μόνο αυτό. Αυτό που νιάζει εσε΄να είναι εάν πετυχα το δικάναλο και το πολυκαναλο.
Δεν την γλυτώνεις την καζούρα :lolsign:

Θα ξαναδιαβάσω προσεκτικά τι έγραψες :p:lolsign:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.633
Κώστα εσύ μπήκες στη διαδικασία να κατεβάσεις - ακούσεις τα αρχεία ?
(επειδή έχεις πολυκάναλο το λέω, οι περισσότεροι ακούμε με 2 ηχεία)
Δουλειά δεν ειχ'ο δγιάολος...

Sorry, έχω καλύτερα πράματα ν'ακουσω. 😚😘

Reaction score
18.720

Δεν πιστεύω να βγάλεις και εσύ κανένα μανιφέστο -κατηγορώ the ... :D :D

Reaction score
18.720
Ε ρε κάτι προβλήματα που έχετε .
Ο @marlboro φταίει για όλα αυτά . Να το ξέρεις.

Ουυυυ , με περιμένει εμένα στην γωνία όλο το avsite και όλοι οι ανθρωποι του audio και έξω απο αυτό. Και ακόμη δεν μπήκαν στον χορό γνωστά ονόματα. Ούτε ο Πρόεδρος δεν με σώζει πλέον. Ήμουν άνθρωπος του και ήθελε να με φάει ο Marlboro για να πάρει την θέση του και του ήμουν εμπόδιο. Το κατάφερε. :D 😍 Ούτε το σχοινί για το κρέμασμα δεν θα με αφήσουν να διαλέξω.. :D

Υ.Γ. : Με το iTunes το άκουσα τελικά (ξέχασα να το γράψω) , λες να έπαιξε μεγάλο ρόλο στην αλλοίωση του αποτελέσματος μου ; :D

Τι έιναι η καζούρα μπροστά στο ότι γλύτωσα μια δουλειά για αύριο, να κάθομαι να βγάζω τα ακουστικά απο το βαλιτσάκι , να πατάω το κουμπί του ενισχυτη ακουστικών να ανοίξει , να μπω στην πραγματικότητα κλπ κλπ. Χαλάλι της, να την φάω. :D

Τραγούδια τώρα να βάζω ή πρέπει να περιμένω να τελιώσουν τα τέστ σας ; Ο Mralboro μου είχε πει ότι θα μπορώ για αυτό συμμετέχω.

Last edited:

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.588
Δουλειά δεν ειχ'ο δγιάολος...

Sorry, έχω καλύτερα πράματα ν'ακουσω. 😚😘
Καλύτερα απ' το σύστημα του Ν.Κ. ω ρε γατάκι? :rolleyes:
Τες πα, μην δοκιμάσεις μ' αυτό το κομμάτι που έβαλαν γιατί με την επανάληψη μπορεί να βγάλεις και μαλλί.. :cry:

Reaction score
1.974
Επίσης προσπαθήστε να ακούσετε τις διαφορές μεταξύ των δύο διαφορετικών audio fornats, wav και mp4 /aac audio.
Παρά το γεγονός οτι το wav έχει προκύψει από το acc σε container mp4.

20241122_161710.jpg

Ακόμα ζεστή ειναι η θάλασσα στην Αττική.
Καλά μπανάκια σε όλους αυτό το ΣΚ

Last edited:

Reaction score
3.483
Άνοιξες το νήμα και χάθηκε οποιαδήποτε έννοια ΄΄ξεκαρφώματος΄΄ ως προς την ιδιότητα όσων έγραψαν σε αυτό. :wink:
Μα και ο όρος audio people είναι μόνος του αίνιγμα, ο καθένας του δίνει όποια ερμηνεία νομίζει.

Reaction score
8.782
Ο ΠΑΗ και ο Steadyshot προτιμούν το 2ο κομμάτι.
Ο Δημήτρης, ο g. Kar και ο Θήβας προτιμούν το 1ο.

Δεν ξέρω αν θα έπρεπε να περιμένουμε και την ψήφο του Μπούτχια :p

Το ωραίο είναι ότι ο ΠΑΗ και ο Steadyshot δείχνουν και στα 2 τεστ μια προτίμηση στο δικάναλο.
Ο Δημήτρης και ο g. Kar προτίμηση στο πολυκαναλο.
Έρχεται όμως η χαριστική βολή από τον Θήβα :lolsign: που γέρνει την πλάστιγγα προς το πολυκαναλο με τα σαμπς :cry:

Reaction score
3.483
έλα με πέτυχες σε καλή στιγμή.. :rolleyes:
Αν και καθυστερημένα..
Μου άρεσε το 1ο, θα συμφωνήσω με τον steadyshot αν και οι λόγοι που το επέλαξα είναι διαφορετικοί. Μπορώ να γράψω αναλυτικά αλλά βαριέμαι. :)

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.588
Ο ΠΑΗ και ο Steadyshot προτιμούν το 2ο κομμάτι.
Ο Δημήτρης, ο g. Kar και ο Θήβας προτιμούν το 1ο.

Δεν ξέρω αν θα έπρεπε να περιμένουμε και την ψήφο του Μπούτχια :p

Το ωραίο είναι ότι ο ΠΑΗ και ο Steadyshot δείχνουν και στα 2 τεστ μια προτίμηση στο δικάναλο.
Ο Δημήτρης και ο g. Kar προτίμηση στο πολυκαναλο.
Έρχεται όμως η χαριστική βολή από τον Θήβα :lolsign: που γέρνει την πλάστιγγα προς το πολυκαναλο :cry:
Είμαι γνωστός πολυκάναλος, πριν ψωνίσω δικάναλο ήμουν 5κάναλος αλλά μουφέξ (Logitech :tongue:)
Δεν έχω πει ποτές και κακό λόγο για το πολυκάναλο ο άμοιρος (ηχητικά) :idk:
Απλά επιστρέφω στην πατρίδα.. :cry:

αλλά βαριέμαι. :)
Πάλι βρε? :tongue::rolleyes:

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.588
Άσε γιατί από ότι είδα το 1ο αφορούσε δικάναλο και θα μπλεξουμε.
Πάντως απορώ πως οι περισσότεροι επιλέξατε το 2ο.
Μια φορά έστριψα κέρμα μέσα σε γκαράζ πλοίου και έκατσε όρθιο σε δοκάρι που κρατάει τους μπουλμέδες στο ταβάνι στα 5 μέτρα.. :cry:
Τι να σε πω.. :rolleyes:
Αν και όπως έγραψα δεν είχα ξεκάθαρη προτίμηση αλλά υπό ''συνθήκες'' που μπορεί να αφορούν ρυθμίσεις στο δικό μου σύστημα (subs) ;)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.529
Members
38.194
Νεότερο μέλος
led106