Audio People Fan Club

Reaction score
1.160
Καθόλου έτσι δεν έγινε, απλά σε αντίθεση με τους περισσότερους που έχω γνωρίσει έχω πολύ ψηλά πάντα στο μυαλό μου σε παρόμοιες καταστάσεις να κατανοήσω το γιατί (την άλλη οπτική.. του απέναντι).
Όταν καταλάβω αυτό μετά είναι εύκολο να αξιολογήσω αν πρόκειται για καθίκι ή συμβαίνει κάτι διαφορετικό..
Εδώ δεν υπήρξε θέμα τέτοιο, νορμάλ άνθρωπος (στο περίπου.. :laugh:)

Οι θερμοκέφαλοι είναι σχεδόν πάντα οι χαμένοι στο φινάλε.. ;)
Αυτήν την πλευρά του εαυτού σου παντως που έχεις κατανοήσει έννοιες και διαδικασίες δεν την έχω δει να την δείχνεις με τις αναρτήσεις σου στο φόρουμ , παρά μόνο βλέπω αναλαφρες δημοσιεύσεις…

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.398
Πιες καφέ, γράφεις ότι να' ναι
Ηρεμησε με Αναστολη εισαι ακομη το ξεχασες;;;;;; :gamer: :download:
Και ο Μαρκήσιος συμφωνεί ότι δεν παίζ το σετάπιον σου μάναμ
Μπορει λεει οτι θελει δεν εχει σημασια:gamer:

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.638
παρά μόνο βλέπω αναλαφρες δημοσιεύσεις…
Τις προτιμώ σε κάθε περίπτωση.. :rolleyes:
Αν αρέσκεσαι μόνο στα ''σοβαρά'' και εστιαΖμένα ή σε κουράζω ''ignore'' :smoke:

Αυτήν την πλευρά του εαυτού σου παντως που έχεις κατανοήσει έννοιες και διαδικασίες
Δεν είπα τέτοιο πράγμα, αυτή είναι δική σου σκέψη διαφορετική από αυτό που είπα εγώ..
Όλοι φιλτράρουμε με τον ''τρόπο'' μας. ;)

Last edited:

Reaction score
1.951
@thva Exω δυο ανοικονομητους :dance2: βοηθους ο ενας ο Θεσσαλος εχει επαφη με τον επαγγελματικο ηχο ΟΚ ο αλλος ο Αθηναιος ειναι χαιεντας ΟΚ:p
Και οι δυο νομιζουν οτι τα ηχεια που εχω PA δεν πεζνε καλα το παραδοξο ειναι οτι συγκλινουν και οι δυο σ αυτο:beach:
Τους εξηγω οτι πουλησα τα ATC 40 και κρατησα τα επαγγελματικα- το βιολι τους αυτοι- :unsure:
Τους λεω- εχει μαλλιαση η γλωσσα μου- οτι σε ενα χωρο φροντισμενο οτι ηχεια να βαλεις ακομα και KODΑ ακουγονται μια χαρα;) Αξιωμα;) ειναι αυτο:dance2:
Πολλω δε τα θκαμ ηχεια αφου τα εσιαξα παιζνε σαν κορασιδες του παρθεναγωγειου κατι σαν τεραστια BBC monitor χαμηλα μεσαια υψηλα παλι δεν καταλαβαινουν τους λεω μια επισκεψη θα σας πειση περι της αληθειας των λεγομενων ΔΕΝ τολμουν να σκασουν μυτη;)
Κατα 60% ακουμε τον χωρο μας ο Χερ Ντοκτορ ο Μεσιε Μπουτια ο κ. Ντιμης εχουν απολυτο δικιο
Και δεν πρεπει να ξεχναμε ΠΟΤΕ την ρηση του κ. Ντιμη τα οποια σεταπια ξεβρακωνονται μονο
με ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ απαραβατος κανονας;)
Κ.Χρηστο,δεν ισχύει κανένα τέτοιο αξίωμα.Οταν τα ηχεία δεν έχουν δυνατότητες,ακόμη και να τα κτισεις όπως τη γυναίκα του πρωτομάστορα στο γεφύρι της Άρτας,δεν πρόκειται ν' αποκαλύψεις αυτό που δεν έχουν.

Reaction score
18.846
Τις προτιμώ σε κάθε περίπτωση.. :rolleyes:
Αν αρέσκεσαι μόνο στα ''σοβαρά'' και εστιαΖμένα ή σε κουράζω ''ignore'' :smoke:

Δεν είπα τέτοιο πράγμα, αυτό είναι δική σου σκέψη διαφορετική από αυτό που είπα εγώ..
Όλοι φιλτράρουμε με τον ''τρόπο'' μας. ;)
Θεωρείς δηλαδή και θα το πρότεινες και σε όλους να το πράττουν ότι μπορείς να διαπλέεις μέσα απο κάθε είδους περιβάλλοντα παρακάμπτοντας όλα τα κακά χαρακτηριστικά, μην αφήνοντας να σε επηρρεάσει τίποτε με μόνο σκοπό να ωφεληθείς και να πάρεις μόνο αυτό που θεωρείς εσύ ότι χρειάζεσαι. Έχεις λίγο γυναικείο μυαλό. :D :D
Όταν εγώ γύριζα εσύ πήγαινες.
Ναι αλλά απο άλλον δρόμο μήπως ; :D

Last edited:

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.638
Θεωρείς δηλαδή και θα το πρότεινες και σε όλους να το πράττουν :D :D
Όχι δεν προτείνω τίποτα διότι αν δεν ''ταιριάζει'' κάτι σε κάποιον ακόμα κι αν σε εμένα ''λειτουργεί'' στο τέλος θα τον διαλύσει ή θα του δημιουργήσει μεγαλύτερα προβλήματα.

ότι μπορείς να διαπλέεις μέσα απο κάθε είδους περιβάλλοντα πααρκάμπτοντας όλα τα κακά χαρακτηριστικά, μην αφήνοντας να σε επηρρεάσει τίποτε με μόνο σκοπό να ωφεληθείς και να πάρεις μόνο αυτό που θεωρείς εσύ ότι χρειάζεται.
Μακάρι να μπορούσα αλλά δεν.. :rolleyes:

Έχεις λίγο γυναικείο μυαλό. :D :D
Το δέχομαι (ως ένα σημείο) ως φιλοφρόνηση.. :fuckyou:

Reaction score
1.989
Σε ένα τυπικό ελληνικό σαλόνι, εντελώς αφρόντιστο, εγώ θα προτιμούσα να είχα ένα ζεύγος ATC 50 (ή ATC 100 :) ) στο πάτωμα, πάνω σε βάση από μπλε κουβά σφουγγαρίσματος , παρά οποιοδήποτε άλλο 'επαγγελματικό' ζεύγος ηχείων άριστα στημένα στον ίδιο αλλά πολύ καλυτερα φροντισμένο χώρο..
Και αυτό δεν έχει να κάνει με τη αξία μεταπώλησης του ATC., που μπορεί να έχει δεκαπλάσια αξία από τα άλλα. Εχει να κάνει με τον ήχο της "σχολής".

Last edited:

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.398
Όταν εγώ γύριζα εσύ πήγαινες.
Συν ενα μηνα παραπανο συνολο τρεις μηνες μετα θα ναρθης με τον κηδεμονα σου και θα το δω το θεμα :gamer: συνεχισε να αυθαδιαζεις:gamer:
Σε ένα τυπικό ελληνικό σαλόνι, εντελώς αφρόντιστο, εγώ θα προτιμούσα να είχα ένα ζεύγος ATC 50 (ή ATC 100 :) ) στο πάτωμα, πάνω σε βάση από μπλε κουβά σφουγγαρίσματος , παρά οποιοδήποτε άλλο 'επαγγελματικό' ζεύγος ηχείων άριστα στημένα στον ίδιο αλλά πολύ καλυτερα φροντισμένο χώρο..
ΑΛΛΟ τα ATC 40 αλλο τα 50 αλλο τα 100 για τα 100 ειμαι απολυτα συμφωνος;)

Last edited:

Reaction score
18.846
να κατανοήσω το γιατί (την άλλη οπτική.. του απέναντι).
Αυτό ενώ είναι σχετικά πολύ καλό να το έχει κάποιος σαν χαρακτηριστικό μπορεί να αποβεί μη χρήσιμο ακόμη και επιζήμιο εάν άλλος δεν μπορεί να κατνοήσει την δική σου οτπική, εάν δεν έχει περάσει ποτέ απο αυτήν ή εάν δεν ενδιαφέρεται για την δική σου εξέλιξη. Οποιδήποτε ανταλλαγή απόψεων και συνεννόηση μπορεί τότε να καταστεί προβληματική και μη ελέγξιμη. Επίσης το ψυχολογικό κόστος που θα πληρώσεις για το κέρδος που θα έχεις απο την όποια προσπάθεια κατανόησης μπορεί να είναι μεγάλο σε αυτές τις περιτπώσεις.

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.398
Ο Χερ Ντοκτορ προτεινει ηχομπαρα και πολυ καλα κανει:hi:τι αλλο μπορεις να βαλεις κατω απ το γυαλι;) σε ενα τυπικο ελληνικο σαλονι;;;
. Εχει να κάνει με τον ήχο της "σχολής".
Ο ηχος της σχολης με αρεσει παρα πολυ ιδιαιτερα στα 100α;)
Οπως με αρεσει και τα Taυς που εχει ο Μεσιε Μπουτιας τα εχει ο αντιπροεδρας της ΕΒΙ ιωαννινων και τα εχω ακουσει πολλες φορες:) οταν τα ειχε ο Ζαφειροπουλος πηγαινα και τα ακουγα τον ξερω πολυ καλα τον ηχο της σχολης :)

Last edited:

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.638
Αυτό ενώ είναι σχετικά πολύ καλό να το έχει κάποιος σαν χαρακτηριστικό μπορεί να αποβεί μη χρήσιμο ακόμη και επιζήμιο εάν άλλος δεν μπορεί να κατνοήσει την δική σου οτπική, εάν δεν έχει περάσει ποτέ απο αυτήν ή εάν δεν ενδιαφέρεται για την δική σου εξέλιξη. Οποιδήποτε ανταλλαγή απόψεων και συνεννόηση μπορεί τότε να καταστεί προβληματική και μη ελέγξιμη. Επίσης το ψυχολογικό κόστος που θα πληρώσεις για το κέρδος που θα έχεις απο την όποια προσπάθεια κατανόησης μπορεί να είναι μεγάλο σε αυτές τις περιτπώσεις.
Και αυτό μπορεί να συμβεί.. :idk:
Αλλά η ανταλλαγή απόψεων και η συννενόηση μπορεί να καταστούν προβληματικές με άπειρους τρόπους και δεν μπορεί να έχει κάποιος σιγουριά..
Ο τρόπος που ταιριάζει καλύτερα στην ιδιοσυγκρασία - χαρακτήρα του καθένα τείνει να είναι συνήθως safe ground όχι επειδή είναι στ' αλήθεια αλλά επειδή έχει μάθει ο ίδιος να ζει και να παίζει μπάλα με αυτόν..

(Σταμάτα με τα κοινωνικά τώρα.. :laugh:)

Last edited:

Reaction score
1.989
ΑΛΛΟ τα ATC 40 αλλο τα 50 αλλο τα 100 για τα 100 ειμαι απολυτα συμφωνος;)
Προφανώς και είναι διαφορετικα μεταξύ τους . Δεν νομίζω ότι είπε κανείς ότι είναι ίδια.
Ως παράδειγμα ανέφερα τα ATC 50 και τα ATC 100. Τα 50άρια θεωρώ ότι είναι μονόδρομος για τα χρήματά τους, εκτός κι αν για λόγους αισθητικής κάποιοι δεν θέλουν να τα έχουν στο σαλόνι τους. Παρεμπιπτόντως, και για τα 100άρια ισχύει το ίδιο περιοριστικό θέμα αισθητικής.

Reaction score
18.846
Και αυτό μπορεί να συμβεί.. :idk:
Αλλά η ανταλλαγή απόψεων και η συννενόηση μπορεί να καταστούν προβληματικές με άπειρους τρόπους και δεν μπορεί να έχει κάποιος σιγουριά..
Ο τρόπος που ταιριάζει καλύτερα στην ιδιοσυγκρασία - χαρακτήρα του καθένα τείνει να είναι συνήθως safe ground όχι επειδή είναι στ' αλήθεια αλλά επειδή έχει μάθει ο ίδιος να ζει και να παίζει μπάλα με αυτόν..

(Σταμάτα με τα κοινωνικά τώρα.. :laugh:)
Δε ξέρω για τι κοινωνικά λές, εγω τα θεωρώ χρησιμα για το audio όλα αυτά , για αυτό τα λέω. :D :D Άνθρωπος που αναρωτιέται , προβληματίζεται και βρίσκει λύση σε αυτά (αλλά και για αυτά) έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να είναι και καλός ακροάτης της μουσικής αλλά και κοινωνός της σημασίας όλων των τεχνών γενικότερα που δίνουν λύσεις ή έστω παρηγοριά στους προβληματιμούς του αυτούς είτε τους έχει λύσει και χαίρεται είτε όχι και λυπάται. Υπάρχουν τραγούδια κια μουσικές που καλύπτουν και τα δύο αυτά στάδια. :D

Reaction score
3.583
Πρόεδρε μην μπερδεύεις τα Taus με τα ATC. Διαφορετικός ήχος. Στο έχω εξηγήσει. Το παράξενο είναι που σου αρέσουν και τα δύο. Να το κοιτάξεις αυτό. Δεν είναι λογικό.

Reaction score
18.846
Πρόεδρε μην μπερδεύεις τα Taus με τα ATC. Διαφορετικός ήχος. Στο έχω εξηγήσει. Το παράξενο είναι που σου αρέσουν και τα δύο. Να το κοιτάξεις αυτό. Δεν είναι λογικό.
Ο πραγματικά μουσικόφιλος βρίσκει ομορφιά, νόημα και προτερήματα σε πολλούς ηχητικούς χαρακτήρες μηχανημάτων αναπαραγωγής, άσχετα της προτίμησης ή συνήθειας ή έκθεσης του σε κάποιους συγκεκριμένους. ¨Ετσι και ο Κος Χρήστος. :D 😍

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.234
Εξηγουμαι πιο λεπτομερειακα.
Δεν μπορουμε να απαξιωσουμε την συνεισφορα ανθρωπων που γραφουν με καλη θεληση
για τις γνωσεις η τις εμπειριες τους, την ιδια την αξια και χρησιμοτητα τους.
Οι δυσκολιες που ανεφερα εχουν να κανουν
με τον τροπο που γραφουν, το περιβαλλον που γραφουν, την ανυπαρξια διαλογου και reality check,
και το ειδος του κοινου στο οποιο απευθυνονται.
Με αλλα λογια, μπορει καποιος να παει στο next level απλα και μονο διαβαζοντας τις εδω αναρτησεις;
Θεωρω πως οχι.

Αν προσπαθουσε καποιος να καταγραψει σε μιαν εικονα ολους οσους διαβαζουν η γραφουν
στην εδω κατηγορια του audio, οπως και αλλου, θα πλησιαζε σε κατι που θα ηταν περιπου ως εξης.
-Οι εντελως ασχετοι, ειδα φως και μπηκα, ασχολουνται ολοι φαινεται ενδιαφερον, ειναι trendy,
εχω κατι απο οπου ακουω θελω να το ψαξω λιγο παραπανω.κλπ.
-Οι ασχολουμαι λιγο μου αρεσει πολυ η μουσικη, η τεχνολογια η και τα δυο, εχω η θελω να αποκτησω κατι αξιοπρεπες η θελω να μαθω κατι περισσοτερο.
Αυτοι ισως ειναι και οι μονοι ευεπηρρεαστοι.

-Οι audio people η μεγαλη κατηγορια που περιλαμβανει σοβαρους χομπιστες, επαγγελματιες,
φιλοδοξους ημιεπαγγελματιες, τεχνοκρατες,, ακραιφνεις μουσικοφιλους κλπ.
-Οι λεγομενοι χαιενταδες που μονοπωλουν το ενδιαφερον αποτελουν οντως μια διακριτη αλλα πολυ μικρη υποκατηγορια των audio people.
Ολοι οι παραπανω εχουν ισχυρες αποψεις, συγκεκριμενα γουστα δεν επηρρεαζονται ευκολα θελουν πρωτα
να θεσουν τα δακτυλα επι τον τυπον των ηλων και μετα...

Ο πολλακις προβαλλομενος στοχος της "εκπαιδευσης" ολου αυτου του φασματος ειναι ανεφικτος
πρωτιστως λογω αρχικων και βασικων περιορισμων π.χ.
Οικονομοτεχνικων, budget, χωρος.
Διαφορετικων αντικειμενικων σκοπων, ισχυρων πιστευω,
αλλα και ελλειψης ενδιαφεροντος και εξειδικευμενων γνωσεων.

Επι πλεον και λογω συνθηκων και τροπου διεξαγωγης των συζητησεων πχ
Ατελειωτοι μονολογοι, ελλειψη διαλλακτικοτητας, ελλειψη συνοχης.
Φλυαριες και ανεκδοτολογικες αναφορες εντος αμιγως τεχνικων δημοσιευσεων.
Μισοψημενες εφαρμογες, λυσεις ειδικου σκοπου και προσωπικου γουστου
που προσπαθουν να αποκτησουν γενικη ισχυ κλπ.
Δημοσιευση pdf εταιρειων με ασχετα προιοντα.
Συστασεις για μελετη ειδικων ογκωδων βιβλιων αναφορας κλπ.

Τα πραγματα γινονται χειροτερα απο το οτι οι δυο τρεις γνωστες απ οσο μπορω να κρινω
που θα μπορουσαν να συμβαλλουν με τις γνωσεις τους σε ενα διαλογο, αντιλογο, reality check
λαμπουν δια της απουσιας τους και κανενας δεν μπορει να τους κατηγορησει για αυτο.

Για κουβεντουλα και εκτονωση ολα καλα ειμαι μεσα..
bird.jpeg

Μέχρι και με το...ενυδρείο του EAR φαίνεται να έχει ασχοληθεί η σκηνοθέτης... :roflmao:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.566
Members
38.201
Νεότερο μέλος
Alex Nik