Audio People Fan Club

Reaction score
18.868
:gamer: :download::beach:

που διαφερουν; για δωσε τα ''φωτα σου'' :gamer:
Να σου δώσει ΟΚ .... αλλά να ξέρεις του έχει χαλάσει η μεγάλη σκάλα στα φώτα. 😍
View attachment 350649

Μέχρι και με το...ενυδρείο του EAR φαίνεται να έχει ασχοληθεί η σκηνοθέτης... :roflmao:
Εγώ πάντως προτείνω ο @costas EAR Ear να κάνει βιντεάκια σαν αυτόν τον ιδιοκτήτη της PSaudio πως τον λέν και να μιλάει για διάφορα θέματα του audio. Ακόμη και καλύτερα με ερωτήσεις εκτός απο το τι θεωρεί αυτός μόνο σημαντικό γιατί αλλιώς όλο για πολυκάναλο θα λέει. No joke εκτός απο το τελευταίο που και αυτό εδώ που τα λέμε μια δόση αληθειας την έχει. :D

Υ.Γ. : Πάντα με λογότυπο της Επερεσίας φυσικά απο πίσω του και φωτογραφεία του Προέδρου μας. Αυτό joke. :D

Last edited:

Reaction score
18.868
Προφανώς και είναι διαφορετικα μεταξύ τους . Δεν νομίζω ότι είπε κανείς ότι είναι ίδια.
Ως παράδειγμα ανέφερα τα ATC 50 και τα ATC 100. Τα 50άρια θεωρώ ότι είναι μονόδρομος για τα χρήματά τους, εκτός κι αν για λόγους αισθητικής κάποιοι δεν θέλουν να τα έχουν στο σαλόνι τους. Παρεμπιπτόντως, και για τα 100άρια ισχύει το ίδιο περιοριστικό θέμα αισθητικής.
Εσυ ATC έχεις g.kar ; Ποιό μοντέλο ;

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.242
Να σου δώσει ΟΚ .... αλλά να ξέρεις του έχει χαλάσει η μεγάλη σκάλα στα φώτα. 😍

Εγώ πάντως προτείνω ο @costas EAR Ear να κάνει βιντεάκια σαν αυτόν τον ιδιοκτήτη της PSaudio πως τον λέν και να μιλάει για διάφορα θέματα του audio. Ακόμη και καλύτερα με ερωτήσεις εκτός απο το τι θεωρεί αυτός μόνο σημαντικό γιατί αλλιώς όλο για πολυκάναλο θα λέει. No joke εκτός απο το τελευταίο που και αυτό εδώ που τα λέμε μια δόση αληθειας την έχει. :D

Υ.Γ. : Πάντα με λογότυπο της Επερεσίας φυσικά απο πίσω του και φωτογραφεία του Προέδρου μας. Αυτό joke. :D
Τα πράγματα είναι απλούστερα απ'όσο νομίζουμε... We can mess around with audio people but... we don't mess around with steak people. Τα μέλη του steak club - μένουμε στην αποκάλυψη του τίτλου αφού για όλα τ'άλλα... we don't talk about steak club - λογαριάζουν χορτοφαγική τη μπριζόλα που ψήνεται μαζί με πατάτα, κρεμμύδι, μανιτάρι και δαμάσκηνο...
DSC03258.JPG

Κοινός τρόπος να ερεθιστούν είναι βλέποντας κρέατα ψημένα well done...
DSC03260.JPG

Reaction score
18.868
Τα πράγματα είναι απλούστερα απ'όσο νομίζουμε... We can mess around with audio people but... we don't mess around with steak people. Τα μέλη του steak club - μένουμε στην αποκάλυψη του τίτλου αφού για όλα τ'άλλα... we don't talk about steak club - λογαριάζουν χορτοφαγική τη μπριζόλα που ψήνεται μαζί με πατάτα, κρεμμύδι, μανιτάρι και δαμάσκηνο...
View attachment 350669

Κοινός τρόπος να ερεθιστούν είναι βλέποντας κρέατα ψημένα well done...
View attachment 350670
Μόνο εσύ θα μπορούσες να κρατάς τόσο τέλεια καθαρό το εσωτερικό του φούρνου. :D 😍

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.242
Τι κριμα!
Αποροφημενος να διαβαζει ο Bhutia και σκεπτομενος,
εκαψε την μπριζολα.
Ούτε για steak people δεν κάνεις... Η μπριζόλα είχε αφαιρεθεί από τη φωτιά σε προγενέστερο στάδιο αφήνοντας τα υπόλοιπα με τη σάλτσα να καραμελώσουν.

Last edited:

Reaction score
18.868
Ούτε για steak people δεν κάνεις... Η μπριζόλα είχε αφαιρεθεί από τη φωτιά σε προγενέστερο στάδιο αφήνοντας τα υπόλοιπα με τη σάλτσα να καραμελώσουν.
Κοίτα ανάλογα ποιός θα την δεί -φάει. Εάν την δώ εγω και ο John θα πούμε τέλεια, εάν την δεί ο Εαρ θα σε βρίζει. :D :D

Δε μου λες, να ρωτησω κάτι, και στην πολυκάναλη μίξη έτσι το κάνουν mono το χαμηλό ; Όχι τίποτε άλλο να έχω ακόμη έναν λόγο να πειράζω τον N.K. γιατί έχει πολυκάναλο για να ακούει mono τις αγαπημένες του χαμηλές και εάν δεν το κάνουν έτσι γιατι δεν έχει power και είναι όλα μπερδεμένα σαν σούπα. :D:D

Τι πλάκα έχουμε ; :D

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.781
Προσωπικά, σε αφρόντιστο σαλόνι, ούτε ακριβή ηχομπαρα (πχ της Sennheiser) δεν βάζω, πόσο μάλλον τα ATC τα κατοστάρια.

Ακόμα και να μου τα χάριζες, θα τα πουλούσα για να τα κάνω ταξίδια, μπριζόλες, οτιδήποτε.

Ούτε απ'τα κουτιά τους δε θα τα έβγαζα.

Σε αφρόντιστο σαλόνι, θα έβαζα προσωπικά μόνον ηχομπαρα, και συμμαζεμένου κοστολογίου, ούτε καν.

Υπάρχουν και ακουστικά.

Λεφτά δε πετάω για να λέω πως μ'αρεσει ο ήχος του, και τέτοιες μπούρδες, σε σαλόνι με RT 60 σκατά πατημένα.

Εάν είναι οκ ο χώρος ηχητικά, τότε να δώσω όσα λεφτά αντέχει η τσέπη μου.
Αν δεν είναι όμως, ούτε για πλάκα ρε.
Ούτε Neumann, ούτε ATC, ούτε me geithein. Και να μου τα χάριζες, θα έμπαιναν σε αγγελίες.

Last edited:

Reaction score
18.868
Προσωπικά, σε αφρόντιστο σαλόνι, ούτε ακριβή ηχομπαρα (πχ της Sennheiser) δεν βάζω, πόσο μάλλον τα ATC τα κατοστάρια.

Ακόμα και να μου τα χάριζες, θα τα πουλούσα για να τα κάνω ταξίδια, μπριζόλες, οτιδήποτε.

Σε αφρόντιστο σαλόνι, θα έβαζα προσωπικά μόνον ηχομπαρα, και συμμαζεμένου κοστολογίου, ούτε καν.

Υπάρχουν και ακουστικά.

Λεφτά δε πετάω για να λέω πως μ'αρεσει ο ήχος του, και τέτοιες μπούρδες, σε σαλόνι με RT 60 σκατά πατημένα.

Εάν είναι οκ ο χώρος ηχητικά, τότε να δώσω όσα λεφτά αντέχει η τσέπη μου.
Αν δεν είναι όμως, ούτε για πλάκα ρε.
Ούτε Neumann, ούτε ATC, ούτε me geithein. Και να μου τα χάριζες, θα έμπαιναν σε αγγελίες.
Πωωω Πωωω , δεν θα πουλήσουμε τίποτε με τα βίντεο, χειρότερα και απο το βιβλίο μου, μην πω θα φάμε και moderation στο youtube. :D :D Θα πάμε στο rumble. Μόνο ο Ν.Κ θα βάζει κανά like. :D

Last edited:

Reaction score
1.990
Εσυ ATC έχεις g.kar ; Ποιό μοντέλο ;
Το είχα αναφέρει σε άλλο νήμα, ότι ήμουν στο παρά πέντε να αγοράσω τα ATC 100 τα παθητικά, αλλά όταν τα είδε και τα άκουσε η σύζυγός μου, μου απάντησε ότι παίζουν τέλεια μουσική αλλά δεν τα ήθελε για το σπίτι καθότι δεν της άρεσαν, τα θεωρούσε χοντροκομμένα !
Εκείνη την περίοδο ήταν που άκουσα και τα Dynaudio Contour 3.3 τα οποία μου άρεσαν πολύ και ηχητικά αλλά και αισθητικά. Τα ερωτευτήκαμε αμφότεροι στη συνέχεια. Ένα πράγμα που δεν πρόκειται να φύγει από το σαλόνι μου είναι το συγκεκριμένο ζεύγος ηχείων. Τα συντηρώ σύμφωνα με τις οδηγίες της Dynaudio και είναι σε άριστη κατάσταση. Ο χώρος του σαλονιού είναι 34 τμ, κι έχω φροντίσει για το στήσιμό τους.

Εσύ αγαπητέ thva, ποια ηχεία έχεις ως κύρια στο σαλόνι σου ;

Last edited:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.568
Members
38.199
Νεότερο μέλος
Alex Nik