Audio People Fan Club

Reaction score
8.797
Ακομα το παλευεις? :D
Λες να σταματήσω να το παλεύω και να το ρίξω στην μαγειρική και τις μπριζόλες? :biggrin:

Πιστεύω ότι οι ηχογραφήσεις βοηθούν να πάρει κάποιος γεύση. Εκτός εάν θέλετε και σας βοηθάει περισσότερο να αντιληφθείτε τις διαφορές με το να σας πετάξω σπεκτρο και καμπύλες. :biggrin:
Δεν νομίζω 🙂

Πάντως οι διαφορές είναι ακουστες. Ας μου στείλει ο ΠΑΗ καλώδια και μπίλιες να τα ηχογραφήσω και αυτά. :biggrin:

Last edited:

Reaction score
3.596
Προσωπικά, σε αφρόντιστο σαλόνι, ούτε ακριβή ηχομπαρα (πχ της Sennheiser) δεν βάζω, πόσο μάλλον τα ATC τα κατοστάρια.

Ακόμα και να μου τα χάριζες, θα τα πουλούσα για να τα κάνω ταξίδια, μπριζόλες, οτιδήποτε.

Ούτε απ'τα κουτιά τους δε θα τα έβγαζα.

Σε αφρόντιστο σαλόνι, θα έβαζα προσωπικά μόνον ηχομπαρα, και συμμαζεμένου κοστολογίου, ούτε καν.

Υπάρχουν και ακουστικά.

Λεφτά δε πετάω για να λέω πως μ'αρεσει ο ήχος του, και τέτοιες μπούρδες, σε σαλόνι με RT 60 σκατά πατημένα.

Εάν είναι οκ ο χώρος ηχητικά, τότε να δώσω όσα λεφτά αντέχει η τσέπη μου.
Αν δεν είναι όμως, ούτε για πλάκα ρε.
Ούτε Neumann, ούτε ATC, ούτε me geithein. Και να μου τα χάριζες, θα έμπαιναν σε αγγελίες.
Διαφωνώ οριζοντίως και καθέτως.
Απλά δεν θα πάρεις το max.

Reaction score
3.596
Δεν μου έρχεται και τίποτε για να αλλάξω την συζήτηση diversion. :D Ωχ και όταν μπεί και ο Mαrlboro τι έχω να ακούσω.

Να πούμε κάτι για τους steak people ; Λοιπόν οι steak people μπλά μπλά μπλά. :D
Παρών :D
Saved by he bell. Λοιπόν παιδιά είχα συμφωνήσει με τον Marlboro να γράφω μέχρι να πάει το νήμα στην τριακοστή σελίδα. Τώρα πρέπει να ξαναπάρω έγγραφη άδεια απο την Επερεσία για να μπορέσω να ξαναγράψω. :D Σφραγίδες με βούλες απο κερί, κηροπήγια, γραφειοκρατία, ξέρετε πως είναι αυτά τα πράγματα. Χάρηκα. Γειά σας . :D
Συνέχισε :D

Reaction score
18.896
Παρών :D

Συνέχισε :D
Α, δεν θέλω εγώ σύγκρουση εξουσίων. Εσύ είχες ελεύθερο απο το καταστατικό της Επερεσίας να μου δώσεις το ΟΚ συμμετοχής (προσωρινής άδειας) μόνο για τριάντα σελίδες. Μετά πρέπει να υπογράψει ο Πρόεδρος. Δεν θυμάμαι και εάν η άδεια δόθηκε το χρονικό διάστημα τους δεύτερου πραξικοπήματος σου οπότε ισχύει καθώς ήσουν Πρόεδρος για κάτι ώρες. :D 😍

Reaction score
3.596
Α, δεν θέλω εγώ σύγκρουση εξουσίων. Εσύ είχες ελεύθερο απο το καταστατικό της Επερεσίας να μου δώσεις το ΟΚ συμμετοχής (προσωρινής άδειας) μόνο για τριάντα σελίδες. Μετά πρέπει να υπογράψει ο Πρόεδρος. Δεν θυμάμαι και εάν η άδεια δόθηκε το χρονικό διάστημα τους δεύτερου πραξικοπήματος σου οπότε ισχύει καθώς ήσουν Πρόεδρος για κάτι ώρες. :D 😍
Κι αυτός ο Μπούτχιας μας αγνοεί. :(
Θα τον πρότεινα για Πρόεδρο μιας και είναι audio people (κατ' εμέ) και έχει και λάμπες όπως ξέρω.

Reaction score
18.896
Κι αυτός ο Μπούτχιας μας αγνοεί. :(
Θα τον πρότεινα για Πρόεδρο μιας και είναι audio people (κατ' εμέ) και έχει και λάμπες όπως ξέρω.
Για τον Bhutia αποφάνθηκε. Τον θέλει ουδέτερο μεταξύ δικάναλου και πολυκάναλου, εάν και τον βλέπει να κλίνει προς το πολυκάναλο είπε.

Ο Bhutia είναι audio people μόνο στα μηχανήματα. Δεν είναι σε όλα τα άλλα και αυτό είναι το σημαντικό. Πορηγείται να ξέρεις για τον εαυτό σου ότι πρώτα είσαι People και μετά audio people.

:D

Reaction score
3.596
Στην γιορτή μου και στις γιορτές που έρχονται θα μου δώσεις ελευθερία κινήσεων; 😭

Staff online

• Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.577
Members
38.201
Νεότερο μέλος
danstefan