Audio People Fan Club

Reaction score
18.935
με background τη κλασική μουσική που ανεβασες στο άλλο νήμα και το read aloud του microsoft edge στη γρηγορότερη ρύθμιση έκανα speed-run διάβαζμα ολο το νήμα.

31 σελίδες σε καμια 6αριά ώρες. μια χαρά :lolsign:

Παρεμπιπτόντως, το definitionτου audio people αν δεν κανω λάθος δεν το εξήγησε ο φίλος @thva ακόμα, εντάξει, 31 σελίδες είναι αυτές, έχουμε ακόμα..
Το άφησα ελεύθερης ερμηνείας έννοια σε εσάς (για να κλέψω ιδέες). :D
Το τάκα τάκα κάνει το παιδί μακάκα.

Απλά και όμορφα και μετά από ακουστικά συμπεράσματα😀😀
Σχολίασες στο νήμα, έστω αυτό το λίγο Θεέ ; 😍😍

Μπορεί να κλείσει τώρα το νήμα παρακαλώ.

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.691
εμένα πάντως ο @costas EAR οταν μιλούσαμε για κατι sub που πουλάει μου είπε ''βρές χρήματα και εγώ στα χωράω σε 3x3(.5) χώρο.." :lolsign: :lolsign: μα είναι να δυνατών να αγοράσω σαμπ που κάνουν οσο το δικάναλο μου? και ειναι και διπλάσια σε βάρος απο εμένα.
Αυτός είναι ικανός να στα κρύψει μέχρι και μέσα στο φωτιστικό (σαν τους κατασκοπευτικούς κοριούς), το βάρος μην σε ανησυχεί θα πάρεις κιλάκια μεγαλώνοντας και θα ''έρθει'' το balance.. :laugh:
Όσο για την τιμή το έχει πει αφού, στα sub δίνουμε τα πιο πολλά.. :idk:
Έχεις κοντινούς γείτονες?
Δεν κουνιούνται καλά τώρα.. :whistling:
Αλλά θα.. :cry:
Ενυδρείο να μην φτιάξεις μόνο.. :smoke:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.284
εμένα πάντως ο @costas EAR οταν μιλούσαμε για κατι sub που πουλάει μου είπε ''βρές χρήματα και εγώ στα χωράω σε 3x3(.5) χώρο.." :lolsign: :lolsign: μα είναι δυνατόν να αγοράσω σαμπ που κάνουν οσο το δικάναλο μου? και ειναι και διπλάσια σε βάρος απο εμένα.
Η πρώτη συνθήκη είναι δυνατή αν όχι και αναγκαία... Δεν ξέρω όμως άμα θα είναι δυνατόν να χωράς και ο ίδιος εντός του δωματίου μετά την εγκατάσταση των συγκεκριμένων... Ιδίως άμα θα ήθελες να προστεθούν άλλα...

Reaction score
2.013
Λες να σταματήσω να το παλεύω και να το ρίξω στην μαγειρική και τις μπριζόλες? :biggrin:

Πιστεύω ότι οι ηχογραφήσεις βοηθούν να πάρει κάποιος γεύση. Εκτός εάν θέλετε και σας βοηθάει περισσότερο να αντιληφθείτε τις διαφορές με το να σας πετάξω σπεκτρο και καμπύλες. :biggrin:
Δεν νομίζω 🙂

Πάντως οι διαφορές είναι ακουστες. Ας μου στείλει ο ΠΑΗ καλώδια και μπίλιες να τα ηχογραφήσω και αυτά. :biggrin:
Καλημέρα
Αφού σ΄αρέσει να ηχογραφείς, για να καταγράφεις τις ακουστικές διαφορές , θα σου πρότεινα να προετοιμαστείς καλύτερα.
Κατ' αρχάς να μην ηχογραφείς σε χαμηλό bitrate 192 kbps (compressed, επιπέδου mp3), όπως εκείνα τα MP4 (AAC) που είχες ανεβάσει. Να ηχογραφείς με κάποιο πρόγραμμα που υποστηρίζει ηχογράφηση και εξαγωγή αρχείου σε μορφή wav 16-bit/44.1 KHz,. ή ακόμα καλύτερα σε 24-bit/96 KHz.

Επίσης να προμηθευτείς δύο πυκνωτικά μικρόφωνα και μία κάρτα ήχου με έξοδο τροφοδοσίας για τα μικρόφωνα (Phantom power +48 Volts). Πολλές κάρτες υποστηρίζουν εισόδους μικροφώνων με phantom power. Εγώ χρησιμοποιώ της Tascam.
Εναλλακτικά, προμηθεύεσαι μια ημι-επαγγελματική κονσόλα ήχου από τον Φ. Νακας, ή από το κατάστημα της αρεσκείας σου. Ο Thomann (Γερμανία) στέλνει δωρεάν τα είδη στην Ελλάδα, από κάποιο ποσό και πάνω, ενώ οι τιμές του είναι αρκετά ανταγωνιστικές .

Last edited:

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.328
Καλημέρα
Αφού σ΄αρέσει να ηχογραφείς, για να καταγράφεις τις ακουστικές διαφορές , θα σου πρότεινα να προετοιμαστείς καλύτερα.
Κατ' αρχάς να μην ηχογραφείς σε χαμηλό bitrate 192 kbps, όπως εκείνα τα MP4 που είχες αναβάσει. Να ηχογραφείς με κάποιο πρόγραμμα που υποστηρίζει ηχογράφηση και εξαγωγή αρχείου σε μορφή wav 16-bit/44.1 KHz,. ή ακόμα καλύτερα σε 24-bit/96 KHz.
ένα Audacity δωρεάν και γίνεται η δουλειά... δεν υπάρχει λόγος να ανεβάζει video ( .mp4 )

Reaction score
2.013
ένα Audacity δωρεάν και γίνεται η δουλειά... δεν υπάρχει λόγος να ανεβάζει video ( .mp4 )

Κι εγώ το Audacity συνήθως χρησιμοποιώ.
Είχα σκεφτεί να πάρω Binaural in-ear microphones σαν αυτά που παρουσιάζονται στο λίνκ αλλά το άφησα. :)
Δεν χρειαζεσαι binaural . Δύο καλά μικρόφωνα χρειάζεσαι που να ηχογραφούν όσο το δυνατόν πιο ουδέτερα (flat).
Για τις πειρατικές ηχογραφήσεις , οι πειρατές χρησιμοποιούν τα binaural mics

Last edited:

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
30.156
Το άφησα ελεύθερης ερμηνείας έννοια σε εσάς (για να κλέψω ιδέες). :D

Σχολίασες στο νήμα, έστω αυτό το λίγο Θεέ ; 😍😍

Μπορεί να κλείσει τώρα το νήμα παρακαλώ.
Ευγενέστατο κείνο το σχόλιο πάντως.
Σε ορισμένα φόρα θα ήταν πράγματι ικανός λόγος για να κλείσει το νήμα...

Reaction score
8.813
Με σχόλια που κάνει λαικ ή βάζει γελάκια ο Λέανδρος δεν ασχολούμαι πλέον. :biggrin:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.865

Reaction score
8.813
Πάντως ρε παιδιά, τι να πω για τον φίλο μας που κάθε μέρα διαβάζει τι γράφουμε εδώ πέρα, δεν συμμετέχει καθόλου και το μόνον που κάνει είναι να βάζει λαικ ή γελάκια. :roflmao:
Ο Kanakiani τουλάχιστον έγραψε κάτι, μια μπούρδα, κάτι είναι και αυτό.

Reaction score
18.935
Τον Κανακιάνι δεν τον παρεξηγεί κανείς. Έχει το κοκκαλάκι της νυχτερίδας όταν τα λέει. Είναι χάρισμα.

Τώρα για το άλλο τι να πω ; ¨Εχω δεί χίλιες φορές χειρότερα και χωρίς γελάκι (στη προκειμένη μάλιστα δύο) και με κακή πρόθεση και ας μην έχουν "προσβολές". Υπάρχουν προσβολές που δεν έχουν μέσα κακές λέξεις. Εξάλλου μπορεί να είναι και φίλοι με το Ν.Κ. Ποιός είμαι εγώ να ανακατευτώ στην σχέση τους. Είμαι δε, σίγουρος ότι εάν γνωρίζονταν είναι τα πιο συμβατά μεταξύ τους άτομα στο site. Υπογραφή mega psigologos.

Last edited:

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
30.156
Από το κύριο John Siau

Reaction score
1.346

Marlboro καλεί Θήβα.
Τάραξε τον στην ανάλυση.
Περάστε έξω κύριε non audio people.
Είστε αντιπρόσωπος.
.
Εσύ αγαπητέ thva, ποια ηχεία έχεις ως κύρια στο σαλόνι σου ;
Δεν ξεγελιέται με τέτοια κόλπα "θα σου πω τι ηχεία εγω για να μου πεις τι ηχεία έχεις εσυ" είναι πολύ έξυπνος για να την πατήσει ετσι.
Πέρα που σας έχει πει ήδη τι ηχεία έχει αλλα κανείς δεν βλέπω να έδωσε σημασία... (Η και όχι)
Δημήτρη, τα άκουσα σε ένα panasonic που έχω φορητό διπλό κασετόφωνο του 1990 που έχω συνδεδεμένο το λάπτοπ. Χάλια ακόμη και η τοπθέτηση του που το ένα ηχείο μπλοκάρεται απο μπράτσο του καναπέ χα χα.
:lolsign: :lolsign:

Reaction score
18.935
Πάντως ρε παιδιά, τι να πω για τον φίλο μας που κάθε μέρα διαβάζει τι γράφουμε εδώ πέρα, δεν συμμετέχει καθόλου και το μόνον που κάνει είναι να βάζει λαικ ή γελάκια. :roflmao:
Ο Kanakiani τουλάχιστον έγραψε κάτι, μια μπούρδα, κάτι είναι και αυτό.
Στην ουσία τώρα όμως. Στο νήμα για την έκθεση έχει δυο μεγάλα βίντεο. Να τα δεις στο πολύ τροχάδην. Ενα με την έκθεση της Βιέννης και ενα με την έκθεση στην Κίνα. Είναι γεμάτο πικάπ (που παίζουν, όχι διακοσμητικά όπως εδώ) , λυχνίες, και δικάναλο. ¨Εχουμε καμιά δήλωση να κάνουμε επι του θέματος εσείς οι πολυκάναλοι ; :D :D

Reaction score
18.935

Δεν ξεγελιέται με τέτοια κόλπα "θα σου πω τι ηχεία εγω για να μου πεις τι ηχεία έχεις εσυ" είναι πολύ έξυπνος για να την πατήσει ετσι.
Πέρα που σας έχει πει ήδη τι ηχεία έχει αλλα κανείς δεν βλέπω να έδωσε σημασία... (Η και όχι)

:lolsign: :lolsign:
Καλά εσένα κάτι σου έχω πεί για τρίτη ή τέταρτη φορά και δεν το τηρείς. Νομίζεις ότι πετάω αετό και δεν καταλαβαίνω ε ; Καλά συνέχισε έτσι. :D
Ναι, πάρτε πικάπ. Τρεχάτε ποδαράκια σας!

Εγώ κόλλησα πάνω στο καπάκι του πικάπ, ένα δίσκο από γραμμόφωνο. Έξτρα πόιντς.
¨Αστον να απαντήσει βρε συ να γελάσουμε λίγο. Θα πεθάνουμε που θα πεθάνουμε, να μην πάμε και γελώντας ; :D:D

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.579
Members
38.200
Νεότερο μέλος
danstefan