Audio People Fan Club

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.698
Με σχόλια που κάνει λαικ ή βάζει γελάκια ο Λέανδρος δεν ασχολούμαι πλέον. :biggrin:
Ρε 'συ γιατί μας φέρνεις σε τέτοια θέση πρωινιάτικα? :rolleyes:
Πρέπει δηλ. να ''κλειδώσουμε'' τον Λέανδρο ή όποιον δεν σου πάει να μην βάζει like ή γελάκια (μα ούτε και να γελάσει πχιά ο άνθρωπος..? :idk:) στα post μας για να μας διαβάζεις ή έστω να παραμείνουμε φιλαράκια ? :drinks:
Σ' εμάς που ακούμε ευλαβικά όλο το ρεπερτόριο που βάζεις και απαντάμε κιόλας χωρίς να υπολογίζουμε τις συνέπειες?

Ντροπή ρέυ.. :p:lolsign:

Στείλε μια γερμανική μαύρη..
(Όχι μαύρη Γερμανίδα.. :whistling::rolleyes:)

Last edited:

Reaction score
18.937
Ρε 'συ γιατί μας φέρνεις σε τέτοια θέση πρωινιάτικα? :rolleyes:
Πρέπει δηλ. να ''κλειδώσουμε'' τον Λέανδρο ή όποιον δεν σου πάει να μην βάζει like ή γελάκια (μα ούτε και να γελάσει πχιά ο άνθρωπος..? :idk:) στα post μας για να μας διαβάζεις ή έστω να παραμείνουμε φιλαράκια ? :drinks:
Σ' εμάς που ακούμε ευλαβικά όλο το ρεπερτόριο που βάζεις και απαντάμε κιόλας χωρίς να υπολογίζουμε τις συνέπειες?

Ντροπή ρέυ.. :p:lolsign:

(Στείλε μια γερμανική μάυρη)
Ο Ν.Κ @Ν.Κ. . είναι απο τα καλύτερα παιδιά. Ο Κανακιάνι @kanakiani το ίδιο. Πaρεξήγησις.

Βεβαιώνει ο mega erasiteknikus psigologos thva. Δεν θα πάμε κόντρα τώρα στην επιστήμη και τους ειδικούς. :D

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.698
Ο Ν.Κ @Ν.Κ. . είναι απο τα καλύτερα παιδιά. Ο Κανακιάνι @kanakiani το ίδιο. Πaρεξήγησις.

Βεβαιώνει ο mega erasiteknikus psigologos thva. Δεν θα πάμε κόντρα τώρα στην επιστήμη και τους ειδικούς. :D
'ντωμεταξύ υπάρχει θέμα γιατί ο Λέανδος έβαλε γελάκι και στο δικό του σχόλιο οπότε θα έχει δυσκολία να ξαναδιαβάσει αν χρειαστεί ακόμα και τα δικά του.. :whistling::cry::rolleyes::idk:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.867
Πρέπει να πάρω ένα γραμμόφωνο.
Φουλ αναλογικός γλυκός ήχος, ζεστός, ανθρώπινος.

Έχω κάτι δίσκους να παίξω.

Με wi-fi σύνδεση κατά προτίμηση, διότι με Bluetooth λένε πέφτει η πχιότητα.

Εκεί ναι, να βάλω σοβαρό καλώδιο ρεύματος.
Με δοκιμές εννοείται.
Ασημένιο κατά προτίμηση.
Με βύσματα της προκοπής.
Γιατί πες μου το βύσμα σου, να σου πω ποιος είσαι.

Και φυσικά με ξεχωριστή γραμμή, κατευθείαν στην κολώνα της ΔΕΗ. Για αγνό παρθένο ρεύμα, πουλάκια να κάθονται πάνω στο τεντωμένο καλώδιο, να κελαιδαει λέμε.

Reaction score
1.348
Με δοκιμές εννοείται.
Ασημένιο κατά προτίμηση.
Με βύσματα της προκοπής.
Με επιστροση ασημένιου βύσματα Κώστα και όχι φτηνιαρικα επαργυρωμενα.

Reaction score
2.014
Πρέπει να πάρω ένα γραμμόφωνο.
Φουλ αναλογικός γλυκός ήχος, ζεστός, ανθρώπινος.

Έχω κάτι δίσκους να παίξω.

Με wi-fi σύνδεση κατά προτίμηση, διότι με Bluetooth λένε πέφτει η πχιότητα.

Με δοκιμές εννοείται.
Ασημένιο κατά προτίμηση.
Με βύσματα της προκοπής.

Και φυσικά με ξεχωριστή γραμμή, κατευθείαν στην κολώνα της ΔΕΗ. Για αγνό παρθένο ρεύμα, πουλάκια να κάθονται πάνω στο τεντωμένο καλώδιο, να κελαιδαει λέμε.
Προτείνεται και η αλλαγή της μανιβέλας, γιατί το γραμμόφωνο δεν διαθέτει ηλεκτρονική ανάφλεξη, ούτε χρειάζεται καλωδιο ρεύματος για να λειτουργήσει.
Ως γνωστόν, το "καλύτερο" καλώδιο ρεύματος είναι το "κανένα" καλώδιο ρεύματος
Με επιστροση ασημένιου βύσματα Κώστα και όχι φτηνιαρικα επαργυρωμενα.
Είπαμε, ότι δεν λειτουργεί με ρεύμα το γραμμόφωνο , δεν χρειάζονται βύσματα και καλώδια.
Είναι τέλειο το γραμμόφωνο με το κατάλληλο hi-end χωνί

Last edited:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.288
ένα Audacity δωρεάν και γίνεται η δουλειά... δεν υπάρχει λόγος να ανεβάζει video ( .mp4 )

Το δε audacity παρέχει και δυνατότητα άμεσου null testing σε περίπτωση όπου θα συγκρίνονταν διάφορα παρελκόμενα...:sneaky:
Πολυκαναλο πικαπ?
Οποιοδήποτε μοντέλο πικάπ μπορεί να γίνει τετραφωνικό με την προσαρμογή της αντίστοιχης κεφαλής , κυκλώματος αποδιαμορφωτή για το σήμα στο φωνογραφικό στάδιο κι εφόσον διαθέτουμε εννοείται τετραφωνικούς δίσκους βινυλίου... Όπως έχει επιδειχθεί διπλασιάζοντας τις πηγές άμεσης ενέργειας σε αφρόντιστο χώρο η προσαρμογή του ηχοσυστήματος σε αυτόν τείνει να ωφελείται.
...

¨Αστον να απαντήσει βρε συ να γελάσουμε λίγο. Θα πεθάνουμε που θα πεθάνουμε, να μην πάμε και γελώντας ; :D:D
Όσα έχουν αναλυθεί στο νήμα για τις λυχνίες τείνουν να κόβουν γελάκια αντί να τα πυροδοτούν... Λέμε τώρα. Αλλά δεν βλέπω λόγο να επηρέαζε τα δικά μας σχέδια και δραστηριότητα όσα κάνει η πλειοψηφία των εκθετών σε διάφορες εκδηλώσεις. Περισσότερο ΄΄μούρη΄΄ παρά ουσία πλασάρεται σε τέτοια μέρη.

Μεταξύ N.K. και kanakiani καλό είναι να ξεχωρίζουμε σε καθεμία περίσταση ποιος είναι ο πραγματιστής και ποιος ο... τραυματιστής. Κατά τα άλλα όλοι μας διαθέτουμε δίπλωμα πιλότου... κοτσάνας κι ευχής έργον θα ήταν τουλάχιστον να μη συντρίβονται όσες μπορεί να πιλοτάρουμε.

Reaction score
8.815
Στην ουσία τώρα όμως. Στο νήμα για την έκθεση έχει δυο μεγάλα βίντεο. Να τα δεις στο πολύ τροχάδην. Ενα με την έκθεση της Βιέννης και ενα με την έκθεση στην Κίνα. Είναι γεμάτο πικάπ (που παίζουν, όχι διακοσμητικά όπως εδώ) , λυχνίες, και δικάναλο. ¨Εχουμε καμιά δήλωση να κάνουμε επι του θέματος εσείς οι πολυκάναλοι ; :D :D
Έκθεση χαιεντ? :biggrin:
2 φορές πήγα σε τέτοιο πανηγύρι. Το μόνον που μ άρεσε ήταν ένα πολυκαναλο και 2 ξανθιές γκομενες. Όλα τα υπόλοιπα αδιάφορα και πληκτικά.
Απορώ με τον Μπούτχια που δίνει το παρόν κάθε χρόνο, πρέπει να έχει μεγάλη υπομονή. :biggrin:

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.698
Μεταξύ N.K. και kanakiani καλό είναι να ξεχωρίζουμε σε καθεμία περίσταση ποιος είναι ο πραγματιστής και ποιος ο... τραυματιστής.
Και ποιός είναι ποιός? :whistling::thumbsdown:

(ο kanakiani δεν ξέρω τι κάμει, αλλά και ο άλλος τόσο καιρό τώρα δεν στέλνει μπύρες.. :O_o: :cry: )
Απορώ με τον Μπούτχια που δίνει το παρόν κάθε χρόνο, πρέπει να έχει μεγάλη υπομονή. :biggrin:
..ή τιθασευμένο και ώριμο πνεύμα ;) (ασχέτως αν δεν του αρέσουν κάποιες υλοποιήσεις)

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.288
2 φορές πήγα σε τέτοιο πανηγύρι. Το μόνον που μ άρεσε ήταν ένα πολυκαναλο και 2 ξανθιές γκομενες. Όλα τα υπόλοιπα αδιάφορα και πληκτικά.
Τώρα έχει γίνει αφάνταστα απλό... Σε τρεις περίπου ώρες προσπερνάμε χωρίς στάση όσα είναι μια από τα ίδια σε σχέση με προηγούμενες χρονιές κι εστιάζουμε σε ένα ή δύο που θα είχαν να δείξουν κάτι διαφορετικό... Travelling light χωρίς φωτογραφίες κι ενημερωτικό υλικό περιπτέρων στα χέρια ελέω διαδικτύου... Στα ΄΄Σόδομα και Γόμορα΄΄ της υψηλής πιστότητας ένα ενδιαφέρον έκθεμα θα μου έφτανε για να μην ένιωθα απογοήτευση στο τέλος μιας μονάχα ημέρας το χρόνο αφού δεν θα επισκεπτόμουν άλλες.

(ο kanakiani δεν ξέρω τι κάμει, αλλά και ο άλλος τόσο καιρό τώρα δεν στέλνει μπύρες.. :O_o: :cry: )

..ή τιθασευμένο και ώριμο πνεύμα ;) (ασχέτως αν δεν του αρέσουν κάποιες υλοποιήσεις)
weapons.jpeg

Last edited:

Reaction score
18.937
Μπορεί να νοιώθει ανώτερος και ευχαριστημένος με τον εαυτό του και τα επιτεύγματα του που βλέπει ανθρώπους, τους θεωρεί εξαπατημένους οικονομικά και ηχητικά απο τις επιλογές τους ενώ αυτός ξέρει καλύτερα. :D

Να το δοκιμάσεις και εσύ. Μπορεί να σου ταιριάξει απο ότι σε έχω ψυχολογήσει. :D Να τραβάμε και εμείς οι έρμοι οι δικάναλοι εδώ λιγότερα πειράγματα καθώς θα έχεις σε ένα βαθμό ικανοποιήσει το εγώ σου. :D

Αφού δεν πήγες όμως ποτέ, πως ξέρεις ότι δεν υπάρχει καλύτερο δικάναλο απο το "πολυκάναλο" σου ; :D Οι άλλοι πολυκάναλοι έχουν πάει προφανώς και έχουν άποψη. :D

Reaction score
18.937

Για βοήθεια (για καλό) σε φωνάξαμε τώρα εσένα ; :D :D

Reaction score
8.815
Για βοήθεια (για καλό) σε φωνάξαμε τώρα εσένα ; :D :D
Όπου τζερτζελες, τσουπ κσι ο Δημήτρης μας. :biggrin:
Μπορεί να νοιώθει ανώτερος και ευχαριστημένος με τον εαυτό του και τα επιτεύγματα του που βλέπει ανθρώπους, τους θεωρεί εξαπατημένους οικονομικά και ηχητικά απο τις επιλογές τους ενώ αυτός ξέρει καλύτερα. :D

Να το δοκιμάσεις και εσύ. Μπορεί να σου ταιριάξει απο ότι σε έχω ψυχολογήσει. :D Να τραβάμε και εμείς οι έρμοι οι δικάναλοι εδώ λιγότερα πειράγματα καθώς θα έχεις σε ένα βαθμό ικανοποιήσει το εγώ σου. :D

Αφού δεν πήγες όμως ποτέ, πως ξέρεις ότι δεν υπάρχει καλύτερο δικάναλο απο το "πολυκάναλο" σου ; :D Οι άλλοι πολυκάναλοι έχουν πάει προφανώς και έχουν άποψη. :D
Λες να πάω να ακούσω άσωτα ηχεία? :biggrin:
Πήγα 2 φορές σου είπα, δεν προσέχεις

Reaction score
18.937
Μαθητής μας. :D Τον καταστρέψαμε τον άνθρωπο. :D

Λες να πάω να ακούσω άσωτα ηχεία? :biggrin:
Πήγα 2 φορές σου είπα, δεν προσέχεις
Μπορεί βρε παιδί μου να άκουσες τα λάθος ηχεία. Όπως ο Bhutia έχει ακούσει τις λάθος λάμπες ένα πράγμα. :D

Εξέλισσεται και η τεχνολογία. :D

Να πας να ακούσεις ένα ζευγαρι που κάνουν όσο όλα τα δικά σου μαζί και τα έντεκα ας πούμε. Κάτι αξιόλογο θα βρείς είμαι σίγουρος. :D

Last edited:

Reaction score
8.815
Μαθητής μας. :D Τον καταστρέψαμε τον άνθρωπο. :D

Μπορεί βρε παιδί μου να άκουσες τα λάθος ηχεία. Όπως ο Bhutia έχει ακούσει τις λάθος λάμπες ένα πράγμα. :D

Να πας να ακούσεις ένα ζευγαρι που κάνουν όσο όλα τα δικά σου μαζί και τα έντεκα ας πούμε. Κάτι αξιόλογο θα βρείς είμαι σίγουρος. :D
Μου προτείνεις να περάσω τον ελεύθερο μου χρόνο μαζί με οντιο πιπολ ακούγοντας άσωτα ηχεία να παίζουν αδιάφορη μουσική.
Μπα, έχω καλύτερα πράγματα να κάνω :D

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.288

Δεν καταδέχεσαι ποτέ ν'αναφέρεις ποιες είναι οι ΄΄σωστές΄΄ όπως οι δικές σου μπας και μου δινόταν ευκαιρία να τις ακούσω... Λες και υπάρχουν μαγικές λυχνιακές υλοποιήσεις με χαμηλές οι οποίες να μην αποκαρδιώνουν σε σύγχρονα ιδιώματα...
Ενώ όλοι οι άλλοι.. (κι εσύ μαζί) στη δίαιτα... :tongue:
Παραδέξου το, σου αρέσει να παρακολουθείς λασπομαχίες αλλά να μην πιτσιλιζόσουν ο ίδιος. :sneaky:
Ρε ελάτε να ακούσετε Ψωράλ να σας πέσουν τα σαγόνια στο πάτωμα.
Άντε να τα μαζεύουμε μετά... :laugh:

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.698
Μου προτείνεις να περάσω τον ελεύθερο μου χρόνο μαζί με οντιο πιπολ ακούγοντας άσωτα ηχεία να παίζουν αδιάφορη μουσική.
Μπα, έχω καλύτερα πράγματα να κάνω :D
Όχι βρε...
Σου προτείνει αντί να κάθεσαι στη σπηλιά και να φτιάχνεις δείγματα για να συνομιλείς (έτσι κι αλλιώς) με audio people μέσω ιστοσελίδων να βγεις βόλτα να δεις κι από κοντά τις γκαζιερες :p να ρίξεις κι ένα κοφτό μπινελικι απ' αυτά τα ωραία που ακούγονται ελάχιστα.. Pure fun..
Δεν καταδέχεσαι ποτέ ν'αναφέρεις ποιες είναι οι ΄΄σωστές΄΄ όπως οι δικές σου μπας και μου δινόταν ευκαιρία να τις ακούσω... Λες και υπάρχουν μαγικές λυχνιακές υλοποιήσεις με χαμηλές οι οποίες να μην αποκαρδιώνουν σε σύγχρονα ιδιώματα...

Παραδέξου το, σου αρέσει να παρακολουθείς λασπομαχίες αλλά να μην πιτσιλιζόσουν ο ίδιος. :sneaky:
Πιτσιλιζομαι συνεχώς αφού..:idk:
Αλλά μ' αρέσει ο χαβαλες..
(Ειδικά όταν δεν έχει άλλες περίεργες η κακές προεκτάσεις)

Reaction score
18.937

Άντε να τα μαζεύουμε μετά... :laugh:
Υπάρχουν πολλές μάρκες. Την τοπολογία αλλά ακόμη μέχρι και το είδος του bias και γενικά χαρακτηριστικά που πρέπει να διαθέτει τα έχω αναφέρει κατά καιρούς. Τι νόημα έχει αφού το νήμα σου και η άποψη όλων τις έχει χαρακτηρίσει και τις θεωρεί ώς κατώτερες ακόμη και των 99.99 ευρώ ενισχυτικών. Και λογικό αφού οι μετρήσεις τους είναι χάλια. Μάλιστα καλές θεωρεί αυτές που δεν είναι.

Αυτά που κάνει η κατάλληλη λάμπα τα σύγχρονα ιδιώματα ούτε καν τα ονειρεύονται. Μερικά μάλιστα δεν είναι κάν μέσα στην δυνατότητα τους, άσχετου τιμής και ηχητικής ποιότητας. Και είναι και σημαντικά. Επίσης για να πλησιάσουν τα ιδιώματα αυτά πρέπει να έχουν πολλαπλάσια τιμή αυτής. Τα σύγχρονα ιδιώματα εξυπηρετούν άλλες ανάγκες και σκοπούς σχεδισμού του συστήματος μας. Με κάποια καλά και κάποια κακά.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.581
Members
38.200
Νεότερο μέλος
danstefan