Audio People Fan Club

Reaction score
1.458
Μα, δικάναλοι είμαστε οι περισσότεροι στην Επερεσία. Καλά δεν γνωρίζεις ποιοί είμαστε και τι κάνουμε, θα σου στείλω φυλλάδια - μπροσούρες να γνωρίσεις και να εκτιμήσεις το έργο μας. :D 😍

Πάντως μπορείς να δοκιμάσεις τώρα που τον Marlboro τον έχει παύσει ο Πρόεδρος μας για έξη μήνες ... και εάν δεν σου αρέσει φεύγεις. Ελπίζω να μην το παίρνεις σαν την άλλη φορά σαν αρνητικό πείραγμα αυτά που λέω καθώς είναι κοπλιμέντα όλα. :D😍
Μπορεί να μην του αρέσουν τα ηπειρωτικα του ανθρώπου μη τον ζορίζεις

Reaction score
19.096
Μπορεί να μην του αρέσουν τα ηπειρωτικα του ανθρώπου μη τον ζορίζεις
Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην του αρέσουν τα Ηπειρώτικα. Και εάν υπάρχει πρέπει να εκτελεστεί on-site and without a trial. :D

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.392
Εγώ δεν τα γουστάρω με τίποτα.
Εσύ είσαι περιορισμένων γούστων έτσι κι αλλιώς!
Από μηχανήματα άντε 4-5 και απο μουσικές άντε καμια 100 κομμάτια... μετά το χάος!!!
Αλλά δε βαριέσαι, όπως τη βρίσκει ο καθένας!
Εδώ ο μανέστρος βάζει καλώδιο 2m καλώδιο 2.5 στο DIY πολύπριζο και την εσωτερική καλωδίωση την κάνει με ...4mm :p γιατί λέει έτσι παίζει καλύτερα!

Reaction score
3.719
Η αληθεια ειναι οτι δεν ακουω ποτε απο το ταπεινο συστημα μου αυτα τα βιντεο μονο απο τα ταπεινα μου ακουστικα. Ευχαριστω για την προσκληση αλλα θα παραμεινω μαλλον ενας δικαναλος audio people με τασεις μυστικιστη χαιεντα :D
Έτσι είμαι και εγώ βασικά.
Απλα είμαι φανατικός χαϊεντάς και ταυτόχρονα μου αρέσουν τα ταπεινά μασίνια και γουστάρω να είμαι και σινεματζής.

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
30.241
Μην πειράζετε τον Μαρκήσιο για τα Ψωράλ. Σε λίγο κλείνουν τα 62 και θα τους δώσει σύνταξη.
RIP Ψωράλ. :biggrin:
Έχει ακόμα 5 χρόνια για την υποχρεωτική συνταξιοδότηση. :laugh:

Reaction score
1.225

Κι αυτό συμπαθητικό ακούγεται
Συγκριτικα με το αλλο ομως δε μου αρεσει και τοσο
Μα, δικάναλοι είμαστε οι περισσότεροι στην Επερεσία. Καλά δεν γνωρίζεις ποιοί είμαστε και τι κάνουμε, θα σου στείλω φυλλάδια - μπροσούρες να γνωρίσεις και να εκτιμήσεις το έργο μας. :D 😍

Πάντως μπορείς να δοκιμάσεις τώρα που τον Marlboro τον έχει παύσει ο Πρόεδρος μας για έξη μήνες ... και εάν δεν σου αρέσει φεύγεις. Ελπίζω να μην το παίρνεις σαν την άλλη φορά σαν αρνητικό πείραγμα αυτά που λέω καθώς είναι κοπλιμέντα όλα. :D😍
Δεν ειμαι φαν της δημοτικης και δε μου αρεσει το brand name!

Reaction score
1.458
δε μου αρεσει το brand name!
εκει θα κολλήσουμε ρε αδερφε μου; Αλλος το λεει υπηρεσία, άλλος επηρεσια, αλλος επερεσια, εσύ πεσ το και Γιώργο δεν μας πειράζει. Θα έχεις και τον Μαρκησιο να σου κάνει παρεα για τα δημοτικά

:lolsign:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.641
Δημοτικά εγώ ? ποτέ !
Η πουτέ που έλεγε και η του κίτσου η γκόμενα.
Η τασούλα , ακόμα και στο κάρο το χρόνο μας τσεκάρω.
Εεις ξεφύγ , και τα λοιπά.

Reaction score
1.458
Δημοτικά εγώ ? ποτέ !
Η πουτέ που έλεγε και η του κίτσου η γκόμενα.
Η τασούλα , ακόμα και στο κάρο το χρόνο μας τσεκάρω.
Εεις ξεφύγ , και τα λοιπά.
ναι αυτό λέω επειδή δε σας αρέσουν και στους δυό

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.640
Members
38.215
Νεότερο μέλος
milisios