Audio People Fan Club

Reaction score
1.341
Βεβαιως υπαρχουν και κατι κουτια της elac πολυ καλυτερα απο το focal scala utopia evo που ανεφερα (50 φορες ακριβοτερα απο τα ηχεια μου αυτη τη φορα) @costas EAR :)

Οντως υπαρχει μια "ηχητικη υπογραφη" στην Elac απο τα carina και πανω που μου αρεσει προφανως... @maclover

Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.687
Δεν ξέρω (ειλικρινά) γιατί ασχολείστε με ηχεία τέτοιου κοστολογίου.

Σα να κοιτάτε σπίτια με κόστος άνω του μισού δις.

Άντε, κοιτάξτε τα. 🤣🤪😁

Σας έχω πει, πως πάνω από το κόστος του μεγάλου (8361) the ones (για νορμάλ έως μεγάλους χώρους) και πάνω από το κόστος του me geithein (901, για μεγάλους έως πολύ μεγάλους χώρους), δεν έχει νόημα να κοιτάζετε τίποτα.

Γιατί επιμένετε, ειλικρινά δεν ξέρω. 🤣🤪😁

Για μικρομεσαίους χώρους, Neumann 310 ή κάνα μικρότερο the ones.

Πόσο πλούσιοι είστε επιτέλους;🤣🤪😁

Τι πίνετε και δε μας δίνετε;🤣🤪😁

Reaction score
1.341

Άντε, κοιτάξτε τα. 🤣🤪😁

Σας έχω πει, πως πάνω από το κόστος του μεγάλου (8361) the ones (για νορμάλ έως μεγάλους χώρους) και πάνω από το κόστος του me geithein (901, για μεγάλους έως πολύ μεγάλους χώρους), δεν έχει νόημα να κοιτάζετε τίποτα.

Εγω για τον @thva thvovits τα βαζω

Reaction score
8.858

Άντε, κοιτάξτε τα. 🤣🤪😁

Και να τα αποκτήσουν πάλι θα τους πετύχεις μερικές μέρες μετά να δοκιμάζουν καλώδια ηχείων.
🤪
Εδώ ο Θύμιος, ασπρισαν τα μαλλιά του και ακόμη ψάχνει την συνταγή της επιτυχίας. :biggrin:

Reaction score
1.535
Ψωράλ? Δηλαδή Ψωράλ;
για καποιο λογο Λεει ψωράλ ενώ εγώ εγραψα Ψωράλ? Δηλαδή Ψωράλ? τι να πω επέμβει ο ύψιστος και το άλλαξε

edit: ρε έχετε βάλει φίλτρο που αλλάζει το Ϲoral σε Ψωράλ?
Audio People Fan Club _ Page 48 _ AVsite and 4 more pages - Profile 1 - Microsoft Edge 12_17_...png

Audio People Fan Club _ Page 48 _ AVsite and 4 more pages - Profile 1 - Microsoft Edge 12_17_...png

Reaction score
9

Άντε, κοιτάξτε τα. 🤣🤪😁

για τον ιδιο λογο που βλεπουμε βιντεο με supercars

Reaction score
1.341
για καποιο λογο Λεει ψωράλ ενώ εγώ εγραψα Ψωράλ? Δηλαδή Ψωράλ? τι να πω επέμβει ο ύψιστος και το άλλαξε

edit: ρε έχετε βάλει φίλτρο που αλλάζει το Ϲoral σε Ψωράλ?
View attachment 352811
View attachment 352812
Οχι μονο στο δικο σου γινεται. Τσεκαρε με antivirus...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.687
Και τι να κάνουν οι εταιρίες που βγάζουν ηχεία των 200.000+ € το ζεύγος; Να κλείσουν;
Άσε να πουλήσουμε τίποτα βρε :D
Ξέρεις πολλούς δυσαρεστημένους πελάτες από Genelec the ones?

Δε ρωτάω από me geithein, καταντάει αηδία.

Reaction score
19.350
Το πολύ να σου έφερνα GoldenEar ή Vecteur που δεν έχουν τέλειες off-axis αλλά βγάζουν τουλάχιστον σαξόφωνα με φυσιολογικές διαστάσεις. Τα Perlisten τώρα όταν παίζουν σε immersive setup απ'όσο θυμάμαι δεν βγάζουν αφύσικα είδωλα. Σε δικαναλικό δεν τα έχω ακούσει.
Α, θες να πείς ότι φταίει ο Τρινόβ δηλαδή ε ; Πως τα λές έτσι τσεκουράτα βρε παιδί μου και εγώ ήθελα να του το φέρω απαλά. Άντε να βγάλεις άκρη τώρα με τον Ear. :D :D

Reaction score
19.350
Εγω για τον @thva thvovits τα βαζω
Πάρτα steady αφού σου αρέσουν , πάρτα. :D Μην ακούς κανέναν. :D Παίζουν μόνα τους ή πρέπει να πάρεις και τους ενισχυτές ; :D

Άντε, κοιτάξτε τα. 🤣🤪😁

Τι λές βρε πτωχέ ;

24 Κ είδα ότι κάνουν ή 40 Κ ; Σιγά τα λεφτά, εν ανάγκη δεν θα πάρουμε Τέσλα.

:D

Reaction score
1.341
Πάρτα steady αφού σου αρέσουν , πάρτα. :D Μην ακούς κανέναν. :D Παίζουν μόνα τους ή πρέπει να πάρεις και τους ενισχυτές ; :D

Τι λές βρε πτωχέ ;

24 Κ είδα ότι κάνουν ή 40 Κ ; Σιγά τα λεφτά, εν ανάγκη δεν θα πάρουμε Τέσλα.

:D
Με hypex και topping θα τα παιζω :D

Reaction score
19.350
Θα έπρεπε να λέγονταν...Kii Eight.:roflmao:
Επειδή ξεστρατίσαμε λίγο απο το θέμα του νήματος , προσπαθώντας να το επαναφέρω σε κάποια βασική τουλάχιστον διάσταση αλλά και επειδή θέλω να κάνω δώρο (μιας και είναι και Χριστούγεννα) στους audio people θέματα που έχουν επιλυθεί απο το 1820 απο τον Keats αλλά δεν τα γνωρίζουν, να πούμε λίγα πράγματα για τον "μυστικισμό" και την ανάγκη να ζούμε με την αβεβαιότητα καθώς αυτό αποτελεί για τους ανθρώπους της τέχνης αλλά και αυτούς που έχουν έστω και την παραμικρή προσδοκία κια ελπίδα να την κατανοήσουν μέσω του audio practitioning στο οποίο επιδίδονται ..... απαραίτητο συστατικό για την δημιουργία, όπως μας εξηγεί η ψυχολογία και έχει και τίτλο το album της Μarianne. Αφιερωμένο ειδικά γιατί βλέπω πάσχουμε λίγο στο θέμα αυτό και πασχίζουμε να το κατανοήσουμε στο θέμα του audio (ενώ αλλού καλά πάμε ... κάπου μας "χτυπάει" όλους δεν τίθεται ζήτημα, δεν γλυτώνει κανένας). :D Μετά θα σε εγκαταλείψω στα χέρια του Ear , να ξέρεις. :D😍

Το σημερινό μας θέμα λοιπόν το Negative capability :

Notice the key words in these definitions: negative capability is about uncertainty, mystery, and doubt, as opposed to “fixed” and “enforced” conceptions of the world. Negative capability encourages us to keep an open mind and always consider the possibility that we may be wrong.

negative capability, a writer's ability, “which Shakespeare possessed so enormously,” to accept “uncertainties, mysteries, doubts, without any irritable reaching after fact and reason,” according to English poet John Keats, who first used the term in an 1817 letter.

Negative capability also testifies to the importance of humility, which Keats described as a “capability of submission.” As Socrates indicates in Plato’s “Apology,” the people least likely to learn anything new are the ones who think they already know it all. By contrast, those who are willing to question their own assumptions and adopt new perspectives are in the best position to arrive at new insights.

Keats believed that the world could never be fully understood, let alone controlled. In his view, pride and arrogance must be avoided at all costs,

.

Reaction score
1.341
Ενταξει καποια στιγμη μαθαμε οτι αγιος βασιλης δεν υπαρχει αλλα υπαρχουν και αλλα αλυτα φιλοσοφικα/μαθηματικα/κοσμολογικα/βιολογικα κλπ ερωτηματα για να μη μελαγχολησουμε απο τον κυνισμο.

Παρολα αυτα σε καμια περιπτωση δε χρησιμευει να ειμαστε απολυτοι...

billpeppas

A/V Επαγγελματίας
Reaction score
7.123
Ξέρεις πολλούς δυσαρεστημένους πελάτες από Genelec the ones?

Δε ρωτάω από me geithein, καταντάει αηδία.
Μπορεί 1 στους 50 να έχουν παράπονο με Genelec (πιθανότατα γιατί είναι χάλια ο χώρος τους, ή τα έστησαν όπως να 'ναι και ότι τους φωτίσει ο Θεός).

Στα ηχεία των 150, 200, 250, 300, 350χιλ € το ζεύγος δεν ξέρω κανέναν δυσαρεστημένο :D (ειδικά το buyers bias σκοράρει καλά)

Reaction score
19.350
Φτου κακά. :dontmentionit:
Κοίτα τι αναγκάζομαι να κάνω για να σώσω τους audio people απο τον εαυτό τους και αυτοί δεν το εκτιμάνε κιόλας απο πάνω. Backflips. Δεν υπάρχει καμιά ελπίδα. Απόκαμα. :D :D

Reaction score
3.867
Κοίτα τι αναγκάζομαι να κάνω για να σώσω τους audio people απο τον εαυτό τους και αυτοί δεν το εκτιμάνε κιόλας απο πάνω. Backflips. Δεν υπάρχει καμιά ελπίδα. Απόκαμα. :D :D
Κράτα γερά! μαζί σου. Αντίσταση και πάλι.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    Shalom

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.779
Members
38.236
Νεότερο μέλος
ο_kanenas