Audio People Fan Club

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.047
Α, θες να πείς ότι φταίει ο Τρινόβ δηλαδή ε ; Πως τα λές έτσι τσεκουράτα βρε παιδί μου και εγώ ήθελα να του το φέρω απαλά. Άντε να βγάλεις άκρη τώρα με τον Ear. :D :D
Διευκρινίζω ξανά για χάρη των αναγνωστών, στο πολυκαναλικό που είχαν επιδειχθεί ο επεξεργαστής/προενισχυτής ήταν Trinnov.
Μπορεί 1 στους 50 να έχουν παράπονο με Genelec (πιθανότατα γιατί είναι χάλια ο χώρος τους, ή τα έστησαν όπως να 'ναι και ότι τους φωτίσει ο Θεός).

Στα ηχεία των 150, 200, 250, 300, 350χιλ € το ζεύγος δεν ξέρω κανέναν δυσαρεστημένο :D (ειδικά το buyers bias σκοράρει καλά)
Είναι εύκολο να εντοπίζονταν... Όσοι θα ψάχνονταν όλο με εναλλαγές παρελκομένων και όσοι θα τα άλλαζαν συχνά...

Επειδή ξεστρατίσαμε λίγο απο το θέμα του νήματος , προσπαθώντας να το επαναφέρω σε κάποια βασική τουλάχιστον διάσταση αλλά και επειδή θέλω να κάνω δώρο (μιας και είναι και Χριστούγεννα) στους audio people θέματα που έχουν επιλυθεί απο το 1820 απο τον Keats αλλά δεν τα γνωρίζουν, να πούμε λίγα πράγματα για τον "μυστικισμό" και την ανάγκη να ζούμε με την αβεβαιότητα καθώς αυτό αποτελεί για τους ανθρώπους της τέχνης αλλά και αυτούς που έχουν έστω και την παραμικρή προσδοκία κια ελπίδα να την κατανοήσουν μέσω του audio practitioning στο οποίο επιδίδονται ..... απαραίτητο συστατικό για την δημιουργία, όπως μας εξηγεί η ψυχολογία και έχει και τίτλο το album της Μarianne. Αφιερωμένο ειδικά γιατί βλέπω πάσχουμε λίγο στο θέμα αυτό και πασχίζουμε να το κατανοήσουμε στο θέμα του audio (ενώ αλλού καλά πάμε ... κάπου μας "χτυπάει" όλους δεν τίθεται ζήτημα, δεν γλυτώνει κανένας). :D Μετά θα σε εγκαταλείψω στα χέρια του Ear , να ξέρεις. :D😍

Το σημερινό μας θέμα λοιπόν το Negative capability :

Notice the key words in these definitions: negative capability is about uncertainty, mystery, and doubt, as opposed to “fixed” and “enforced” conceptions of the world. Negative capability encourages us to keep an open mind and always consider the possibility that we may be wrong.

negative capability, a writer's ability, “which Shakespeare possessed so enormously,” to accept “uncertainties, mysteries, doubts, without any irritable reaching after fact and reason,” according to English poet John Keats, who first used the term in an 1817 letter.

Negative capability also testifies to the importance of humility, which Keats described as a “capability of submission.” As Socrates indicates in Plato’s “Apology,” the people least likely to learn anything new are the ones who think they already know it all. By contrast, those who are willing to question their own assumptions and adopt new perspectives are in the best position to arrive at new insights.

Keats believed that the world could never be fully understood, let alone controlled. In his view, pride and arrogance must be avoided at all costs,

.

Δεν υπάρχουν λόγια όταν τραυλίζουν του μυαλού μας τα ρολόγια...

Last edited:

Reaction score
3.885
Είστε προικισμένοι με το χάρισμα, επειδή ακούτε διαφορές αλλάζοντας μόνο το τελευταίο μέτρο καλωδίου ρεύματος.
Επί του συνόλου του ενός, των δύο, ή των περισσοτέρων χιλιομέτρων, που σας χωρίζει από την μονάδα παραγωγής ενέργειας καθώς και των ενδιάμεσων μετασχηματιστών υψηλής τάσης και διανομής.

Στο Guinness Book of Records έχουν καταχωρηθεί άτομα με μικρότερες ικανότητες από τις δικές σας. Γιατί δεν το ψάχνετε το θέμα περισσότερο ;

Guinness World Records do not pay any money to those who break or set records. However, they do award an official certificate of the achievement free of charge. The certificate includes for what purpose they obtain the awards and in which year.

The individual holding Guinness World Record becomes famous and gets sponsors for organizing various events to earn money. Even expenses incurred by the participants are not covered by the Guinness World Records.

.
Ένα αυτοκίνητο δεν απωτελείται μόνο από τον κινητήρα και τα λάστιχα. Όλα τα εξαρτήματα του, μικρά ή μεγάλα, ενεργά ή παθητικά συμβάλουν θετικά ή αρνητικά στο πακέτο που λέγεται αυτοκίνητο. Το ίδιο ισχύει και στο σύστημα. Όλα είναι κρίκοι της ίδιας αλυσίδας.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.047
Ένα αυτοκίνητο δεν απωτελείται μόνο από τον κινητήρα και τα λάστιχα. Όλα τα εξαρτήματα του, μικρά ή μεγάλα, ενεργά ή παθητικά συμβάλουν θετικά ή αρνητικά στο πακέτο που λέγεται αυτοκίνητο. Το ίδιο ισχύει και στο σύστημα. Όλα είναι κρίκοι της ίδιας αλυσίδας.
Το καλώδιο ρεύματος σε αυτό το παράδειγμα θα ισοδυναμεί με το αυτοκόλλητο ΄΄μπαμπά μην τρέχεις΄΄ ή τα φυλαχτά που κρεμάνε κάποιοι στον... καθρέπτη οπισθοπορείας. :sneaky:

Reaction score
3.885
Το καλώδιο ρεύματος σε αυτό το παράδειγμα θα ισοδυναμεί με το αυτοκόλλητο ΄΄μπαμπά μην τρέχεις΄΄ ή τα φυλαχτά που κρεμάνε κάποιοι στον... καθρέπτη οπισθοπορείας. :sneaky:
Με το κάθισμα. :D

Reaction score
19.373
Με το κάθισμα. :D
Μη το γελάς, εγώ και ο Ear πονάει η μέση μας. Που να ακούσεις μουσική εάν σε πονάει η μέση ; :D
Όχι βρε φίλε marlboro , με τις περίεργες μεταφορές σου των πόστ απο άλλα νήματα .... για τα καλώδια θα το κάνεις το νήμα σου ; :D

Reaction score
3.885
Το... μωρουδιακό που μπαίνει μην ξεχνάμε... ανάποδα. :sneaky:
Είσαι αντιπρόσωπος.
Μη το γελάς, εγώ και ο Ear πονάει η μέση μας. Που να ακούσεις μουσική εάν σε πονάει η μέση ; :D
Βάλε immersive να ακούς όρθιος.

Reaction score
19.373
Είσαι αντιπρόσωπος.

Βάλε immersive να ακούς όρθιος.
Έχω ηχείο (το ένα μόνο, το άλλο όχι) με καλό κάθετο ντισπέρσιον και ακούμε καλά οι όρθιοι όταν κάνουμε πάρτυ to know us better. :D
Είσαι αντιπρόσωπος.
Για μωρουδιακά ; :D

Reaction score
19.373
Δεν υπάρχουν λόγια όταν τραυλίζουν του μυαλού μας τα ρολόγια...
Δεν νοιώθω ότι πήρες το πόστ μου κσι πολύ στα σοβαρά. :D

Μουσικό διάλειμμα, (να μην συσχετιστεί απλώς έτυχε να το ακούω τώρα).

Last edited:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.047
Δεν νοιώθω ότι πήρες το πόστ μου κσι πολύ στα σοβαρά. :D
Άμα γράφω ρίμες σημαίνει ότι πρόσεξα το περιεχόμενο.
Ο Σωκράτης με το "εν οίδα ότι ουδέν οίδα" δίδαξε πρώτος αρνητική δεξιότητα.
Όσο όμως χρήματα αλλάζουν χέρια ας μην επικαλούμαστε όλα όσα δεν γίνεται να ξέρουμε.

Reaction score
19.373
Όσο όμως χρήματα αλλάζουν χέρια ας μην επικαλούμαστε όλα όσα δεν γίνεται να ξέρουμε.
ϊσως έχεις δίκιο, δεν ξέρω εγώ απο αυτά (εδω δεν ξέρω από άλλα πράγματα στο audio και τι συμβάινει στον χώρο αυτόν) και ούτε με ενδιαφέρουν κιόλας τα χρήματα σαν παράγοντας για το audio. Λίγα ή πολλά. Το objective εγω το εξήγησα. Υπάρχουν μηχανήματα ακριβά που παίζουν χειρότερα και απο πολύ φθηνά.

Εγώ είμαι σαν τους συγκεκριμένους στίχους του παραπάνω τραγουδιού που πόσταρα :

Shut up
Hush your mouth
Can't you hear you talk too loud?
No, can't hear nothin', 'cause I got my head up in the clouds

I bite off anything that I can chew
I'm chasing cars up and down the avenue
But that's okay

'Cause it's easy once you know how it's done
You can't stop now
It's already begun
You feel it runnin' through your bones
And you jerk it out

Reaction score
19.373
Άντε παιδιά ένα ντού ακόμη να φτάσουμε τις εξήντα σελίδες να αποδεσμευτώ και απο τον λόγο μου. Με πλήρωσε ο Marlboro μέχρι εκεί τις 36 σελίδες που μου είχε και κάτι χρωστούμενα.

Μετά δεν ξαναγράφω, δεν τον θέλω για αφεντικό όσα και να μου δώσει, είναι σκληρός. :D

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.705
Τον πλήρωσα σε είδος.
Λάδι;

Πάει, έπεσε κι αυτουνού η αξία, όσο χαρήκατε χαρήκατε οι έχοντες 3 ελιόδεντρα στο χωριό.
Στίς πόσες ώρες οδήγησης αρχίζει να πονάει η μέση σου ; :D
Μόνο που το σκέφτομαι πονάει.
Στη σκέψη.
Σκέψου χάλι.

Reaction score
19.373
Λάδι;

Πάει, έπεσε κι αυτουνού η αξία, όσο χαρήκατε χαρήκατε οι έχοντες 3 ελιόδεντρα στο χωριό.

Μόνο που το σκέφτομαι πονάει.
Στη σκέψη.
Σκέψου χάλι.
Και έχει και καλά καθίσματα το Τέσλα και ρυθμιζόμενο μαξιλαράκι μέσης - πλατης με αέρα ε ;

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.785
Members
38.236
Νεότερο μέλος
ο_kanenas